Του Γιώργου Νικολάου
Η δικαστική διαμάχη (και όχι μόνο) μαίνεται ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ηλυσιακό. Η «Σβετλάνα» χθες αποκάλυψε, ότι η ΑΕΚ (σ.σ. αυτή είναι η ομάδα, που υπονοεί) εμπλέκεται, ή εντάσσεται σε ένα ευρύτερο σχέδιο ομοσπονδιακής προέλευσης με στόχο την ανατροπή του... Βασίλη Οικονομίδη! Θεωρίες συνωμοσίας; Ίσως. Λόγοι δεοντολογίας επιβάλλουν να αποδεχτούμε ως έγκυρη την πληροφόρηση, αν και δεν ξέρουμε, με ποιο τρόπο όλα αυτά ενδέχεται να επηρεάσουν την ετυμηγορία του ΑΣΕΑΔ, ή πώς θα αλλάξει τον ρου της ιστορίας (της βαλτωμένης Λίγκας) η μία ψήφος του Μπάμπη Καραμανλή;
Το βέβαιον είναι, ότι ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΑΕΚ (σ.σ. ο «πνιγμένος» κατά τη «Σβετλάνα») έχει άριστες σχέσεις με τον Γιώργο Βασιλακόπουλο (σ.σ. τον «μεγάλο», κατά τη «Σβετλάνα»). Ο κ. Καραμανλής εξέφρασε ευθέως την πλήρη εμπιστοσύνη του προς τον Βασιλακόπουλο με αφορμή τη διαμάχη με τον Ηλυσιακό, και τον χαρακτήρισε μοναδικό «θεματοφύλακα» των ιδανικών του ελληνικού μπάσκετ, άρα και τις ένδοξης ιστορίας της ΑΕΚ, που πάντως δεν ακυρώνεται από πρόσκαιρες αποτυχίες.
Ο «Γιάννης του Βορρά» που ευελπιστεί να ηγηθεί στη Λίγκα είναι (πιθανότατα) ο Γιάννης Δαμιανίδης, αλλά στην ιστορία μας δεν είναι το ζητούμενο. Ίσως, να είναι για τη «Σβετλάνα».
Ρωτήσαμε -δεν σας κρύβουμε- τον Μπάμπη Καραμανλή για το σενάριο περί σχεδίου ανατροπής Οικονομίδη στον ΕΣΑΚΕ. Όχι, πως θα παίρναμε σαφή απάντηση. Το ξέραμε. Επικοινωνιακά λάθη -η ΚΑΕ ΑΕΚ- δεν έχει κάνει. Ακόμη τουλάχιστον.
«Πληροφορήθηκα αυτά, που γράφτηκαν. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι, όμως, η ετυμηγορία του ΑΣΕΑΔ. Δεν μας ενδιαφέρει τι λέγεται, τι ακούγεται, τι γράφεται», μας είπε χθες ο κ. Καραμανλής. «Η ΑΕΚ ανήκει στην Α1», επανέλαβε μονότονα.
Και προφανώς, για να μετέχει αύριο ενεργά η ΑΕΚ σε κάποιο σχέδιο αλλαγής του θεσμικού στάτους, θα πρέπει να παραμείνει στην Α1...
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
