Quantcast
NEWS
28 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Τα περίεργα σημεία του διαχειριστικού

Αιχμές Αδαμίδη για τις προηγούμενες διοίκηση και δη του Ντέμη Νικολαϊδη με βάση των διαχειριστικό έλεγχο της BDO


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Mεγάλο μέρος της συνέντευξης του Σταύρου Αδαμίδη αναλώθηκε στο αποτέλεσμα του διαχειριστικού ελέγχου της BDO στην ΠΑΕ ΑΕΚ. Ο Αδαμίδης ανέφερε έκανε λόγο για... περίεργα σημεία του διαχειριστικού, ενώ δεσμεύτηκε ότι εφόσον είναι εφικτό τότε η διοίκηση θα κινηθεί νομικά: «Για τον έλεγχο της BDO που δημοσιεύτηκε τον Γενάρη, επειδή πολλά έχουν ειπωθεί και δεν μπορούμε να κάνουμε τα στραβά μάτια, ο διαχειριστικός έλεγχος έγινε χωρίς καμία παρέμβαση από διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΚ δημοσιεύτηκε αυτούσιος, όπως ήταν η δέσμευσή μας», είπε αρχικά ο Αδαμίδη και συνέχισε: «Ο διαχειριστικός αναλύει αρκετές ομιχλώδεις καταστάσεις και πράξεις. Δεν είμαστε εισαγγελείς, ούτε θα κατηγορήσουμε κόσμο. Θα κινηθούμε νομικά όταν το κρίνουμε...Ο διαχειριστικός έλεγχος δεν έχει ξεχαστεί. Θα κοιτάξουμε που υπάρχουν συνέπειες και αν υπάρχουν να αποδοθεί δικαιοσύνη. Δεν είμαστε εδώ για να επιρρίψουμε ευθύνες στον Νικολαΐδη. Ο κ. Νικολαΐδης έχει κάνει πολλά καλά στην ΑΕΚ. Έχει συσπειρώσει τον κόσμο, έφερε παίκτες, πούλησε παίκτες, αλλά δεν μπορούμε να μην αναφερθούμε και σε κάποια πράγματα περίεργα που έχουμε δει.

Η ΠΑΕ δεν είχε καταγεγραμμένο σύστημα προμηθειών. Επίσης διαδικασίες εγκρίσεων δεν υπήρχαν για τις μεταγραφές και όλα πέρναγαν μόνο από τον πρόεδρο».

Στην πορεία ο Αδαμίδης ανέφερε συγκεκριμένα περιστατικά που αναγράφονται στον έλεγχο:

«Μεταγραφή Ενσαλίβα που μέσα σε μία μέρα το αρχικό συμφωνητικό εμφανίστηκε κατά 300.000 ευρώ αυξημένο.

Μεταγραφή Ασκάρατε. Η ΠΑΕ πλήρωσε δύο φορές από 41,650 ευρώ τον ίδιο μάνατζερ! 30/6 και 1/7.

Δανεισμός του Πελετιέρι: 1,2 εκατ. ευρώ για έναν χρόνο. Δύο πληρωμές σε δύο εταιρείες. 185,000 και 85,000 αντίστοιχα και διαγραφή ποσών, χωρίς παραστατικά και αποδείξεις.

Μεταγραφή Ντελίμπασιτς: Καταβολή Παρτιζάν 340,000, ενώ στο συμφωνητικό έγραφε για 210,000 ευρώ.

Πρώην εμπορικός διευθυντής (σ.σ. χωρίς να αναφέρει το όνομά του) 275,125 το 2007, 471,559 το 2008. 895,000 πήρε ως μισθό σύνολο, ενώ θα έπρεπε να είναι κάτω από 250,000 ευρώ. Δεν κατηγορούμε τον κύριο, αλλά θα πρέπει να μάθουμε με ποια λογική δόθηκαν αυτά τα χρήματα. Και δεν συμπεριλαμβάνονται αυτοκίνητο, κινητά κλπ. Πρώην γενικός διευθυντής Το συμφωνητικό για κάθε μήνα 3,000 ευρώ και την επόμενη μέρα νέο με μπόνους 42,000 ευρώ ετησίως.

Ο μάνατζερ κ. Διμιτζόγλου: Καλοκαιρινή προετοιμασία κλπ. 539,705 ευρώ. Πρώην εμπορικός διευθυντής 275,125 το 2007, 471,559 το 2008. 895,000 πήρε ως μισθό σύνολο, ενώ θα έπρεπε να είναι κάτω από 250,000 ευρώ Δεν κατηγορούμε τον κύριο, αλλά να μάθουμε με ποια λογική δόθηκαν αυτά τα χρήματα. Και δεν συμπεριλαμβάνονται αυτοκίνητο, κινητά κλπ.

Πρώην γενικός διευθυντής (σ.σ. επίσης χωρίς να αναφέρει το όνομά του): Το συμφωνητικό για κάθε μήνα 3,000 ευρώ και την επόμενη μέρα νέο με μπόνους 42,000 ευρώ ετησίως!

Ο μάνατζερ κ. Διμιτζόγλου: Καλοκαιρινή προετοιμασία κλπ. 539,705 ευρώ.

Πρώην λογιστής (σ.σ. επίσης χωρίς να αναφέρει το όνομά του): Ετήσια αμοιβή 62 χιλ. καθαρά. Έλαβε επίσης 52,000 για 2005, αν και ξεκίνησε το 2006! Πήρε 117 χιλ. για το 2007. Παράλληλα υπήρξε έμμισθος υπάλληλος της ΠΑΕ και ταυτόχρονα λογιστής της EMPIRE με 50,000 μισθό. εκκαθάριση εισιτηρίων ΑΕΚ - Μίλαν, έλλειμμα 60,000 ευρώ που στη συνέχεια διαγράφηκε. Για 35 ημέρες απασχόλησης ένας άλλος οικονομικός διευθυντής πήρε 70,000 καθαρά.

Έχουμε δει τα ελαττώματα, τα έχουμε διορθώσει δεν θα τα δείτε από εμάς. Θα αναζητηθούν νομικές ευθύνες και αν υπάρχουν θα κινηθούμε εναντίον τους. Αλλά τώρα τραβάμε μια γραμμή στο παρελθόν. Πάμε μπροστά και τις επόμενες ημέρες θα παρουσιάσουμε το πλάνο που έχει για ηγέτη τον κόσμο της. Η ΑΕΚ δεν έχει ηγέτη τον Νικολαιδη, εμένα τον Θανόπουλο. Η ΑΕΚ έχει ηγέτες μόνο τον κόσμο της».

 

 




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ