Η ΑΕΚ αύριο , Σάββατο δίνει την πιο σημαντική «μάχη» του πρωταθλήματος απέναντι στον ΠΑΟΚ και θέλει να επιστρέψει από την Θεσσαλονίκη με το διπλό ώστε να είναι αυτή που θα πανηγυρίσει την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α1 χάντμπολ ανδρών. Ο Γιάννης Αρβανίτης μιλάει στο aek365.gr για αυτό το παιχνίδι και τονίζει πως η Ένωση έχει αρκετές ελπίδες.
«Το παιχνίδι στην Θεσσαλονίκη είναι ένας τελικός. Εμείς πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι μας έτσι ώστε να έχουμε ελπίδες για νίκη. Πρέπει να καταφέρουμε να παίξουμε καλή άμυνα ώστε να περιορίσουμε τις κινήσεις του Κόμινεκ, αλλά και επίθεση αν τα καταφέρουμε έχουμε μεγάλες πιθανότητες να πάρουμε τη νίκη».
Όσο για το ότι σε περίπτωση νίκης η ΑΕΚ θα κατακτήσει το πρώτο πρωτάθλημα στην ιστορία της τονίζει: «Πραγματικά θα είναι μεγάλη στιγμή, άλλωστε η ΑΕΚ την φετινή σεζόν έχει αποδείξει ότι έχει γίνει μεγάλη ομάδα. Είναι για ακόμα μια φορά στο Φαιναλ Φορ, αγωνίζεται για το πρωτάθλημα και στην Ευρώπη έκανε μια καταπληκτική σεζόν. Αυτός ο τίτλος θα επιβεβαιώσει απλά τη κυριαρχία μας. Ακόμα όμως κι αν το χάσουμε δεν θα γίνει κάτι. Αφού έχουμε βάλει τις βάσεις για την νέα σεζόν».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
