Quantcast
NEWS
2 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Επιστολή διαμαρτυρίας της ΕΠΟ στον ΟΠΑΠ


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Τη δυσαρέσκειά της για την απόφαση του ΟΠΑΠ να προβεί σε παρακράτηση, τόσο των χρηματικών βραβείων στους δύο φιναλίστ του Κυπέλλου Ελλάδας, ΑΕΚ (200.000 ευρώ) και Ατρόμητο (100.000 ευρώ), όσο και του πριμ χορηγίας προς την ίδια (300.000 ευρώ), εκφράζει με επιστολή της προς τον οργανισμό η ΕΠΟ.

Παράλληλα, η ελληνική ομοσπονδία ποδοσφαίρου ζητάει επανεξέταση της απόφασης, ενώ ρίχνει -όπως και οι δύο ΠΑΕ- το βάρος της ευθύνης στην αστυνομία για την έλλειψη μέτρων.

Σύμφωνα με την ομοσπονδία, τα χρήματα που περικόπηκαν προορίζονταν για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και την Εθνική ομάδα.

Θυμίζουμε ότι, νωρίτερα, η ΟΠΑΠ ΑΕ. εξέδωσε ανακοίνωση, μέσω της οποίας εξέφραζε την εντονότατη ένσταση και τον αποτροπιασμό της για τα γεγονότα που σημειώθηκαν στον τελικό του Κυπέλλου. Ο οργανισμός αποφάσισε να μην προβεί στην καταβολή των χρηματικών βραβείων στους δύο φιναλίστ, Ατρόμητο και ΑΕΚ και παράλληλα αποφάσισε να παρακρατήσει από το προβλεπόμενο ποσό της χορηγίας, 300.000 ευρώ.

 




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ