Αγώνα για τον Υπεπρωταθλητή της Football league 2, ανακοίνωσε πως θα καθιερώσει από φέτος η ΕΠΑΕ. Σε αυτόν, θα παίρνουν μέρος ο πρώτος του Βορείου Ομίλου και ο πρώτος του Νοτίου, ενώ ο αγώνας θα γίνεται για να τιμηθούν οι πρωταγωνιστές της σεζόν.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«H FOOTBALL LEAGUE & FOOTBALL LEAGUE 2 ΟΠΑΠ, αποφάσισε όπως διεξαχθεί αγώνας ποδοσφαίρου μεταξύ των Πρωταθλητών του 1ου και του 2ου Ομίλου, προκειμένου να αναδειχθεί ο "ΥΠΕΡΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ" της FOOTBALL LEAGUE 2, για την αγωνιστική περίοδο 2010 - 2011.
Στις διαγωνιζόμενες ομάδες θα απονεμηθούν τα έπαθλα της πρωταθλήτριας ομάδας για κάθε όμιλο, καθώς επίσης και το έπαθλο του νικητή του αγώνα. Επίσης θα τιμηθούν οι συντελεστές οι οποίοι συνέβαλαν στην επίτευξη των στόχων.
Στην εκδήλωση αυτή θα παραστούν επίσημοι προσκεκλημένοι από το μέγα ΧΟΡΗΓΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ την ΟΠΑΠ ΑΕ, την ΕΠΟ, τη SUPER LEAGUE, τον Πρόεδρο της FOOTBALL LEAGUE,πολιτικές αρχές, τοπικούς φορείς, Ε.Π.Σ., κ.λπ.
Επίσης πρέπει να τονισθεί ότι η διεξαγωγή του ανωτέρου αγώνα θα διεξαχθεί για πρώτη φορά και καθιερώνεται εφεξής».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
