Θέλουμε διαύγεια και όχι θολούρα, κύριοι της Α.Ε.Κ.-Π.Α.Ε.
Με αφορμή δημοσιεύματα του ημερησίου πολιτικού και αθλητικού Τύπου, περί δημιουργίας, από την Π.Α.Ε. Α.Ε.Κ., σε συνεργασία με τους Supporters, Ανώνυμης Εταιρείας Λαϊκής Βάσης, προς ενημέρωση των φιλάθλων της Α.Ε.Κ. και αποκατάσταση της αλήθειας , ανακοινώνουμε τα ακόλουθα:
Κατ' αρχήν, επειδή μας ρωτούν φίλαθλοι, αν το σχέδιο που προτείνει η Π.Α.Ε. και οι Supporters έχει σχέση με τη δική μας πρόταση, για Κοινωνικοποιημένη Α.Ε.Κ. Π.Α.Ε., πρέπει να διευκρινίσουμε, ότι η πρότασή μας είναι εντελώς αντίθετη, με αυτή της Π.Α.Ε., με εντελώς διαφορετική φιλοσοφία και στόχους, όπως αναφέρουμε πιο κάτω.
Συγκεκριμένα, ολοκληρωμένη πρόταση μετατροπής της Π.Α.Ε.-Α.Ε.Κ. σε Ε.Λ.Β. πρότειναν μέλη - μικρομέτοχοι της Ένωσής μας, στην Τακτική Γ.Σ. των μετόχων της Π.Α.Ε., στις 18/1/2010, περίληψη της οποίας έχει καταχωρηθεί στα πρακτικά της συνέλευσης. Στη συνέχεια και στις Έκτακτες Γ.Σ., που έγιναν το 2010, καθώς και στην Τακτική Γ.Σ. της 17/12/2010, προτείναμε, εκ νέου, τη ΜΟΡΦΗ της Λαϊκής Βάσης, επισημαίνοντας, ότι η λύση αυτή είναι μονόδρομος, για τη σωτηρία της Α.Ε.Κ., συνέτρεχε δε και το στοιχείο του κατεπείγοντος, κυρίως, μετά τη δημοσίευση της Έκθεσης Ελέγχου Ειδικού Σκοπού της BDO (παλαιά Έκθεση), στις 14/1/2010.
Η Ένωσή μας κατέληξε, μετά από πολλές διαβουλεύσεις ειδικών, από τα μέλη μας, σε ένα νέο μοντέλο Εταιρείας Λαϊκής Βάσης, στην οποία χωρούν ΜΑΖΙ φίλαθλοι της ομάδας, αλλά και επιχειρηματίες, την οποία χαρακτηρίσαμε ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΗ Π.Α.Ε.-Α.Ε.Κ., μοντέλο που μπορεί να εφαρμοσθεί και στην Κ.Α.Ε.
Το μοντέλο που προτείνουμε είναι απόλυτα συμβατό, με την ισχύουσα νομοθεσία, περί Α.Ε., όπως έχει διαμορφωθεί, μετά την τροποποίηση του νόμου 3604/2007 και συνδυάζει το μοντέλο, που εφαρμόζεται στις ομάδες της Ιβηρικής χερσονήσου (Μπαρτσελόνα, Ρεάλ, Μπενφίκα, Πόρτο κ.λ.), με αυτό των Π.Α.Ε., που υποχρεωτικά εφαρμόζεται στη χώρα μας, για τα επαγγελματικά αθλητικά τμήματα.
Α) Συνοπτικά, η πρότασή μας, δημιουργίας Κοινωνικοποιημένης Π.Α.Ε. περιλαμβάνει τα εξής:
1) Άμεση συμμετοχή των φιλάθλων, στο μετοχικό κεφάλαιο, στον έλεγχο, στη διαχείριση και στη λήψη αποφάσεων, με δικαίωμα εκλέγειν και εκλέγεσθαι. Στο μοντέλο του ΑΡΗ ΘΕΣ/ΚΗΣ, η συμμετοχή είναι έμμεση, μέσω εκπροσώπων του σωματείου.
2) Τροποποίηση του καταστατικού της Π.Α.Ε., έτσι ώστε:
α) Να καθιερωθούν οι αρχές της Εταιρικής Διακυβέρνησης και κυρίως αυτές της εσωτερικής οργάνωσης και του εσωτερικού διαχειριστικού ελέγχου, για να υπάρχει διαφάνεια στις συναλλαγές. Οι αρχές αυτές εφαρμόζονται, υποχρεωτικά, στις εισηγμένες στο Χρηματιστήριο μετοχές, μπορούν όμως να εφαρμοσθούν, προαιρετικά, σε κάθε Α.Ε.
β) Να ψηφίζουν οι μέτοχοι εξ αποστάσεως και από όπου και αν βρίσκονται (εσωτερικό και εξωτερικό) και
γ) Να εφαρμοσθεί η απλή αναλογική, κατά την εκλογή των οργάνων διοίκησης, όπως ακριβώς συμβαίνει στα σωματεία.
3) Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, με δημόσια εγγραφή, κατόπιν άδειας της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς (όπως γίνεται με τις μετοχές, που είναι εισηγμένες στο Χρηματιστήριο), με έκδοση
μετοχών στο άρτιο (1,20 ανά μετοχή, δηλ. στην ονομαστική αξία), των οποίων θα γίνει ευρύτατη διασπορά, στο εσωτερικό και στο εξωτερικό. Οι παλαιοί μέτοχοι μπορούν να λάβουν μέρος και αυτοί στην αύξηση.
Για τη λήψη αδείας, από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, προηγείται διαδικασία απογραφής, από Τράπεζα ή Χρηματιστηριακή Εταιρία, στην οποία κατατίθενται και τα ποσά συμμετοχής στην αύξηση και, έτσι, υπάρχει πλήρης διαφάνεια και διαπίστωση της πραγματικής καταβολής του κεφαλαίου.
Β) Έναντι της πιο πάνω ξεκάθαρης και εμπεριστατωμένης πρότασής μας, από κοινού, μέτοχοι (κ. Παππάς) και διοίκηση της Π.Α.Ε-Α.Ε.Κ. προτείνουν, όπως διαβάσαμε στον Τύπο, τα εξής:
1.- Ίδρυση νέας Α.Ε., στην οποία θα καταθέσουν χρηματικά ποσά οι φίλαθλοι της Α.Ε.Κ., η οποία, στη συνέχεια, θα συμμετάσχει, αυτή η εταιρία, ως μέτοχος, στο κεφάλαιο της Π.Α.Ε., δηλαδή, ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΜΕΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ των φιλάθλων στις Γ.Σ., στον έλεγχο διαχείρισης και τη λήψη αποφάσεων, ούτε θα έχουν μετοχές της Α.Ε.Κ. στα χέρια τους. Το μοντέλο αυτό αποτελεί επανάληψη-αντιγραφή του μοντέλου του Σωματείου ΦΙΛΩΝ ΑΡΗ ΘΕΣ/ΚΗΣ, με τη διαφορά, όμως, ότι στο Σωματείο, κάθε μέλος έχει μία ψήφο, στην προτεινόμενη Α.Ε., όμως, οι ψήφοι είναι ανάλογες των μετοχών, που κατέχει κάθε μέτοχος. Δηλαδή, μπορεί να συγκεντρώσουν το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της νέα ενδιάμεσης εταιρείας μερικοί μεγαλομέτοχοι και να αποφασίζουν ό,τι θέλουν, οι δε χιλιάδες των μικρομετόχων, απλά, θα παρακολουθούν τα πραττόμενα.
2.- Με τον τρόπο αυτό, που προτείνει η Π.Α.Ε.-Α.Ε.Κ., προβλέπεται, ότι θα συγκεντρωθούν 3 εκ. ευρώ, περίπου και με συρρίκνωση των εξόδων της, κατά 40%, θα αντιμετωπίσει τα οικονομικά προβλήματα, που αντιμετωπίζει η Π.Α.Ε-Α.Ε.Κ.
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ
Από τη σύγκριση των πιο πάνω προτάσεων μπορεί κάποιος, εύκολα, να καταλήξει στα εξής συμπεράσματα:
1.- Η βασική φιλοσοφία και στόχος της πρότασης της Π.Α.Ε.-Α.Ε.Κ. και του κ. Παππά είναι η προσπάθεια διατήρησης του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της Π.Α.Ε.-Α.Ε.Κ., από τους νυν μεγαλομετόχους ΜΕ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΣΥΡΡΙΚΝΩΣΗ ΤΗΣ Α.Ε.Κ., λόγω οικονομικών περιορισμών, με αποτέλεσμα να την καταστήσει, από ποδοσφαιρικό σούπερ μάρκετ, σε ποδοσφαιρική ...ΕΒΓΑ της γειτονιάς.
2.- Η βασική φιλοσοφία της πρότασής μας είναι ακριβώς αντίθετη. Η Ένωσή μας προτείνει τον περιορισμό ή αλλιώς μερική συρρίκνωση του πλειοψηφικού πακέτου των μεγαλομετόχων (Παππά, Νοτιά) και την ΑΜΕΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ, ως μετόχων, χιλιάδων φιλάθλων της Α.Ε.Κ. του εσωτερικού και του εξωτερικού, για να ξανακάνουμε την Α.Ε.Κ. μεγάλη και τρανή.
3.- Με την άμεση συμμετοχή, δεν υπάρχει, πλέον, λόγος δημιουργίας Λέσχης Φιλάθλων, με τι γνωστές συνέπειες, από τις ενέργειες των οργανωμένων «δήθεν» φιλάθλων, με αποτέλεσμα την εξάλειψη ή περιορισμό της βίας, στους αθλητικούς χώρους.
4.- Με τον περιορισμό της βίας στα γήπεδα, θα αυξηθούν τα έσοδα της Π.Α.Ε.-Α.Ε.Κ., από τα εισιτήρια, γιατί θα πηγαίνουν, οικογενειακώς, οι φίλαθλοι στα γήπεδα.
5.- Με την εφαρμογή της απλής αναλογικής, το Δ.Σ. της Π.Α.Ε. δεν θα είναι «μονοκομματικό» του μετόχου ή της ομάδας μετόχων πλειοψηφίας, που θα έχουν το 51% των μετοχών και, με αυτόν τον τρόπο, θα υπάρχει αλληλο-έλεγχος.
6.- Δεν θα υπάρχει ετήσια συνδρομή και συνεχής επιβάρυνση των μελών - μετόχων. Αν κάποιος καταθέσει 12 ευρώ και πάρει 10 μετοχές, θα έχει τις 10 ψήφους, ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ. Αν γίνει νέα αύξηση του Μ.Κ. δεν είναι υποχρεωτική η συμμετοχή στην αύξηση, για να λάβει μέρος σε Γ.Σ. και να ψηφίσει. Αντίθετα, στα σωματεία, αν δεν έχει καταβάλει κάποιος τις συνδρομές του, στερείται συμμετοχής και ψήφου.
Κύριοι μέτοχοι της πλειοψηφίας,
Πάρτε τη σωστή απόφαση και αφήστε τους απανταχού φίλους της Α.Ε.Κ., να συμμετάσχουν στο μετοχικό κεφάλαιο της Π.Α.Ε-Α.Ε.Κ. και να ψηφίζουν τα όργανά της εξ αποστάσεως, όπως προτείνουμε. Η συμμετοχή τους αυτή, στο κεφάλαιο και στη λήψη αποφάσεων, θα τους δώσει κίνητρο, για να βρίσκονται κοντά στην ομάδα μας, σε όλες της τις εκδηλώσεις.
Κύριοι μεγαλομέτοχοι!
Κανένας δεν αποκλείει τη συμμετοχή σας, στην αύξηση του κεφαλαίου, αν το επιθυμείτε. Αν όχι, μη βάζετε θηλιά στην Α.Ε.Κ., με την άρνησή σας να ψηφίσετε σε Γ.Σ. τις απαιτούμενες, για την Κοινωνικοποίηση, αποφάσεις.
Σας εφιστούμε την προσοχή ότι, η απόφασή σας πρέπει να είναι άμεση, για να μην θρηνήσουμε οδυνηρές συνέπειες, για τις οποίες θα είσαστε αποκλειστικά υπεύθυνοι
Αθήνα 5 Μαΐου 2011
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΝΩΣΗ ΦΙΛΩΝ ΤΗΣ Α.Ε.Κ.
filoiAEK2011@gmail.com
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

Είπε κανείς ότι η ΑΕΦ ΑΕΚ δεν έχει μελετήσει και δεν έχει καταλήξει ότι υπάρχουν δυσκολίες και προβλήματα στην πρόταση, εννοείται αυτό.. και ΠΟΙΟΣ ΕΙΠΕ, ότι την πρόταση θα την τρέξει η ΑΕΦ ΑΕΚ, η πρόταση έγινε προς την ΠΑΕ για να ξεκινήσει εκείνη τις διαδικασίες όλου του έργου, συναιπικουρούμενα με την εργασία, και τις ιδέες της ΑΕΦ ΑΕΚ, η ΠΑΕ όμως θα ήταν υπέυθυνη να επικοινωνήσει και να προβάλει προς τον κόσμο και τους δημοσιογράφους την πρόταση..αλλά δυστηχώς... ΣΥΝΕΧΕΙΑ φαίνεται να καταλήγουν σε άλλη λύση η οποία ναι, ο.κ είναι θετικό που υπάρχει η λογική συμμετοχής του κόσμου, όμως είναι σε πάρα πολύ μεγάλο επίπεδο έμεση η συμμετοχή και φαίνεται περισσότερο σαν μια μορφή εράνου... επίσης και το 6,2€ που εφάρμασε η ΠΑΕ στην πρόσφατη ΑΜΚ (έληξε 15 Απριλίου) ήταν ανύκουστο, αφού καλλούσε τον κόσμο να πάρει μετοχές πληρώνοντας χρέη... γιατί το άρτιο της μετοχής (βάση ισολογισμού της ΠΑΕΙ) είναι 1,32€(μαζί με την εισφορά της ερασιτεχνικής), και πάει στα 6,2€ επειδή "κεφαλαιοποιόύται τα χρέη" πάνω στην τιμή της μετοχής. ο χρόνος σύντομα θα δείξει.. λίγη υπομονή όλοι, την άλλη Παρασκευή έχει συνέντευξη ο Κασνακίδης...
την αλλη παρασκευη ε? και να ρωτησω... αφου η προταση ειναι προς την παε...γιατι (εφοσον υπαρχει χρονος μεχρι την αλλη παρασκευη) δεν επιλεγετε να πατε να τα (ξανα)πειτε μαζι τους...να βρειτε μια ακρη και να δειτε μηπως τους πισετε οτι το δικο σας ειναι καλυτερο???????? τι θελω να πω.....?ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΟ ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΟΥΝ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΤΕ "ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ¨" ΜΙΛΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΟΥΝ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ....ΒΓΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΕΙΤΕ... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ¨"ΕΜΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΑΕ ΠΡΟΤΙΝΑΜΕ ΑΥΤΟ...ΔΕ ΤΟ ΘΕΛΑΝ ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΔΕ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ Η ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ...Η ΟΤΙΣΗΠΟΤΕ¨" ΤΟ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΜΙΖΕΡΙΑ....
toolaek - 6/5/2011 12:33 Φιλε toolaek, Η προταση εχει κατατεθει σε Γ.Σ. της ΠΑΕ πριν απο 6 μηνες και απο οτι ισχυριζονται οι υπευθυνοι της ΑΕΦ-ΑΕΚ ο προεδρος και η ΠΑΕ γενικοτερα τους αγνοησαν. Δεν ειναι ομως μονο η αγενεια που τους χαρακτηριζει αλλα και το περισσιο θρασος που τους διακρυνει σε πολλες τους εκδηλωσεις που εκθετουν την ΑΕΚ επανειλημμενα. Δεν ειναι η στιγμη για να απαριθμησω τα ολισθηματα που εχουν διαπραξει και ειναι πρωτακουστα στην ζωη της ΑΕΚ, αλλα θα σου πω αυτο που... ΣΥΝΕΧΕΙΑ διαισθανομαι εγω σε σχεση με το πλανο που θελουν να περασουν. 1ον) Αυτο που μας προτεινουν (παντα με βαση τα δημοσιευματα που διοχετευουν οι ιδιοι) δεν λεγεται λαϊκη βαση(ΛΑ.ΒΑ.) αλλα λαϊκη αφαιμαξη (ΛΑ.ΑΦ.) θα ηταν προτιμοτερο να βγαλουν δισκο οπως κανουν στις ενοριες και να το συνοδευουν με το γνωστο "Δωστε οτι προερεισθε" απο το να κοροϊδευουν τον κοσμο και ειδικα κριμα γι΄ αυτους που θα τους πιστεψουν πως κατι καλο θα βγει. Αυτο ειναι ΝΤΡΟΠΗ και για την ΑΕΚ αλλα κυριως για τον Παππα και τον Νοτια. 2ον) Δεν προκειται να εγκαταλειψη κανενας τους την ΠΑΕ ΑΕΚ διοτι α) δεν μπορουν να το κανουν και β) διοτι δεν εχουν σκοπο να το κανουν. Αυτα ειναι μονο λογια για να κερδιζουν χρονο και να καταστησουν την ΑΕΚ ακομη μικροτερη απο οτι την εκαναν. 3ον) Τι θα κανει ο νεο-Supporter Παππας με την νεα Α.Ε. που λενε οτι θα ιδρυσουν ;;; Κατα πασα πιθανοτητα θα βαλει αν οχι το 100% τουλαχιστον το 50% των χρηματων για να παρουν το Ο.Κ. της ΕΠΟ τον Ιουνιο. 4ον) Θα ζητησουν να βαλει ο κοσμος χρηματα τα οποια θα διαχειριζονται οι Supporters (που κανενας δεν τους γνωριζει ποιοι ειναι) μεσω της Α.Ε. που θα ιδρυσουν και δεν θα δινουν λογαριασμο σε κανεναν οπως δεν δινουν και τωρα λογαριασμο που πανε τα χρηματα της ΠΑΕ. Σημερα σου λενε π.χ. οτι τα εξοδα για το ποδοσφαιρικο τμημα Α εκατ. και τα εξοδα της ΠΑΕ 9.000.000,-- εκατ. και τερμα. Αν σου ελεγαν οτι πληρωνουν για φαγητα 1.000.000,--- ή για τις σουϊτες στα ξενοδοχεια αλλο ενα και για την προετοιμασια στην Αυστρια ή την Ελβετια αλλο ενα τοτε μπορει να
τρελαθεις). 5ον) Στην ΛΑ.ΑΦ. που θελουν να ιδρυσουν θα εχεις υποχρεωσεις αλλα δεν θα εχεις δικαιωματα. Απλα θα σου δινουν λενε, την δυνατοτητα να απολαμβανεις καποια προνομια π.χ. καφε στα Σπατα ή αυτογραφα και αφιερωσεις των παικτων στα παιδια, προτεραιοτητα στα εκτος εδρας κ.λ.π. λες και εχουν να κανουν με κομπλέξικους που εχουν για αυτοσκοπο τους τετοια τερτιπια. 6ον) Δεν θα επιτρεψουν ποτε την ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ και τον ΕΛΕΓΧΟ των πεπραγμενων τους. 7ον) Απωτερος σκοπος τους ειναι να βαλουν το χερι στο γηπεδο. Οπως ξεκινησαν και το 2004, το μονο που ειχαν στο μυαλο τους ηταν το γηπεδο ετσι και τωρα παλι το γηπεδο ειναι ο τελικος στοχος. Μονη διαφορα που προδιδει τις προθεσεις τους ειναι οτι τοτε ελεγαν η Ν.Φιλαδελφεια δεν ειναι βιωσιμη και κανενας δεν θα επενδυε τα χρηματα-του τωρα ξαφνικα το γηπεδο στην Ν.Φ. εγινε αυτοσκοπος και ειναι ο βασικος και ο κυριος λογος που η ΑΕΚ εχει μικρυνει. Τωρα που την μικρυναν στα μυαλα τους τωρα κανει και η Ν.Φιλαδελφεια. 8ον) Ο κοσμος ειναι αποκλεισμενος απο παντου σε οτι εχει σχεση με τα σοβαρα θεματα που την απασχολουν και θα παραμεινει αποκλεισμενος. Τον θελουν σαν την καλη αγελαδα. Για αρμεγμα. Η προταση-μου ειναι, διαλογος διαλογος διαλογος, να ανοιξει ενας διαλογος μεταξυ του κοσμου και να γραφτουν ολοι μελη στην ερασιτεχνικη και καποια καλυτερευση στη προταση της Ανεξαρτητης Ενωσης Φιλων ΑΕΚ.
Επί της ουσίας οι μεν λένε να γίνουμε ΠΑΟΚ και οι δε να γίνουμε Αρης, Πιό δημοκρατικό μου μοιάζει το πλάνο της ΑΕΦΑΕΚ αλλά περισσότερες πιθανότητες έχει το πλάνο των Supporters μιας και το στηρίζουν μέτοχοι και διοίκηση. Πολύ δύσκολα θα δεχθεί μέτοχος την αξία του 1,32/μετοχή. Για μένα και οι δυό περιπτώσεις είναι ανεπαρκείς για σωματείο επιπέδου ΑΕΚ.
AN KATALAVA KALA AFTOI POU FONAZOUN GIA LAIKI VASI DEN THELOUN LAIKI VASI EKTOS KI AN EINAI I DIKI TOUS LAIKI VASI?????? hahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
XAXAAAAAXAXA SWSTOOOOOS ALLLWSTE TAXOUME PEI O KATHENAS MAS EXEI KAI APO MIA AEK....
ΑΔΕΛΦΙΑ...ΔΙΑΒΑΖΩ,,ΔΙΑΒΑΖΩ ,,, ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΤΟ ΘΕΜΑ. ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΟΠΩΣ ΣΕ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ..ΚΑΛΟΙ ΣΑΝ ΜΟΝΑΔΕΣ ,,,,ΚΑΚΙΣΤΟΙ ΣΑΝ ΟΜΑΔΕΣ...ΦΙΛΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΛΑΜΟΓΙΑ,,[ΠΙΘΑΝΩΣ ΣΙΓΟΥΡΗ.]., ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΚ.....ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ,, ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΖΩΝΤΑΝΗ,,, ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΗΣ ΛΙΓΕΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΑΝ......
Αν δεν υπάρχει πρόβλημα με την διασπορά των μετοχών, είμαι και εγώ υπέρ της πρότασης της ΑΕΦ ΑΕΚ. Αν θέλουν οι supporters ας αγοράσουν 3 εκατομύρια μετοχές, θα έχουν κι 3 εκ. ψήφους. Αν κι όλοι εμείς οι υπόλοιποι μαζευτούμε 20.000 άτομα και πάρουμε από 100 μετοχές ο καθένας φτάνουμε σε μια αύξηση μετοχικού κατά 6 εκατομμύρια. Αν βάλουν και άλλα 3 εκ. οι νύν μέτοχοι (μειώνοντας έτσι την συμμετοχή τους) πάμε στα 9, ικανά για την λειτουργία της ΠΑΕ για τους επόμενους 6 μήνες. Μετά, ανάλογα με τις... ΣΥΝΕΧΕΙΑ διακρίσεις της ομάδας θα υπάρξουν κι έσοδα, όμως μπορεί να γίνει και νέα αύξηση μετοχικού. 120, 130 ευρώ ΄δεν είναι πολλά, όταν γίνεσαι συμμέτοχος και συνιδιοκτήτης της ΑΕΚ.
Diladi i mia protasi einai na valoume emis ta xrimata mas kai na ta diaxeiristoun aftoi!!!! Poioi? Oi yparxon metoxoi? Oi asxetoi me to athlima? Aftoi pou kanane 100 metagrafes se 6 xronia kai den exoume oute lefta oute omada. MILATE SOVARA TORA? Kameno ladi sta moutra tha sas riksw. An thelete na simetasxei o kosmos mporeite na kanete to eksis. Na ftiaksete ena site opou o kathenas tha mporei na agorasei metoxes tis AEK i me pistotiki karta i pliromi me paypal, katathesi se logariasmo trapezis ktl ktl. Kathe enas pou agorazei metoxes dimiourgei ena profil sto site wste na mporei na psifizei...kathe metoxi pou pernei tha isoute kai me mia psifo. Oles oi apofaseis tha pernontai apo ton kosmo pou exei metoxes, oloi tha psifizoun, Metoxes tha mporei na agorasei o kathenas xwris periorismo. Mporei na thelw 50 metoxes, mporei 100 mporei 10.000...? Kati tetoio isws proxwrisei. To sinthima... ΣΥΝΕΧΕΙΑ plirwste na swsete tin omada pou emeis katastrepsame den tha proxorisei re!!!
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ, ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΛΛΩΝ, ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΡΟΣ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: 1.το μεγάλο θέμα είναι ότι αν δεν υπάρξει εφαρμογή της απλής αναλογικής ο κόσμος θα βάζει τα χρήματα του και δεν θα έχει την άμεση δυνατότητα ελέγχου του ΔΣ της ομάδας, και δίνοντας ένα παράδειγμα θα γίνει πιο κατανοητό. - Με το τωρινό σύστημα σε 15 μελές Δ.Σ όποιος ή όποιοι έχουν το 51% των μετοχών, επιλέγουν και τα 15 μέλη του Δ.Σ (και θα επιλέγουν, αφού δεν φαίνεται στην πρόταση τους ότι σκοπεύουν... ΣΥΝΕΧΕΙΑ να εφαρμόσουν απλή αναλογική) - Ενώ με την απλή αναλογική που προτείνουμε εμείς, θα επέλεγαν 7,5 μέλη, δηλαδή 8 (τα μισά μέλη του ΔΣ), οπότε θα υπήρχε και αντιπολίτευση με αντιπροτάσεις, έλεγχο, επιτήρηση, κλπ. 2. για ευρεία διασπορά μετοχών δεν απαιτείται είσοδος στο Χρηματιστήριο Αξιών, αφού εξάλλου έτρεχε μέχρι και τις 15 aπριλίου ΑΜΤΧ κεφαλαίου από την ΠΑΕ όπου όποιος ήθελε αγόραζε μετοχές αλλά στην τιμή των 6,2€μετοχή (όχι 1,32€ που προτείνει η ΑΕΦ ΑΕΚ). 3. αν υπάρχει η εφαρμογή του πλαφόν των 200€ στην λογική ότι θα έρχεται κάποιος και να το πω απλά θα φωνάζει στις Γ.Σ με 1,32€ που προτείνουμε, δηλαδή δεν θα μπορεί να φωνάζει κάποιος που τώρα έχει βάλει 6,2€ μέσω της πρόσφατης ΑΜΚ η διαφορά είναι στα 4 €?. 4. και οι δύο μαζί οι προτάσεις δεν μπορούν να ξεκινήσουν, αφού απαιτείται έγκριση από το ΔΣ κατά 2/3, αλλά και σε κάποια θέματα τροποποίηση καταστατικού. 5. από πότε η δημοκρατία μεταφράζεται στο, "όπου λαλούν πολλοί κοκκόροι, αργεί να ξημερώσει"? εξάλλου δεν είπε η ΑΕΦ ΑΕΚ, ότι όλος ο κόσμος που θα αγοράσει μετοχές θα είναι στο Δ.Σ (όμως κάποιοι ίσως 1,2 ναι θα μπορεί να είναι). 6.Στην περίπτωση του αν κάποιος θέλει να βάλει 100€ (γιατί ενδεχομένος να έχει δώσει και άλλα 300€ για να πάρει διαρκείας, και άλλα 50€ κάθε μήνα για την NOVA), δεν μπορεί να τα βάλει αφού υπάρχει κατώτατο όριο 200€. Στην πρόταση της ΑΕΦ ΑΕΚ όμως αν κάποιος θέλει να βάλει είτε 100€ είτε 200€ μπορεί το ίδιο εύκολα.
Εσεις δεν γραφετε οτι θα πρεπει να γινει Δημοσια Εγγραφη , η οποια Προυποθετει απογραφη απο ( επενδυτικη)τραπεζα= αναδοχο και μπορει να γινει κατοπιν αδειας απο την Επιτροπη Κεφαλαιαγορας ? Οι Ιδιες δηλαδη διαδικασιες που απαιτουνται για να εισαχθει μια εταιρεια στο χρηματιστηριο. Η μηπως νομιζετε οτι θα παρουμε την αδεια χωρις υποβολη Επενδυτικου Σχεδιου και Χωρις Εκδοση Φυλλαδιου για το (επενδυτικο) κοινο ? Επιπλεον, απο τη στιγμη που η Μετοχη σου ειναι σε freefloat,ειναι... ΣΥΝΕΧΕΙΑ "ελευθερες" οι αγοραπωλησιες τους αρα και η αυξομοιωση της τιμης τους. Εγω σαν επενδυτης-μετοχος , μου λες πως θα παρακολουθω καθημερινα τις τιμες των μετοχων μου απο την στιγμη που βρισκονται "εκτος ταμπλο " ? Και τελος , οπως εγραψα και παραπανω ( και δεν πηρα απαντηση) , ποιος με διασφαλιζει και πως , οτι δεν θα αγορασουν μετοχες-ξοδευοντας 1,32 Ευρω- 10.000 γαυροι να μας τα κανουνε τατιανα στις Γ.Σ. ? Δημοσια Εγγραφη θα ειναι αλλωστε. Αυτο σημαινει οτι οποιος γουσταρει , θα παρει μετοχες. Και ο μπαρμπας μου ο Κολογαυρος , αυτο μου ειπε σημερα. " Θα δωσω 10 Ευρω να παρω 7 μετοχες της ΑΕΚ , για να ερχομαι στις Γ.Σ. να σας κανω πλακα".
αφού και τώρα με την πρόσφατη ΑΜΚ που έκανε η ΠΑΕ με 6,2 € ήσουν στην Γ.Σ της ΠΑΕ αν ήθελες.. φυσικά και η ΑΕΦ ΑΕΚ έχει διατυπώσει ότι απαιτείται σύνταξη ενημερωτικού δελτίου και επιχειρησιακό σχέδιο και ότι γενικά ο όλη διαδικασία θέλει μια προετοιμασία. αλλά ποιο χρηματιστήριο να μπεις με ζημίες χρήσεις -42.000.000€ χρήση τι λες τώρα..? δεν λέει η ΑΕΦ ΑΕΚ μέσω χρηματηστηρίου..
Φιλε ,οπως εγραψα και παραπανω αν ειδες, δεν ειμαι αντιθετος με την προταση της Ενωσης Φιλων ΑΕΚ. Και θα πρεπει να ξερεις οτι οποιαδηποτε απο τις 2 προτασεις επιλεγει,εγω θα την υποστηριξω και θα συμμετασχω. Σαφως και δεν λετε για διαδικασια μεσω Χρηματιστηριου, αλλα οπως σου εγραψα παραπανω οι απαιτησεις τις Επιτροπης Κεφαλαιαγορας για να κανουμε Δημοσια Εγγραφη ( που εσεις προτεινετε) , καταληγουν στην ουσια στο ιδιο πραγμα. Πραγματικα δεν γνωριζω αν υπαρχει καποιο νομικο παραθυρακι... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ωστε να γινει Δημοσια Εγγραφη χωρις να "αποφυγουμε" το Χρηματιστηριο. Αλλα και να υπαρχει τετοιο παραθυρακι , απο την στιγμη που γινεται ΔΗΜΟΣΙΑ Εγγραφη : -Η Εταιρεια ειναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΗ να καταγραφει της Ημερησιες αγοραπωλησιες των Μετοχων της και να Δημοσιοποιει-ημερησιως- τις Τιμες τους. -Απο την στιγμη που η εγγραφη ειναι ΔΗΜΟΣΙΑ , δεν μπορεις να εμποδισεις κανεναν να αγορασει Μετοχες τις ΑΕΚ. Μπορει να αγορασει ο Μελισσανιδης , αλλα μπορει εαν θελει να αγορασει ο Μαρινακης και ο Μπεος.
αν δεν κάνω λάθος (εκτός και αν διαφοροποιείται στην δημόσια εγγραφή), άλλο η κατάθεση και άλλο η έγκριση των μετόχων, αφού γίνουν οι καταθέσεις, αν θέλει το ΔΣ δεν δέχεται τον μέτοχο και του επιστρεφονται τα χρήματα.
Γιώργο δεν ισχύουν αυτά, έχει αλλάξει η νομοθεσία. Υπάρχει νόμος από το 2007 για εταιρίες λαίκής βάσης. Δεν χρειάζεται είσοδος στο χρηματηστήριο. Αλλά μπορούμε να το τσεκάρουμε και να το δούμε...
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ, ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΛΛΩΝ, ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΡΟΣ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: 1.το μεγάλο θέμα είναι ότι αν δεν υπάρξει εφαρμογή της απλής αναλογικής ο κόσμος θα βάζει τα χρήματα του και δεν θα έχει την άμεση δυνατότητα ελέγχου του ΔΣ της ομάδας, και δίνοντας ένα παράδειγμα θα γίνει πιο κατανοητό. - Με το τωρινό σύστημα σε 15 μελές Δ.Σ όποιος ή όποιοι έχουν το 51% των μετοχών, επιλέγουν και τα 15 μέλη του Δ.Σ (και θα επιλέγουν, αφού δεν φαίνεται στην πρόταση τους ότι σκοπεύουν... ΣΥΝΕΧΕΙΑ να εφαρμόσουν απλή αναλογική) - Ενώ με την απλή αναλογική που προτείνουμε εμείς, θα επέλεγαν 7,5 μέλη, δηλαδή 8 (τα μισά μέλη του ΔΣ), οπότε θα υπήρχε και αντιπολίτευση με αντιπροτάσεις, έλεγχο, επιτήρηση, κλπ. 2. για ευρεία διασπορά μετοχών δεν απαιτείται είσοδος στο Χρηματιστήριο Αξιών, αφού εξάλλου έτρεχε μέχρι και τις 15 aπριλίου ΑΜΤΧ κεφαλαίου από την ΠΑΕ όπου όποιος ήθελε αγόραζε μετοχές αλλά στην τιμή των 6,2€μετοχή (όχι 1,32€ που προτείνει η ΑΕΦ ΑΕΚ). 3. αν υπάρχει η εφαρμογή του πλαφόν των 200€ στην λογική ότι θα έρχεται κάποιος και να το πω απλά θα φωνάζει στις Γ.Σ με 1,32€ που προτείνουμε, δηλαδή δεν θα μπορεί να φωνάζει κάποιος που τώρα έχει βάλει 6,2€ μέσω της πρόσφατης ΑΜΚ η διαφορά είναι στα 4 €?. 4. και οι δύο μαζί οι προτάσεις δεν μπορούν να ξεκινήσουν, αφού απαιτείται έγκριση από το ΔΣ κατά 2/3, αλλά και σε κάποια θέματα τροποποίηση καταστατικού. 5. από πότε η δημοκρατία μεταφράζεται στο, "όπου λαλούν πολλοί κοκκόροι, αργεί να ξημερώσει"? εξάλλου δεν είπε η ΑΕΦ ΑΕΚ, ότι όλος ο κόσμος που θα αγοράσει μετοχές θα είναι στο Δ.Σ (όμως κάποιοι ίσως 1,2 ναι θα μπορεί να είναι). 6.Στην περίπτωση του αν κάποιος θέλει να βάλει 100€ (γιατί ενδεχομένος να έχει δώσει και άλλα 300€ για να πάρει διαρκείας, και άλλα 50€ κάθε μήνα για την NOVA), δεν μπορεί να τα βάλει αφού υπάρχει κατώτατο όριο 200€. Στην πρόταση της ΑΕΦ ΑΕΚ όμως αν κάποιος θέλει να βάλει είτε 100€ είτε 200€ μπορεί το ίδιο εύκολα.
Αν και πιστευω οτι : α. Βιαζεστε να τοποθετηθειτε , καθως δεν εχει παρουσιαστει ακομα επισημως το σχεδιο των Supporters ( μονο καποια δημοσιευματα υπαρχουν με resume και υπεραπλουστευσεις). β. Συνεχιζετε να λαικιζετε με κατι εκφρασεις του στυλ "θελουμε διαυγεια και οχι θολουρα" , πριν καν διαβασετε το πληρες σχεδιο. θα πρεπει στην δικη σας προταση , να δωσετε τις εξης απαντησεις : 1. Οπως μαλλον γνωριζετε ,για να κανει μια Α.Ε η Π.Α.Ε. Διασπορα Μετοχων σε παραπανω απο 99 Νομικα η Φυσικα... ΣΥΝΕΧΕΙΑ Προσωπα , πρεπει -απο τον Νομο- να εισαχθει στο Χρηματιστηριο Αξιων Αθηνων. Αυτο σημαινει οτι : - Πρεπει να βρει Αναδοχο ( underwriter) = Επενδυτικη Τραπεζα. - Πρεπει να εκδοσει Φυλλαδιο με το 5ετες Επενδυτικο Σχεδιο( leaflet). - Πρεπει να κανει Δημοσια Εγγραφη ( public issue). Αυτα απαιτουν Χρονο ( τουλαχιστον 6-9 μηνες το ελαχιστο) και Χρημα ( τουλαχιστον 7-10%) των κεφαλαιων που θα αντληθουν απο την Εταιρεια. Συν το οτι ,ζημιογονες εταιρειες ( οπως η ΠΑΕ επι του παροντως) δεν ειθιστε να "βγαινουν" στο Χρηματιστηριο. Πως αυτος ο "σκοπελος" θα παρακαμφθει το εχετε σκεφτει και αν ναι,ποια ειναι η απαντηση σας ? 2.Οπως γνωριζετε, απο την την στιγμη που οι Μετοχες εχουν Δημοσιως Εγγραφει ( τονιζω το Δημοσιως) και θα ειναι σε Ελευθερη Διασπορα ( free float) , μπορει ο ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ , να τις αγορασει η να τις πουλησει. Ο Οποισδηποτε. Και εγω σας ρωταω : Τι εμποδιζει 10.000 Γαυρους ( η 10.000 Βαζελους) να δωσουν απο 1-1,5Ευρω ο Καθενας, να παρουν απο μια (1) Μετοχη της ΑΕΚ και να ερχονται στις Γενικες Συνελευσεις της ΠΑΕ ΑΕΚ και να τις κανουνε Τατιανες ? Μαλλον τιποτα, ετσι ? Θα χαρω να παρω απαντηση για κατι που ισως κανω η αντιλαμβανομαι λαθος.
Καλα και θεμιτα τα ερωτηματα-σου, γι΄ αυτο τον λογο το καλυτερο θα ηταν να ανοιξει ενας δημοσιος διαλογος και μακαρι να βρεθει η συνισταμενη αναμεσα στις προτασεις και τα προσχεδια που θα κατατεθουν. Αυτη την στιγμη η οικονομικη συγκυρια αλλα και η κρισιμη καμπη στην οποια περιελθει η ΑΕΚ δεν βοηθανε οι πολυτασικες προσπαθειες σε τιποτα. Πρεπει να γινει μια συνθεση ολων των προτασεων και επισημανσεων σε ενα ενιαιο σχεδιο για το καλο της ομαδας. Να συμφωνηθει ενα μινιμουμ... ΣΥΝΕΧΕΙΑ αρχων και δικλιδων που θα κατοχυρωνουν την απροσκοπτη λειτουργια και την συνεχεια της προσπαθειας με πληρη συνεπεια για την επιτευξη των στοχων μας. Το καλυτερο θα ηταν 5.000 χιλ ΑΕΚτζηδες απο 5.000,-- ευρω το χρονο για τα επομενα 10 χρονια και μετα βλεπουμε.
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΕ ΠΕΡΗΜΕΝΑ ΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙΣ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΟΥ , ΜΙΑΣ Κ ΤΟ ΚΑΤΕΧΗΣ. ΜΑΛΛΟΝ ΠΑΜΕ ΣΕ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕΣ ΔΩΣΕΙ ΠΡΟ ΚΑΙΡΟΥ. ΕΝΑ ΠΛΑΝΟ ΜΕ ΚΛΙΜΑΚΟΤΕΣ ΜΙΝΙΜΟΥΜ ΕΙΣΦΟΡΕΣ , ΣΕ ΕΤΗΣΙΑ ΟΜΩΣ ΒΑΣΗ ? Η' ΜΑΛΛΟΝ ΣΕ ΑΝΑΛΟΓΙΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΟ ΚΑΘΕΝΟΣ ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΓΕΣ ΣΕ ΡΕΥΣΤΟ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ . ΕΣΥ ΤΙ ΑΝΑΜΕΝΗΣ ΦΙΛΕ ΓΙΩΡΓΟ , ΕΑΝ ΕΧΕΙΣ ΧΡΟΝΟ ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ. ΟΠΩΣ Κ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΟΡΑΤΟΤΗΤΑ ΜΡΟΣΤΑ ΜΑΣ , ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΑΝ ΜΑΣ ΤΑ ΦΑΝΕ ΜΑΣ ΤΑ ΦΑΓΑΝΕ , Η ΠΡΩΤΗ ΜΑΣ ΘΑ'ΝΑΙ ΔΑ.... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΑΕΚΑΡΑ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ.
ΘΕΛΗ ΑΡΕΤΗΝ , Φιλε για να εκφρασω πληρη αποψη, θα πρεπει να διαβασω το Σχεδιο των Supporters καθως μεχρι στιγμης, μονο μερος αυτου του σχεδιου εχει βγει προς τα εξω. Μολις το ανακοινωσουν θα το διαβασω και θα τοποθετηθω. Για τα υπολοιπα και για αυτα που ρωτας : 1. Το σχεδιο των Φιλων της ΑΕΚ ( αν και δεν με βρισκει αντιθετο) πιστευω οτι παρουσιαζει Πολλα προβληματα πρακτικης -κυριως- φυσεως , καποια απο τα οποια γραφω παραπανω. Και δεν επιλυονται τοσο ευκολα,οσο υποστηριζουν π.χ...." παιρνουμε... ΣΥΝΕΧΕΙΑ αδεια απο την Επιτροπη Κεφαλαιαγορας και κανουμε Δημοσια Εγγραφη..κλπ..κλπ". Δεν ειναι τοσο απλο το θεμα. 2.Σχετικα με τις "εισφορες" : Εστω οτι αγοραζεις φετος ενα πακετο μετοχων ( η μια μετοχη). Το αν θα χρειαστει να ξαναβαλεις και του χρονου λεφτα θα εξαρτηθει απο τα Οικονομικα Αποτελεσματα της ΠΑΕ το 2011/2012. Αν η ΠΑΕ θα ειναι κερδοφορος ( πιθανοτητα 0,0001%) , δεν θα χρειαστει να βαλεις λεφτα. Αν η ΠΑΕ θα ειναι ζημιογονος ( πιθανοτητα 99,9999%) , θα πρεπει να γινει ΑΜΚ οποτε θα πρεπει να ξαναβαλεις. Το ποσα θα πρεπει να βαλεις εξαρταται : -Απο το ποσοστο των Μετοχων που κατεχεις. -Απο το υψος ( ποσο) της Αυξησης του Μετοχικου Κεφαλαιου που θα αποφασιστει ( συνηθως ειναι οσες θα ειναι και οι ζημιες της εταιρειας του χρονου). Φυσικα αμα δεν θελεις,δεν εισαι υποχρεωμενος να βαλεις του χρονου λεφτα και να συμμετασχεις στην ΑΜΚ. Ομως σε αυτη την περιπτωση το Μετοχικο σου Ποσοστο θα μειωθει. 3. Σχετικα με την δικια μου προταση ( αν εννοεις αυτη που εγραψα εδω πριν 1,5 μηνα) : Η προταση μου δεν "μπλεκει" με μετοχες. Η προταση συνδυαζε την αγορα του εισητηριου διαρκειας με μια "καρτα μελους" το οποιο θα ειχε δικαιωμα ψηφου σε εκλογες για την επιλογη Προεδρου στην ΠΑΕ.
ολοσωστα αυτα που γραφεις και περι χρηματιστηριου και περι γαβρων....αναγκαστικα τις μετοχες μπορει να τις εχει μονο εταιρια (ειτε σαπορτερς ΑΕ, ειτε λεσχη φιλων αεκ ΑΕ) το μονο ερωτημα ειναι ο τροπος συμμετοχης και η διαδικασια ληψης αποφασεων σε αυτην την ΑΕ....ακομα και η ετησια συνδρομη ειναι απαραιτητη και ας μην εκφραζει μετοχες, γιατι πως αλλιως θα τρεξει η ομαδα?...καθε χρονο οι παπαδονοτιαδες βαζουν 5 μυρια εξτρα...αυτα ελπιζουν να βγαλουν οι συνδρομες οι ερωτησεις που... ΣΥΝΕΧΕΙΑ κανουμε φιλε γιωργο δεν ειναι της αρνησης αλλα απολυτα λογικες....δυστυχως μεσα στην ανμπουμπουλα ο λυκος χαιρεται...και οταν το κουφαρι μυρισει μαζευονται τα κορακια εγω ειλικρινα ελπιζω να δημιουργηθει ενα σοβαρο μοντελο λαικης βασης (και ειλικρινα οχι με συμμετοχη 1,5/μετοχη), αλλα τουλαχιστον με ετησια συνδρομη 100 ευρω και απολυτη διαφανεια και στα δικαιωματα και στη ληψη αποφασεων....δεν ειναι λογικο 20000 ατομα των 100 ευρω=2 μυρια να εχουν μεγαλυτερο λογο απο 100 ατομα με συμμετοχη 100χιλαιδες ευρω=1 μυριο? αυτο που φοβουνατι οι περισσοτεροι δυσπιστοι ειναι να μην βρεθει ενας τροπος να μαζεψουμε τα λεφτα του κοσμακη (που δεν εχει, αλλα θα δωσει 500 ευρω για την αγαπη του) και να τα διαχειριζονται 20 ατομα που θα δωσουν απο 10000 ευρω ο καθενας....ειναι δηλαδη ενας τροπος και να βρεθουν λεφτα, και να παραμεινουν μεσα στα πραγματα καποιοι που θελουν και καλα να αποχωρησουν απλα αυτο που κυκλοφορησε χθες ειναι κατι που αν ημουνα παππας ή αδαμιδης και εγω θα σκεφτομουνα.....δεν εχω ορεξη δηλαδη να βαζω 3 μυρια το χρονο, αλλα 100 χιλιαρικα....μαζευω και αλλους 5 -10 φιλους να βαλουν απο 100 χιλιαρικα,πουλαω και μια λαικη βαση και αρπαζω και κανα 2 εκατομμυρια απο κοσμο που δεν θα εχει αποψη (λογω χαμηλης συνδρομης) και παραμενω εξουσια χωρις να βαζω λεφτα...... προσοχη δεν τα λεω αυτα επειδη θελω να φυγει ο αδαμιδης...προσωπικα του χρεωνω και πολλα καλα και πιστευω οτι αγαπαει αυτο που κανει, και επιπλεον εχει "ψηθει" στα δυσκολα....απο καποιον τυχαιο παλαιμαχο που δνε εχει ιδεα απο ε λυπαμαι δεν θα παρω....και μην νομιζεις οτι δεν θα εχουν την δυνατοτητα να το κανουν, αφου και να χαρισουν μετοχες στους σαπορτερς θα κρατανε σαν αθροισμα ενα πολυ σοβαρο ρυθμιστικο ποσοστο 20-30% (ασε που πολλοι απο τους σαπορτερς ειναι φιλοι τους και γνωστοι τους) ειναι απλες οι αποριες φιλε γιωργο και καθολου κακοπροαιρετες....το σχεδιο της λεσχης φιλων αεκ ειναι ανεφικτο...το σχεδιο των σαπορτερς ειναι πιο λογικο,αλλα χρειαζεται ξεκαθαρισμα....δεν πρεπει να φανει καν η υπονοια οτι ειναι ενα οχημα για να παραμεινει ο ελεγχος στα χερια του παππα-νοτια, αποφευγοντας απλα τις οικονομικες υποχρεωσεις....δεν εχω προβλημα ουτε με τον παππα, ουτε με τον νοτια, και μακαρι να παραμεινουν και αν θελουν να βοηθησουν εχει καλως....και αν καποτε η αεκ βγαλει λεφατ μεσω ενος γηπεδου, να παρουν και αυτοι οσα κερδη τπους επιβαλλει το ποσοστο τους προσωπικα πιστευω οτι ενα σχεδιο λαικης βασης με ετησια συνδρομη απο μελη μιας λεσχης, διαφανεια, εκλογες με αναλογια του ποσου που θα εχεις βαλει ειναι το μονο μακροπροθεσμα λογικο......ασε πουθα πρεπει να
επιχειρησεις, και εκλογες να γινονταν θα τον ψηφιζα τον αδαμιδη αρκει να μου εθετε ενα ρεαλιστικο και σωστο πλανο (χωρι να μου χαιδευει τα αυτια)....ασε που ενας αδαμιδης, νομιμοποιημενος προεδρος απο 20-30 χιλιαδες αεκτζηδες που πληρωνουν, αλλιως θα απαιτουσε πραγμνατα σρο παρασκηνιο και αλλιως θα τον ακουγαν και θα τον σεβονταν κατι μπεοι ουτε με ενοχλει να παραμεινει ο παππας και ο νοτιας, αρκει να ειναι ξεκαθαροι στο τι θελουν....αν ο σκοπος του ειναι να παραμεινουν απο μακρια και να βοηθανε λιγο ή πολυ ή καθολου, οσο θελουν, εχει καλως και μπραβο τους.... αν ομως ο σκοπος ειναι απλα να γλυτωσουν τα βαρη τωρα που οι μερες ειναι δισεκτες, να πληρωσει ο κοσμος τα σπασμενα, και αν πετυχει η λαικη βαση, τραβαμε μια τρελη αυξηση μετοχικου κεφαλαιου (10μυρια παραδειγμα, που οι παππας-νοτιας πληρωνουν για πλακα, ενω η αλικη βαση ειναι πρακτικο απιθανο να το μπορεσει) και ανλαμβανουν παλι την παε καθαρη απο χρεη και υποχρεωσεις....τοτ
υπαρχει και ενας ελεγχος ωστε να μην βρεθουν 10 ατομα που θα βαλουν 500 χιλιαδες και θα εκτοπισουν τους παντες....στην αρχη μπορει μια τετοια πρωτοβουλια να δημιουργησει χαμηλες αγωνιστικες προσδοκιες, αλλα με σωστη διαχειριση, οργανωση , εγκαταστασεις και αργοτερα γηπεδο μπορει μια λαικη βαση να κανει πολλα....στην ιβηρικη χερσονησο και στη γερμανια ο ρολος του κοσμου ειναι σημαντικος....οι διοικησεις των ομαδων λογοδοτουν στον κοσμο δεν ειναι ανεξελεγκτες να φεσωνουν το ταμειο....αλλα και ο κοσμος που πλεον βαζει λεφτα γινεται πιο υπευθυνος....δεν κανει ευκολη κριτικη του καφενειου του ΟΥΣΤ η μαζικη συμμετοχη ειναι η λυση παντου...στο οακα ειχαμε 40000 κοσμο....για παραδειγμα αν η ερασιτεχνικη ειχε 30000 μελη που να δινουν αυτο το ερμο το 35αρι ευρω το χρονο και κανενα εσοδο απο γηπεδο, δεν θα γινοταν ψωριαρης ζητιανος
Γιατί όχι και τα δύο μοντέλα; Δύο χωριστά σωματεία λαϊκής βάσης (το ένα κοινωνικοποιημένο και το άλλο πλουτοκρατικό) που θα διαγκωνιστούν για να πάρουν μεγαλύτερο μερίδιο από τις μετοχές σε μια ΑΜΚ, ανάλογα με το πόσο κόσμο και πόσο χρήμα θα βάλουν στην ΠΑΕ το καθένα.Μαζί και α-μέτοχοι αλλά και επίδοξοι κεφαλαιούχοι ιδώτες μέτοχοι, εάν θέλουν (ή υποχρεωθούν).
γιατι οχι και τα δυο? θα σου απαντησω....επειδη στο dna μας ειναι η διχονοια, ετσι και δημιουργηθουν δυο σωματεια θα σκοτωνονται μεταξυ τους, σαν ντεμικοι-αντιντεμικοι, μπαγιεβιτσικοι-αντιμμπαγιεβιτςσικοι, οριτζιναλ-αντιοριτζιναλ κλπ αιντε πες και γινεται....τωρα οι κοντρες ειναι στις εξεδρες και στα φορουμ...μετα στο ΔΣ της αεκ θα γινεται της ποπης...αμα δε βαλεις και ιδεολογικο χρωμα στις δυο κινησεις (πλουτοκρατικο-λαικο) θα... ΣΥΝΕΧΕΙΑ σκοτωνονται οι αριστοκρατες με τους κουμουνιστες....μυλος σου λεω οτι και να αποφασιστει πρεπει να ειναι ενιαιο, καθαρο και χωρις αμφισβητησεις απο κανεναν...να το υποστηριξουν οι παντες (εστω και με ψοφιες δηλωσεις)....ντεμης, οριτζιναλ, μελισσιαν, μπαγιεβιτς, δημοσιογραφοι....αλλιως θα μπει απο την αρχη μια αμφιβολια και μια υπονοια διχονοιας...στη πρωτη αναμπουμπουλα θα βγουν παλι τα μαχαιρια
Egw proteinw oloi aytoi (ksedontiasmenoi tigreis, ametoxoi klp) pou ekanan lefta se baros ths AEK na apokleistoun apo thn diadikasia aytoi... Oxi na milane shmera Troxanades, Melissanidhdes, Karades klp Se ligo 8a bgei kai kanenas apo thn oikogeneia Zafeiropoulou na milhsei
Είναι η τελευταία ευκαιρία. 1. Μην κάψετε τον Θωμά παραπλανώντας τον αν δεν πρόκειται για σοβαρή και ειλικρινής πρόταση. 2. Μην περιμένετε μόνο τα 200άρια χωρίς ενεργή συμμετοχή του καθενός που έχει τη διάθεση να τα στερηθεί. Αν δεν το γνωρίζετε υπάρχει και το ίντερνετ που άνετα μπορεί να τρέχουν από εκεί ψηφοφορίες κ.λ.π. κάνοντας τόσο απλά ενεργούς όλους. 3. Μην παίζετε πάλι με τον πόνο μας για να σας τα ακουμπήσουμε και να μείνουμε να σας χαζεύουμε πάλι, θα σας πάρει και θα σας... ΣΥΝΕΧΕΙΑ σηκώσει.
Re mhn treleneste oloi... poios tha vrethei na valei 5.000.000 sthn aek ? Yparxei periptwsh na erthei kapoios sthn Aekara kai na valei tosa xrhmata xwris na voutixei k autos kati apo to tameio? H Monh lysh einai mia.. ws opados tis Leeds United prin 2 xronia pou mas erixan stin 3 agglias skeftikan kati poly swsto.. oi opadoi agorazoun tis metoxes tis omadas k xeirizontai to somatio... 1) mpainoun sto site k epilegoun tin edekada pou theloun na parataxoun ston epomeno agona 2) epilegoun poious theloun stin omada k poious oxi 3) epilegoun poious tha agorasei i omada k poious oxi.. kati san football manager fash... as figoun oloi k na paroume thn aekara stis plates mas..
afto den egine pote sthn Leeds, mono se mia parakmiakh Ebbsfleet United
afto den egine pote sthn Leeds, mono se mia parakmiakh Ebbsfleet United
Eγω ξερω ενα πραγμα αδελφια.ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΑΚΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΦΡΑΓΚΑ,ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΕΞΟΔΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ,ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΟΠΩΣ Η ΟΜΑΔΑ ΜΠΑΣΚΕΤ!!!! Και εδω μιλαμε για τεραστια ποσα!! Ασ αφησουμε τα πολλα μπλα.μπλα λοιπον και της εξ αποστασεως εξυπναδες και ΞΗΛΩΘΕΙΤΕ, αλλη λυση προς το παρον δεν υπαρχει Και για αρχη ΑΓΟΡΑ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟΥ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ!!!!!!
Οποιος εχει ακομα μια σταλα μυαλο,θα επρεπε να ειχε καταλαβει οτι δεν υπαρχει ουτε μια πιθανοτιτα να ορθοποδησει σχεδιο λαικης βασης! Μην τρελενεστε αδικα!Ειναι για γελια ολο αυτο το πλανο! Αν δεν την παρει την ΑΕΚ ενας φραγκατος μεγαλομετοχος δεν υπαρχει σωτηρια!
Αρα δεν υπαρχει σωτηρια....; Διαλυεται δλδ το σωματειο...ΑΝΤΙΟ ΑΕΚ.rip κ τετοια; Οι μονοι φραγκατοι ΑΕΚτζηδες, και οχι τυχοδιωκτες ψιλολαμογια και εκμεταλλευτες, που ξερω εγω, ηταν αυτοι που διωξαμε με τις κλωτσιες....τωρα ποιος να την παρει; Oποτε george αντι να τσακωνομαστε και να μεμψιμοιρουμε δεν δοκιμαζουμε να βαλουμε κανα φραγκο να δουμε τι γινετε; Θα πεθανει και καποιοι ακομα θα περιμενουν τον Γκαρφιλντ τον ψευτοαεκτζη απο την Νικαια και εμεις θα βριζουμε τον Ντεμη και τον Χχ και θα λεμε... ΣΥΝΕΧΕΙΑ για τον ενα κ τον αλλο και και και............ ΑΣ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΟΥΜΕ ΔΕΝ ΧΑΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ, 1000 εγω, 200 εσυ, 50.000 ο 30χρονια ΑΕΚ κοκ ΑΣ ΓΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ ΓΑΜΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!! το εχουμε κανει πολλες φορες, ας δειξουμε κ παλι το δρομο ρε μαγκες....Η' ΕΜΕΙΣ Η' ΚΑΝΕΙΣ!
ΣΧΕΔΟΝ ΠΑΝΤΑ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ...ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!
Τελειωσε το μαρουλι δεν το πηρες χαμπαρι ακομη ;;;
ΓΙΑ; ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΚΑΤΙ... ΒΑΣΕΙ ΠΟΙΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ SUPPORTERS ΚΡΙΝΕΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥΣ?ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΚΑΤΙ?ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΩΣ ΜΙΑΛΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ>?ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΞΕΡΕΤΕ ΠΑΡΑ ΠΑΝΩ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ...!ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΠΠΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΑ ΠΕΡΙ SUPPORTERS ΟΜΩΣ ΔΕ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ....!ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΕΧΩ ΠΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ,ΣΑΣ ΤΟ ΕΙΠΑ (ΚΑΤ 'ΙΔΙΑΝ)...ΚΑΙ ΣΤΗ... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΤΟΤΕ....-ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΑ ΠΕΡΙ SUPPORTERS KAI ΠΑΠΠΑ- ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΤΟ ΑΥΤΟ ΟΛΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ...ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΩΣ ΠΑΕΙ ....ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΑ ΜΠΑΤΖΕΤ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΙΡΩΣ ΜΙΚΡΟΤΕΡΑ....ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ...! ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΑΕΚ... ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ... !ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΟΜΩΣ...ΟΧΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΟ ΜΑΚΡΥ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΝΤΟ ΤΟΥ ΠΑΛΙ...
Mάλλον δεν έχεις καταλάβει πως δεν υπάρχει χρόνος για πειραματισμούς. Τέλος Ιούνη πρέπει να βρούμε 6 μύρια.
ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΑΥΤΟ ΤΑ ΛΕΩ ΟΣΑ ΛΕΩ....ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΤΟΥΣ SUPPORTERS ΑΣ ΣΩΠΑΣΟΥΝ.... ΑΣ ΣΩΠΑΣΟΥΝ ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΡΟΝΟ!!!! ΚΑΙ ΑΣ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΔΥΣΜΟΙΡΟ ΜΠΑΣΚΕΤΑΚΙ....!!! ΤΟ ΠΙΑΣΕΣ ΦΙΛΕ! ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΤΙ ΛΕΣ ΛΕΩ!!!ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΟΜΩΣ...
Eξήγησέ μου όμως γιατί το σχέδιο της Λέσχης δημιουργεί πρόβλημα ενότητας και όχι των Supporters. Ας κατέβουν και τα δύο πειραματικά μοντέλα (οι Sup. πρέπει να μας το εξηγήσουν αναλυτικά -αυτοί και εάν πειραματίζονται- ο Χήνας το έχει κάνει λιανά) και ας μαζέψουν όσους μπορεί ο καθένας. Ούτως ή άλλως τα λεφτά θα μπουν στην ΠΑΕ και από τους δύο.
ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΤΙ.ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΧΑΖΟ ΑΦΕΛΕΣ ΚΟΥΤΟ ΟΤΙ ΘΕΣ ΠΕΣ....!ΕΓΩ ΟΜΩΣ ΠΟΤΕ ΔΕ ΠΙΣΤΕΨΑ ΟΤΙ ΠΑΠΠΑΣ ΝΟΤΙΑΣ ΑΔΑΜΙΔΗΣ ΚΑΙ SUPPORTERS ΑΝ ΘΕΣ ΕΙΝΑΙ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΣΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΠΕΣΑΝΕ ΝΑ ΦΑΝΕ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΚ,ΤΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΙ...ΟΠΟΤΕ ΤΟΥΣ ΘΕΩΡΩ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΕΓΓΥΗΣΗ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ!ΔΕ ΛΕΩ ΟΤΙ ΔΕ ΚΑΝΑΝΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΛΑΘΗ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ...ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΑΜΟΓΙΑ!ΟΠΟΤΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΕ ΚΑΠΩΣ ΜΕ ΚΑΘΗΣΥΧΑΖΕΙ!ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΕΓΧΗΡΗΜΑ ΕΚΤΟΣ ΠΑΕ ΜΕ ΦΟΒΙΖΕΙ!ΠΡΟΣΟΧΗ ΔΕ ΛΕΩ ΟΤΙ... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΙ ΑΕΦΑΕΚ ΕΙΝΑΙ ΑΛΜΟΓΙΑ...ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ!ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΠΑΕ ΚΑΙ ΔΕ ΜΟΥ ΠΑΡΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΩ...ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΟΙ!ΕΝΩ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΠΑΠΠΑΣ ΝΟΤΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΟΙ ΩΣ ΟΚ ΚΑΙ ΦΕΡΕΓΓΥΟΙ ...ΓΙΑΥΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΤΟΥΜΕ ΟΛΟΙ (ΕΦΟΣΟΝ ΦΥΣΙΚΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΠΛΑΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΓΚΡΙΝΟΥΜΕ) ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ!!! ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΔΙΑΣΠΑΣΤΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΣΕ 500 ΣΥΝΙΣΤΩΣΕΣ....!
Είναι δύο εντελώς διαφορετικά πράγματα , ΄΄ασχετα αν ονομάζονται και τα δύο λαϊκή βάση. Το ένα περνάει τη συμμετοχής μέσω ενός φορέα φιλάθλων (π.χ. Supporter) το οποίο είναι πιο ελεγχόμενη κατάσταση έμμεσης δημοκρατικής λειτουργίας, το σχέδιο των Φίλων της ΑΕΚ είναι πιο αμεσοδημοκρατικό, αν και δυσκολότερο , τουλάχιστον αποφεύγει τους νταβατζήδες για τον όποιο μικρομέτοχο. Εφόσον και μόνο επικαλείται κάποιος για τη συμμετοχή του απλού κόσμου την "διέλευση" μέσω κάποιου φορέα, η διαφορά... ΣΥΝΕΧΕΙΑ των σχεδίων είναι προφανής και δεν χρειάζονται πολλές επεξηγήσεις. Κακώς μπερδεύεστε φίλοι μου
Πρόεδρε......πρόεδρε...σε παρακαλώ.............φέρε τον ΜΙΡΑΛΑΣ στον ΔΙΚΕΦΑΛΟ......!!! Κέβιν αφού δεν σε θέλουν οι γαύροι έλα στην ΑΕΚΑΡΑ.........!!!!!!!!!!!!!!!
ΣΩΠΑΤΕ ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΗΣΤΙΚΕ... ΤΩΡΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΛΕΦΤΑΚΗ ΚΑΙ ΕΔΕΣΕ Ο ΓΛΥΚΟΣ...ΤΡΕΧ ΦΕΡΕ ΚΛΕΦΤΑΚΗ ΑΜΕΣΑ...
Προτιμώ να φέρω Μιραλάς.
Δεν προκειται ποτε μα ποτε να παμε μπροστα...ολοι εχουν μια γνωμη και μια ενωση φιλων και μια οριτζιναλ η πειρατες η κλαμπ παντου και ολοι θελουν να κανουν κατιι στην αεκ...Αν δεν γινουμε ενα μια γροθια σφαλιαρες θα τρωμε μονιμα...