Στις εγκαταστάσεις της Σουρωτής βρέθηκε σήμερα ο Θοδωρής Ζαγοράκης. Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ παρακολούθησε μέρος της προπόνησης, η οποία πραγματοποιήθηκε κάτω από έντονη βροχόπτωση. Με την κίνηση αυτή, ο Ζαγοράκης θέλει να δείξει πως βρίσκεται κοντά στην ομάδα ενόψει της δύσκολης συνέχειας στα πλέι-οφ.
Στο πρόγραμμα συμμετείχαν κανονικά και οι Σνάουτσνερ, Ίβιτς οι οποίοι ξεπέρασαν τα προβλήματα μικροτραυματισμών και προπονήθηκαν με την υπόλοιπη ομάδα. Αντιθέτως, ο Πάμπλο Γκαρσία δεν πήρε μέρος στην προπόνηση καθώς νιώθει κάποιες ενοχλήσεις στο γόνατο. Βέβαια δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας καθώς αύριο αναμένεται να μπεί στο πρόγραμμα της υπόλοιπης ομάδας.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
