Συνεχίζεται ο πόλεμος ανακοινώσεων συνεχίζεται. Αυτή τη φορά ο Ηλυσιακός απάντησε σε αυτήν της ΚΑΕ ΑΕΚ και τονίζει πως ο ΕΣΑΚΕ θα δικαιώσει την ομάδα των Ιλισίων.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Είναι ωραίο να... βαφτίζεις ανωτέρα βία, ένα πρόβλημα που προϋπήρχε για δέκα και πλέον μέρες. Εκτός και αν οι αγώνες της ΑΕΚ με Παναθηναϊκό και Αρη, έγιναν με τα χρονόμετρα να λειτουργούν κανονικά και έτσι για... αλλαγή, αποφάσισαν να διεξαχθούν με χρονόμετρα χειρός και φυσικά να μην ενημερώσουν τον ΕΣΑΚΕ, βάσει κανονισμού 48 ώρες πριν το ματς με το Μαρούσι.
Οι παράγοντες της ΑΕΚ, εδώ και μια τριετία έχουν γαλουχηθεί με το ρητό "Είμαστε ΑΕΚ και δεν τιμωρούμαστε" και σε αυτό έχουμε ευθύνη όσοι συμμετείχαμε στα ΔΣ του ΕΣΑΚΕ. Δεν θα μπω σε διαδικασία διαλόγου μαζί τους... Ο καθένας μας σε αυτόν τον χώρο έχει την πορεία του. Θα τα πούμε όλα την Πέμπτη... Υπομονή...".
ΕΚ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

oute apo tin tileorasi den prepei pleon na vlepeis tin A.E.K, tha patheis sigoura ilektroplixia!!! an den mporeis na kaneis filous min prospatheis na kaneis exthrous!!!