Με τον Ολυμπιακό Βόλου στο ΟΑΚΑ ξεκινά τις υποχρεώσεις της στα φετινά πλέι οφ η ΑΕΚ, ενώ κλείνει το θεσμό με τον Παναθηναϊκό ως γηπεδούχος. Αναλυτικά το πρόγραμμα:
1η αγωνιστική (8/5)
ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός
ΑΕΚ - Ολυμπιακός Βόλου
2η αγωνιστική (11/5)
Ολυμπιακός Βόλου - ΠΑΟΚ
Παναθηναϊκός - ΑΕΚ
3η αγωνιστική (15/5)
ΑΕΚ - ΠΑΟΚ
Ολυμπιακός Βόλου - Παναθηναϊκός
4η αγωνιστική (18/5)
ΠΑΟΚ - ΑΕΚ
Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός Βόλου
5η αγωνιστική (22/5)
Ολυμπιακός Βόλου - ΑΕΚ
Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ
6η αγωνιστική (25/5)
ΑΕΚ - Παναθηναϊκός
ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός Βόλου
Μετά την κλήρωση ο Χιμένεθ σχολίασε: «Οποιαδήποτε κι αν ήταν η σειρά της κλήρωσης θα ήταν ενδιαφέρον. Μετά τον Ολυμπιακό οι 4 καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος πρέπει να παίξουμε μεταξύ μας. Όλα τα παιχνίδια θα είναι δύσκολα. Η σειρά των παιχνιδιών είναι αυτή που έβγαλε η κληρωτίδα».
Λίγο αργότερα στο συνδρομητικό κανάλι ο Ισπανός τεχνικός είπε, επίσης: «Η διαφορά με τις υπόλοιπες ομάδες στα πλέι οφ είναι η ψυχολογία. Θεωρώ ότι θα είναι διαφορετικό αν πάρουμε το Κύπελλο. Θέλω να πιστεύω ότι θα πάρουμε το Κύπελλο και έτσι θα απολαύσουμε και τα πλέι οφ. Οι παίκτες μου νοιώθουν πολύ δυνατοί. Πέρα από τα προβλήματα που είχαμε, νομίζω ότι η σημερινή ημέρα τα λέει όλα: Πήγαμε στη συνέντευξη Τύπου για το Κύπελλο, τώρα είμαστε εδώ. Αυτό λέει πολλά. Θεωρώ ότι είναι μία σπουδαία ημέρα σήμερα. Νοιώθω πολύ περήφανος για τους παίκτες που κατάφεραν να βρισκόμαστε εδώ σήμερα».
Η βαθμολογία
2. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 3
3. A.E.K. 1
4. Π.Α.Ο.Κ. 0
5. ΟΛΥΜΠ. ΒΟΛΟΥ 0
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

ADERFIA TIN EPOMENI KIRIAKI PREPEI NA SKASOUME 60.000 ME VOLO....DEN NOEITAI NA LEIPEI KANEIS APO TO SIGKEKRIMENO PAIXNIDI.....PREPEI NA TOUS ANTAPODOSOUME ME TO XEIROTERO GI AUTOUS TROPO TIN 4ARA.......EPISIS NA KANOUME KAI ENA MEGALO MPEEEEEEEEEEE PRRRRRR ELA TZAK STO ALITARA TA MPEO....CL SOU ERXOMASTE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! MELISSANIDI DES AURIO TO LAO TIS OMADAS TIS KARDIA SOU KAI SKEPSOU POS AN MPEIS TO KALOKAIRI KATHE KIRIAKI ETSI THA NAI TO OAKA...DEN THA MAS FTANOUN TA EISITIRIA!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΜΗΝ ΣΑΣ ΞΕΓΕΛΑΕΙ Ο ΒΟΛΟΣ! ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΣΙΟΛΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΟΙ! ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΑ ΜΑΤΣ ΦΕΤΟΣ! ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑ ΒΑΖΕΛΟ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΚΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΑΜΕ ΤΟ ΔΙΠΛΟ ΑΦΟΥ ΘΑ ΤΑΝ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΤΕ ΜΠΟΥΜΣΟΝΓΚ! ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΑΙΡΝΑΜΕ ΚΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ! ΕΙΔΩΜΕΝ
Σωστός και γω βάζελο ήθελα εκτός ή εντός λίγο ρόλο παίζει..ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΡΕ ΓΜΤ..Γιατί όχι?
poleitai eisitirio sti thira 6 kai timi 25 euro gia ton teliko kipellou.....opoios endiaferetai as steilei sto amitsis@hotmail.gr
Μ'αρεσει που το βλεπουμε και ως ευκολο προγραμα λες και εμεις δεν θα παμε ας πουμε στον μπαοκ η στον βολο...ελεος μαγκες!!προβλεπω,παοκ-παναθηναικος 2,αεκ-βολος χ και εκει τελιωνουν ολα.μακαρι να βγω ψευτης!!
Καλύτερα μην γράφεις γιατί εκτίθεσαι..Μέχρι να πάμε εμείς στον ΜΠΑΟΚ θα έχουν κριθεί τα Play Off..ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ..δεν την θέλουμε την απαισιοδοξία σου..
AΝ Η ΑΕΚ κάνει το 3 στα 3 και ΜΑΖΕΨΕΙ 9 ΠΟΝΤΑΚΙΑ ΣΤΟ 1ο γύρο δεν μας σταματάει κανένας..έχουμε και το βάζελο τελευταίο ματσάκι να διορθώσουμε κάτι αν χρειάζεται..ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ και αυτό είναι πιο σημαντικό από το κατσαρολάκι..ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ..Τιμωρήστε το Μπέο και το ΜΠΑΟΚ που πάλι θα βγάλει γλώσσα..ΦΟΡΤΣΑ ΑΕΚΑΡΑ ΟΑΕΟΑΕΑΕ..
7 στον gay βόλου να ξεχρεώσουμε τον gay τηγανιού και να έχουμε και ένα αβάτζο.
Ο πιο ευνοημένος της 1ης αγωνιστικής είναι ο ΠΑΟΚ που θα παίξει στην Τούμπα με τον ΠΑΟ χωρίς Λέτο, Μπουμσόνγκ και Καντέ. Έτσι μπορεί να ελπίζει βάσιμα σε νίκη και να φθάσει αμέσως τον ΠΑΟ ήδη από την 1η αγωνιστική! Αν το εξετάσω όμως συνολικά το πρόγραμμα, όντως νομίζω ότι η ΑΕΚ είχε την καλύτερη κλήρωση. Πάντως, ανεξάρτητα από την όποια κλήρωση, τα πάντα θα κριθούν από την κατάσταση (κυρίως αγωνιστική & ψυχολογική αλλά ακόμη και παρασκηνιακή!) στην οποία θα βρεθούν οι ομάδες. Οι... ΣΥΝΕΧΕΙΑ κληρώσεις δεν παίζουν μπάλα.
Ουδεν σχόλιον. Ειμαστε ροκ ομάδα. Μπορουμε πρώτοι μπορουμε τελευταίοι. Είμαστε ΑΕΚ αλλά φέτος έχουμε εθιστεί στην ξεφτίλα . 7 μας έχει ρίξει ο Μπέος. Βαστάτε μικρό καλάθι. Η ΑΕΚ του Χιμένεθ είναι ομάδα απρόβλεπτη. Ο Θεός να βαλει το χέρι του κι ο Σκόκο το πόδι του.
ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΠΑ Κ ΜΕ ΤΝ ΚΟΛΟΓΚΑΥΡΟ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ ΝΑ ΤΟ ΓΕΜΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟΟΟΟ
ΕΙΡΗΝΑΚΙ ΚΤΕΛ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ?? ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΟ ΤΟ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ, ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΩΣΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚΑΡΑ ΜΑΣ.
paizei ktel kai einai sxetika fthno alla den exei dromologio meta to mats gia na gyrisw
http://www.youtube.com/watch?v=XyT4-dAAVC4 Τιποτα παραπανω. Ας μιλησει το τσαγανο επιτελους.
kala ta lete oloi sas to thema einai posoi apo sas tha pate k sto gypedo (mesa s autous eimai k egw) k den nomizw oi paixtes mas na ta kataferoun...makari men alla ta exoume dei ola me autous !!!!!!!!
Τωρα θα δειτε την πραγματικη ΑΕΚΑΡΑ
ΔΕ ΤΗ ΓΛΥΤΩΣΕ.ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΘΑ ΤΟΝ ΦΑΕΙ ΑΠΟ ΣΚΟΚΟ
ΔΕ ΤΗ ΓΛΥΤΩΣΕ.ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΘΑ ΤΟΝ ΦΑΕΙ ΑΠΟ ΣΚΟΚΟ
Η ΑΕΚ έχει μια εξαιρετική ευκαιρία να κατακτήσει τη πρώτη θέση. Ο Παναθηναϊκός είναι σε τραγικότατη κατάσταση, σε χειρότερη από όλους θα έλεγα. Ο ΠΑΟΚ είναι τρομερά κομπλεξικός ποταν παίζει με την ΑΕΚ. Πάντα τα βρίσκει μπαστούνια με εμάς και πιστεύω πως αν προσέξουμε τον έχουμε και εντός και εκτός. Ο Ολυμπιακός Βόλου μας ξεφτίλισε ήδη δύο φορές. Ήρθε η ώρα για αντίποινα. Εξάλλου, ο Βόλος δεν έχει βάρος, λυγίζει σε περιστάσεις που δεν πρέπει. Με τον Δώνη στο κύπελλο ήταν απλά... ΣΥΝΕΧΕΙΑ λιώμα, δεν μπορεί αγχώνεται. Η ΑΕΚ κατακτά το κύπελλο, ανεβαίνει ψυχολογικά, βάζει κάποια χρήματα από τη κατάκτηση στα ταμεία, και ορμάει στα πλει οφ. για το καλύτερο δυνατόν. Ο στόχος είναι υλοποιήσιμος αρκεί να το παλέψουν και να μην το αφήσουν στη τύχη. + το ότι αν κατακτήσουμε τη κούπα, αυτόματα παίρνουμε και το καλό εισιτήριο για το Europa, οπότε στα πλει οφ πάμε δίχως άγχος, χωρίς να φοβόμαστε για το χειρότερο αφου είμαστε ήδη εξασφαλισμένη. Για εμάς, τα πλέι οφ αρχίζουν αύριο. Καλή τύχη ΑΕΚΑΡΑ μου!
NTOY AEKARA ! NTOY
Πολύ καλό που τα πρώτα δύο μάτς που έχουμε στην έδρα μας παίζονται Κυριακή και το τελευταίο μάτς που παίζεται Τετάρτη είναι με τον Παναθηναϊκό που ελπίζω να μην είναι στις 5 το απόγευμα.... Θα υπάρχει δυνατότητα να έρθει αρκετός κόσμος στο γήπεδο, να γεμίσουν τα ταμία και να ωθήσουμε την ομάδα στο CL. Κλειδί όμως για όλα είναι η κατάκτηση του Κυπέλλου. Μόνο έτσι θα γλυκαθεί ο κόσμος, θα πάει στο γήπεδο στα play off, και θα προσελκυθούν νέοι επενδυτές. Τελειώσαν τα ψέμματα. Η ομάδα έχει 7... ΣΥΝΕΧΕΙΑ αγώνες μπροστά της. Από την απόδοση της και τα αποτελέσματα θα κριθεί το μέλλον της. Όχι άλλα πειράματα....
καλη η κληρωση και εχουμε πολλες ελπιδες για προκριση.η μονη ομαδα που φοβαμαι ειναι ο παοκ αν υπολογισουμε οτι βαση των τελευταιων αποτελεσματων ο βαζελος δεν μπορει να παιξει μπαλλα και ο γαυροβολος ειναι αλλη ομαδα χωρις τον τσιωλη στον παγκο του.τρελλανε μας ρε αεκαρα!!!!!
Τη γλιτωσε ο Βαζελας...Πρωτη αγωνιστικη με τα βαζελακια επρεπε γιατι δεν θα εχουν Καντε-Μπουμσονγκ..Τυχερα τα λαγουδακια
στις 4 φορες που εχουμε παιξει πλει-οφ,συμπεριλαμβανομενης και της φετινης σεζον,το τελευταιο ματς της ΑΕΚ ειναι παντα εντος εδρας..χαρακτηριστικο ειναι οτι τρεις φορες η κληρωση μας εφερε αντιμετωπους με τον Παναθηναικο στο φιναλε!!!..την πρωτη σεζον,σε ενα αδιαφορο ματς ηρθαμε 1-1 με την γκολαρα του Ενσαλιβα,και προπερσι στο καθοριστικο τελευταιο ματς παλι με τον ΠΑΟ,χασαμε 0-2,με την ΑΕΚ να χανει απιστευτες ευκαιριες στην αρχη,πλασε του Μπλανκο αουτ σε κενη εστια κτλ..περυσι παλι... ΣΥΝΕΧΕΙΑ εντος εδρας αυτη τη φορα με τον Ολυμπιακο και φετος ξανα εντος εδρας παλι με τον Παναθηναικο..!!!
NIKH ΕΠΙ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΙΘΕΤΑΙ ΚΑΝ ΑΛΛΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ, ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΡΩ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΝ ΑΕΚ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥ ΤΣ ΛΗΓΚ, ΤΟΝ ΒΟΛΟ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΓΙΟΥΡΟΠΑ, ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΑΖΕΛΟ ΝΑ ΜΕΝΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΑΠΟ ΙΟΥΝΙΟ, ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΠΑΙΖΕ ΠΕΡΙΣΥ Ο ΓΑΥΡΟΣ...!!!!
επίσης, συνεχίζω από το προηγούμενο μήνυμα, ελπίζω τα 2 εκτός έδρας 4η και 5η αγωνιστική να μην μας κάψουν ΕΝΤΕΛΩΣ......
ΕΙΡΗΝΑΚΙ ΚΤΕΛ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ??ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΟ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ?ΔΩΣΤΑ.
αν και έχουμε κύπελλο αύριο και δεν είμαστε για λόγια..... ΛΕΩ ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΣ ΠΑΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΑ PLAY-OFF ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ..........
Καλη κληρωση.... Εμεις ειμαστε λιγο για τα μπαζα και το φοβαμαι....
ΤΕΛΕΙΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ.ΑΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΟΥΝ ΟΛΑ ΓΙΝΩΝΤΑΙ.ΠΑΜΕ ΡΕ ΑΕΚΑΡΑ
aderfia,SOS!!!eimai apo karditsa,exw parei eisithrio gia ton teliko alla den exw meson na katebw athina!!!exw paei 10 fores sthn R karditsas alla einai kleisth!!!opoios gnwrizei kati parakalw na mou pei an tha kanei ekdromh o syndesmos ayrio!!!thanks
παρε τηλ ΒΟΛΟ. (ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΕΚΤΟΣ ΟΡΙΤΖΙΝΑΛ)
εχεις καποιο τηλ απο βολο να με βοηθησεις αδερφε?
ΣΥΝΕΝΟΗΣΟΥ ΜΕ ΚΛΕΦΤΑΚΗ ΝΑ ΚΑΝΟΝΙΣΕΙ ΜΕ ΤΙΓΡΗ ΝΑ ΣΕ ΦΕΡΕΙ ΜΕ ΤΟ ΤΖΕΤ ΤΟΥ Η ΜΕ ΤΟ ΑΣΠΡΟ ΑΛΟΓΟ. Υ.Γ:ΣΤΟ ΑΛΟΓΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΚΑΒΑΛΑΡΗΣ ΚΑΙ Ο ΡΙΚΕΛΜΕ,ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΕ ΚΑΤΣΑΔΙΑΣΗ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΠΟ ΚΑΜΑΤΕΡΟ!
super κληρωση. Στους 3 πρωτουσ αγωνεσ εχουμε ηδη 2 νικεσ με μπεοζαγόρια και αν παρουμε 2πλο ή εστω χ με τα βαζελια στη 2η αγωνιστικη, ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ CL ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΑ!!!
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΜΑΚΑΡΙ ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΝΑ ΣΗΚΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΠΑ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΖΕΛΟ!
Καλό το προγραμμα. Με νικες στην έδρα μας και ισοπαλιες εκτος βγαινουμε πρωτοι. Δυσκολο ναι μεν αλλα οχι ανεφικτο. Καλη τυχη...
deikste epitelous stous gaurous tou volou ti esti aekara!!kai teleutaia agonistiki me vazelo kamini tha ginei to oaka!!
Πολύ καλή Κληρωση. Μπορουμε από την αρχη να παρουμε κεφαλι και να καταληξουμε πρωτοι και με διαφορα. Οφειλουν οι παικτες να το πιστεψουν, να δουλεψουν σοβαρα και να ματωσουν στο γηπεδο σε ΚΑΘΕ ματς. Τυχον επιτυχια θα βγαλει και τους ιδιους από τυχον περιπετειες. Και εννοω περικοπες σε συμβολαια, γκρινια και τις γνωστες παθογενειες που μας περιμενουν κάθε καλοκαιρι. Επιπλεον είναι το καλυτερο κινητρο για τους υποψηφιους επενδυτες με μια σοβαρη επενδυση να αποσβεσουν με το... ΣΥΝΕΧΕΙΑ καλημερα.
ΩΡΑΙΑ ΜΑΝΙ ΜΑΝΙ 3 ΠΟΝΤΟΙ. Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙ, ΠΑΜΕ ΦΟΥΛ ΓΙΑ ΤΣΟΥ ΛΟΥ.