Ο Εδουάρδο Μαθία εμφανίζεται να έχει προτείνει στον Ερνέστο Βαλβέρδε τον Σέι Γκίβεν της Μάντσεστερ Σίτι για την θέση του τερματοφύλακα στον Ολυμπιακό.
Ο Ισπανός τεχνικός βρίσκεται σε αναζήτηση ενός ή δυο τερματοφυλάκων ανάλογα με την εξέλιξη που θα έχουν οι διαπραγματεύσεις με τον Πάρντο. Ο Μαθία πρότεινε τον Ιρλανδό τερματοφύλακα ο οποίος έχει αγωνιστεί 110 φορές με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του.
Το συμβόλαιο του Γκίβεν λήγει το καλοκαίρι του 2012 ωστόσο ο Μαθία ισχυρίστηκε στον Βαλβέρδε πως μπορεί να φέρει τον Ιρλανδό τερματοφύλακα ως ελεύθερο από αυτό το καλοκαίρι. Το κασέ, πάντως, του 34χρονου τερματοφύλακα ανέρχεται στο 1.5 εκ. ευρώ.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
