Quantcast
NEWS
55 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Η Βασίλισσα, ο Τίγρης και το… μνημόνιο

Ο υποβιβασμός της ΑΕΚ στο μπάσκετ, το «πλάνο» του Μελισσανίδη και η επόμενη μέρα της αδειοδότησης, είναι τα θέματα που κυριαρχούν στον σημερινό αθλητικό Τύπο


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

SPORTDAY

Η Βασίλισσα και τα όσα ζει από χθες, είναι το κυρίαρχο θέμα της εφημερίδας στο πρωτοσέλιδό της και το ρεπορτάζ της ΑΕΚ, ύστερα από τον χθεσινό υποβιβασμός της στην Α2, κάνοντας λόγο για «θρήνο». Στα ποδοσφαιρικά θέματα, η εφημερίδα αποκαλύπτει ταξίδι του Μανόλο Χιμένεθ στην Ισπανία, όπου ήρθε σε συμφωνία με την Σεβίλλη να είναι αυτός που θα έχει τον πρώτο λόγο για δανεισμούς παικτών, εφόσον παραμείνει στον πάγκο της Ένωσης και την ερχόμενη περίοδο. Αναφορά γίνεται και στη μία επιπλέον μέρα άδεια που πήρε ο Ισπανός προπονητής, για να αναχωρήσει για την πατρίδα του, κάτι που προκάλεσε άσχημα σχόλια για την περίοδο που αποφάσισε να το κάνει, ενώ η εφημερίδα στέκεται και στους παίκτες που ο Χιμένεθ αποφάσισε να κρατήσει και να δουλέψει μαζί τους, ενόψει του τελικού με τον Ατρόμητο. Τέλος, γίνεται λόγος και για τα 2.500 επιπλέον εισιτήρια που εξασφάλισε η Ένωση για το εν λόγω παιχνίδι, ικανοποιώντας έτσι μία μικρή μερίδα οπαδών.

ΕΞΕΔΡΑ

Για «σταύρωση» της Βασίλισσας κάνει λόγο η εφημερίδα στο πρωτοσέλιδό της, η οποία για πρώτη φορά στην ιστορίας της θα αγωνίζεται από τη νέα περίοδο στην Α2. Το ποδόσφαιρο έρχεται σε δεύτερη... μοίρα, όπου βασικό του θέμα είναι η «υπογραφή μνημονίου» της ΑΕΚ, η οποία στον φάκελό της, που κατατέθηκε στην ΕΠΟ για το πιστοποιητικό συμμετοχής της στο επόμενο πρωτάθλημα, δεσμεύτηκε για περικοπές στο ποδοσφαιρικό τμήμα που θα φτάνουν έως και το 40%. Από κει και πέρα, γίνεται καταγραφή των προσπαθειών από διοίκηση και μετόχους, αρχικά να συγκεντρωθεί το ποσό των 5 εκ. ευρώ που χρειάζεται η ΠΑΕ για να μπορέσει να εξοφλήσει τις οφειλές της και να είναι και πάλι εντάξει ο φάκελός της στις 30 Ιουνίου και εν συνεχεία να βρεθεί κάποιος «συμπαίκτης» που θα πλαισιώσει τους Παππά και Νοτιά από τη νέα περίοδο. Αναφορά γίνεται και στην αποχαιρετιστήρια ομιλία του Μανόλο Χιμένεθ, πριν από τις διακοπές του Πάσχα, όπου ο Ισπανός προπονητής ζήτησε προσοχή από τους παίκτες του, ενώ τους τόνισε πως θα πρέπει να έχουν στο μυαλό τους μόνο την κατάκτηση του Κυπέλλου.

GOAL

Ο υποβιβασμός της ΑΕΚ στο μπάσκετ είναι το βασικό θέμα της εφημερίδας, η οποία κάνει και αυτή λόγο για «σταύρωση», τονίζοντας πως πριν από 43 χρόνια ήταν η Βασίλισσα της Ευρώπης, πριν από 9 χρόνια Βασίλισσα της Ελλάδος και από χθες βρίσκεται στην Α2. Στα ποδοσφαιρικά θέματα, γίνεται λόγος για τον πανικό που συνεχίζει να επικρατεί στις τάξεις των οπαδών του δικεφάλου για ένα εισιτήριο στον τελικό του Κυπέλλου με την Ένωση να παραλαμβάνει ακόμα 2500 εισιτήρια και να περιμένει για ακόμα μία θύρα. Παράλληλα γίνεται αναφορά και στα πρώτα πλάνα του Χιμένεθ ενόψει τελικού και σε ποιους παίκτες δείχνει να καταλήγει ο Ισπανός, προκειμένου να δουλέψει συστηματικά από την Δευτέρα. Τέλος, γίνεται λόγος και για τις περικοπές που αναμένεται να γίνουν με τη νέα σεζόν, εκεί όπου υπάρχουν τα ονόματα των Μπλάνκο (που φεύγει), του Σκόκο αλλά και του Μάκου.

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ

Η συνάντηση του Δημήτρη Μελισσανίδη με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη πυροδότησε πολλά σενάρια. Η εφημερίδα, αναφέρεται σε αυτό το θέμα και κάνει λόγο για το «πλάνο του τίγρη», όπως αυτός το έχει σχηματίσει στο μυαλό του. Πιο συγκεκριμένα η «Κιτρινόμαυρη Ώρα» τονίζει πως ο Μελισσανίδης ψάχνει «συμπαίκτη» για να μπει στην ΑΕΚ ενώ όπως προκύπτει από τη συζήτηση που είχε με τον Τζίγκερ, δείχνει «ζεστός» για την επιστροφή του. Αναφορά φέρεται να έγινε και στο θέμα του Μαρινάκη και της... δυναστείας που προσπαθεί να «χτίσει» στο ελληνικό ποδόσφαιρο με κάθε μέσο, δείγμα πως ολοένα και το ψάχνει περισσότερο. Από κει και πέρα, αναφορά γίνεται στα εισιτήρια του τελικού και τα 2500 επιπλέον που θα παραλάβει η ΑΕΚ, με την ελπίδα ότι θα ανοίξει ακόμα μία θύρα, ενώ γίνεται λόγος και για το πλάνο λιτότητας που θα ακολουθήσει η Ένωση την επόμενη περίοδο. Όσον αφορά τη Βασίλισσα, η εφημερίδα επιρρίπτει ευθύνες στην διοίκηση, τον Φιλίππου και τους παίκτες, ζητώντας... συγγνώμη από τον Αμερικάνο.

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Ο προγραμματισμός της επόμενης μέρας στο ποδοσφαιρικό τμήμα είναι το βασικό θέμα της εφημερίδας, η οποία τονίζει πως η ΑΕΚ έχει έρθει ήδη σε επαφή με την Ρεάλ προκειμένου να κρατήσει και την επόμενη σεζόν τον Ματέος, κάτι για το οποίο δείχνει θετικός και ο ίδιος, εφόσον ο Μουρίνιο δεν του ζητήσει την επιστροφή του. Κάτι ανάλογο έχει συμβεί και με τον Μίτσελ. Στην Ένωση θέλουν να κρατήσουν τον Ισπανό και ήδη έχουν ξεκινήσει οι πρώτες επαφές με τον μάνατζερ του. Από κει και πέρα, αναφορά γίνεται και πάλι για τον Ντραμέ, τον αριστερό μπακ της Σοσό, ο οποίος μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και απασχολεί την Ένωση. Όσον αφορά τις πωλήσεις, η Γκαζιάντεπσπορ φέρεται να μπαίνει «δυνατά» στο παιχνίδι της απόκτησης του Σκόκο και είναι έτοιμοι να καταθέσουν πρόταση που δεν θα μπορεί να πει «όχι» η ΑΕΚ, ενώ γίνεται λόγος και για τα εισιτήρια του τελικού, όπου υπάρχουν πιέσεις προς την ΕΠΟ να δοθούν και άλλα «μαγικά χαρτάκια» στην ΑΕΚ. Στα διοικητικά θέματα, η εφημερίδα τονίζει πως ο Παππάς δηλώνει άγνοια για τα σενάρια που τον θέλουν να μιλάει με τον Βιντιάδη. Στα του μπάσκετ, κυριαρχεί η δήλωση του Μπάμπη Καραμανλή πως η ΑΕΚ δεν έχει πέσει ακόμα και πως θα ξεκινήσει πόλεμος με όλους όσους κρατάνε τον Ηλυσιακό στην Α1.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ