Στον Ολυμπιακό θέλουν να είναι έτοιμο το ρόστερ για την νέα σεζόν το συντομότερο δυνατόν και οι άξονες στους οποίους θα κινηθεί ο Ερνέστο Βαλβέρδε μεταγραφικά είναι τρεις.
Ο πρώτος έχει να κάνει με την απόκτηση Ελλήνων ποδοσφαιριστών με τις περιπτώσεις των Παπασταθόπουλου, Τζαβέλλα, Μόρα, Γεωργιάδη και Ανάκογλου να ξεχωρίζουν. Ο δεύτερος άξονας στον οποίο θα κινηθεί ο Ολυμπιακός αφορά στην απόκτηση παικτών- "εργαλείων" όπως ο Κάρλο Σάντσες της Βαλενσιέν, ο Μίλαν Γιοβάνοβιτς της Λίβερπουλ, ο Σέζαρ Ντελγκάδο της Λιόν και ο Ντιέγκο της Βόλφσμπουργκ. Τέλος, και προκειμένου να αυξηθούν τα εισιτήρια διαρκείας θα επιχειρηθεί και μια μεταγραφή "αεροδρομίου".
Ωστόσο σε πρώτη προτεραιότητα εξακολουθεί να βρίσκεται το θέμα του τερματοφύλακα. Αν και στην νέα συνάντηση με τον Ούρκο Πάρντο δεν υπάρξει συμφωνία τότε ο Ολυμπιακός θα κινηθεί για δυο τερματοφύλακες με τους Μάχο, Γιακούποβιτς και Οτσόα να έχουν προβάδισμα.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

Τι είναι ο Βαλβέρδε ρε παιδιά; Τριαξονικό;