Χθες η ήττα της ΑΕΚ από το Μαρούσι, έδωσε το δικαίωμα στον Ηλυσιακό να μπει και πάλι στο κόλπο της παραμονής στην Α1. Ο Ηλυσιακός κέρδισε μέσα στο Περιστέρι και πήρε προβάδισμα έναντι της ΑΕΚ μια και με νίκη στην Ρόδο παραμένει στην Α1 και η ΑΕΚ υποβιβάζεται ότι και να κάνει με τον Πανιώνιο στα Λιόσια την Μεγάλη Τετάρτη. Χθες το βράδυ σε νυχτερινό μαγαζί εθεάθησαν μαζί κάποιοι παίκτες από τον Ηλυσιακό, το Περιστέρι και τον Πανιώνιο. Μάλιστα, κάποιοι τους είδαν μαζί και σε άλλο μαγαζί λίγα 24ωρα πριν τα παιχνίδια του Σαββάτου σε άλλο μαγαζί στο κέντρο της Αθήνας. Μπορεί να σημαίνει πολλά, μπορεί και τίποτα. Σημασία έχει ότι κάποιοι δεν κρατούν τους τύπους και πολλά μπορούν να ειπωθούν ιδιαίτερα αυτές τις κρίσιμες ημέρες στην Α1…
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

Εγώ νομίζω οτι αν πέσουμε θα φταίει ο Τσίπρας....:P
Οι Αμερικάνοι λένε, "follow the money". Kοινώς, ποιος ωφελείται από τον υποβιβασμό και την διαγραφή των χρεών; ας πούμε, ποιος πρόεδρος έχει βάλει δικά του λεφτά με δικές του επιταγές, που εάν υποβιβαστούμε θα έχουν την ίδια αξία με το "χαρτί τουαλέτας"; Όποιος το βρει κερδίζει λουκούμι. Ναι, όντως, συνωμοσία υπάρχει, αλλά ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ. Από αυτά τα τομάρια που μας έχουν φορτωθέι από το 2005 διώχνοντας κάθε λεφτά από την ΑΕΚ με συνενόχους παίκτες της ομάδας που παίζουν λες και δεν τρέχει... ΣΥΝΕΧΕΙΑ τίποτα και που έκαναν μέχρι και τον Κορωνιό να φτάσει στην παρολίγο ονοματοδοσία τους. Δεν είμαστε ούτε τυφλοί, ούτε λοβοτομημένοι.
ΕΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕ ΜΟΥ , ΟΙ ΕΠΙΤΑΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣ ΠΑΙΚΤΕΣ , Η ΠΡΟΣ ΤΡΙΤΟΥΣ ? ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΕΧΕΙ ΚΑΛΩΣ ,ΑΛΛΑ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΚΟΛΛΑΕΙ .
στην αεκ υπαρχει εσωτερικος εχθρος που λειτουργει σαν το σαρακι, σε ολα τα επιπεδα και σε ολα τμηματα.....οταν παει να αλλαξει κατι, ή να παρει μια διαφορετικη τροπη, παντα υπαρχουν δυναμεις που θα ριξουν σπορια διχονοιας, κακοηθειας και θα δρασουν διαλυτικα.....ειναι ολοκληρο συστημα....παλιοι παικτες και παραγοντες, δημοσιογραφοι, συνδεσμοι με ποικιλλα επιπεδα διαπλοκης
ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ ΝΕΚΡΟΣ , ΣΚΥΛΕΥΟΥΝ ΣΤΟ ΠΤΩΜΑ ΣΟΥ . ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΟΜΩΣ , ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΑΝΕΙΚΑ . ΟΛΑ ΕΔΩ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ .ΑΡΓΑ Η ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΜΑΣ . ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΜΕΓΕΘΟΥΣ . ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ Η ΑΕΚ , ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΣΥΝΟΙΚΙΑΚΕΣ ΟΜΑΔΟΥΛΕΣ .
μα φιλε μου καποιοι απο τους εμας, επιθυμουν σφοδρα να ειναι και η αεκ συνοικιακη ομαδουλα.....απο τοτε που η ομαδα εφυγε απο τη νεα φιλαδελφεια νιωθουν ορφανοι, και κανουν το παν για να επιστρεψει εκει......αν γινεται σε μια δικια μας ιδιοκτητη μικρη στρουγκα....απο περσι εχουν μπει στο πνευμα, οταν δημιουργουν κοντρες με τον "νεο" πανιωνιο η αεκ ειναι αλλο μεγεθος......εισαι σιγουρος οτι το εχει συνειδητοποιησει ο κοσμος της?
ΠΑΡΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ ,ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΔΕΝ ΜΕΝΩ ΠΙΑ ΕΚΕΙ , ΚΑΙ ΕΧΩ ΖΗΣΕΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ , ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑ ΝΑ ΠΑΙΖΩ ΣΕ ΕΝΑ ΓΗΠΕΔΟ ΜΕ ΜΙΝΙΜΟΥΜ 40000 ΚΟΣΜΟ. ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΑΚΑ . ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ , ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΓΗΠΕΔΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ,ΚΑΙ ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΤΙ Ο ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ΠΑΙΖΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΑΔΕΙΟ ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ . ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΔΙΑ ΜΕΓΕΘΗ .
Ποιος τους ειδε ολους αυτους εξω μετα τα μεσανυχτα? Ο Αδαμιδης με τον Γκρεταρσον?
Εγω νομίζω ότι φταίει ο Φιλιππου, γιατι εθεάθησαν να τρωνε και γιαουρτια ΦΑΓΕ...
+++++
Παντελώς άσχετο άρθρο. Ακόμα και να "καταφέρουν" να μας ρίξουν οι ομάδες τους άρθρου πάλι εμείς θα φταίμε
αυτό σας φταίει τώρα έτσι?δείτε που την φτάσατε την ομάδα.....
NAI SINOMOTISAN GIA NA MAS RIKSOUN !! KATHOLOU APITHANO ALLA TO LATE TO LITTLE !!!