Του Γιώργου Νικολάου
Στην καρδιά της Άνοιξης. Κι ας κάνει πλάκα ο καιρός. Δεν πετούν πάντα χελιδόνια... Στο «κιτρινόμαυρο» στέκι της Δεκελείας, στη Νέα Φιλαδέλφεια, στη «Βυζαντινή Γωνιά» δεν θα πιει ξανά το καφεδάκι του ο Δημήτρης Φωτητζόγλου. Ο Μικρασιάτης «αετός» με τη μεγάλη καρδιά άφησε τα φτερά του στη γη και «έφυγε» χθες από τη ζωή. Ο θρήνος ανείπωτος στο σπίτι του Θανάση και της Άννας Φωτητζόγλου. Θρήνος και για τα άλλα δύο παιδιά του, τον Γιώργο και τη Κατερίνα. Ο πόνος βουβός για τα εγγόνια του, Δημήτρη και Μπάμπη, για τα οποία ο εκλιπών ακόμη και δευτερόλεπτα πριν του βγει η ψυχή, είχε ανάσα για να μιλήσει, καθώς μια χάρη ζήτησε από το Θεό και Εκείνος δεν την έκανε. «Να δει τον Δημήτρη και τον Μπάμπη να παίζουν την Κυριακή μπάσκετ και τι στον κόσμο;» Τα δύο «αετόπουλα» έπαιξαν στην ΑΕΚ της καρδιάς του Δημήτρη, με τον Μπάμπη μόλις πριν από μερικές ημέρες να στέφεται ασημένιος πρωταθλητής στο Πρωτάθλημα Εφήβων και να κάνει τον παππού να καμαρώνει.
Αγνός «Ενωσίτης» και κάτοχος μετοχών της ΠΑΕ ΑΕΚ, ο Δημήτρης Φωτητζόγλου, έμενε ένα βήμα από το (πρώην) «Νίκος Γκούμας». Ένθερμος φίλος του Νικολάου, του Ραβούση, του Τόσκα, του Στεργιούδα. Διάβαζε και γνώριζε τον Φαίδωνα Κωνσταντουδάκη. Μιλούσε με τις ώρες για την ΑΕΚ και δεν κουραζόταν, παρά μονάχα όταν έπρεπε να σπεύσει στο πλευρό της αγαπημένης του Ζωής, η οποία έφυγε από τη ζωή πριν από τριάμισι χρόνια.
Το στερνό αντίο στον Δημήτρη θα πουν όλοι όσοι τον αγάπησαν, εντός και εκτός «κιτρινόμαυρης» οικογένειας, στις 2 το μεσημέρι της ερχόμενης Δευτέρας, στο Κοιμητήριο του Κόκκινου Μύλου.
Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.
Θανάση, Άννα, Δημήτρη, Μπάμπη, να ζήσετε χρόνια πολλά. Να θυμόσαστε τον αετό...
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

Συλληπηήρια στην οικογένεια του γίγανατα ΑΕΚΤΖΗ Δημήτρης Φωτητζόγλου. Η οικογένεια της ΑΕΚ σας αγκαλιάζει.