Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Ώρα μεταγραφών στον Ολυμπιακό

Έμφαση στην ισπανική και γαλλική αγορά για την απόκτηση παικτών-Ήθελε να μείνει ο Βαλβέρδε σύμφωνα με το μάνατζερ του  


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Μετά την απόφαση του Ερνέστο Βαλβέρδε για παραμονή του στον πάγκο του Ολυμπιακού και την νέα σεζόν ξεκινά ο μεταγραφικό σχεδιασμός της ομάδας προκειμένου το νέο ρόστερ να είναι έτοιμο όσο το δυνατόν πιο σύντομα.

Σε ό,τι αφορά τους παίκτες από το εξωτερικό, το βάρος θα δοθεί στην ισπανική και γαλλική αγορά με τους Κάρλος Σάντσες (Βαλενσιέν), Μπατάλια (Ουρακάν) και Μβουεμπά (Λοριάν) να βρίσκονται στην μεταγραφική λίστα. Από Έλληνες παίκτες, ενδιαφέρον υπάρχει για τον Τζαβέλλα και τον Μόρα με την περίπτωση του Παπασταθόπουλου να είναι πολύ δύσκολη. Για τον Γεωργιάδη του Πανσερραϊκού αν αποκτηθεί θα συνεχίσει να αγωνίζεται στις Σέρρες.

Πολλά θα κριθούν από τους δανεισμούς και τις αποδεσμεύσεις με τον Μήτρογλου να μην εμφανίζεται θετικός στο να επιστρέψει καθώς δεν βρισκόταν φέτος στα πλάνα του Βαλβέρδε ενώ δεν έχει υπάρξει απόφαση για την ώρα για τους υπόλοιπους που έχουν δοθεί δανεικοί. Σχετικά με τις αποδεσμεύσεις, οι πρώτοι που ετοιμάζουν τις βαλίτσες τους για αποχώρηση είναι ο Ζαϊρί με τον Ραούλ Μπράβο για να πάρουν σειρά ο Ρόμενταλ και ο Γιάννης Παπαδόπουλος.

Σε ό,τι έχει να κάνει με την παραμονή του Ερνέστο Βαλβέρδε, ο εκπρόσωπος του, Ινιάκι Ιμπάνιεθ, σε δηλώσεις του στην εφημερίδα "Sportday" τόνισε πως ο Ισπανός τεχνικός ήθελε να παραμείνει στην ομάδα τόσο για το Τσάμπιονς Λιγκ όσο και επειδή αισθάνεται αγαπητός στον Πειραιά. Ο Ιμπάνιεθ δεν θέλησε να αποκαλύψει αν υπήρξαν προτάσεις από ομάδες με πληροφορίες να θέλουν τον Βαλβέρδε να απορρίπτει πρόταση συνεργασίας από την Αθλέτικ Μπιλμπάο.

 




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ