Με ανακοίνωσή του, ο ΠΑΟΚ, διέψευσε τα περί επεισοδίων στον αγώνα χάντμπολ με τον Φίλιππο, στη Βέροια. Έτσι, η ομάδα της Θεσσαλονίκης, απάντησε στις καταγγελίες της ομάδας της Βέροιας, χαρακτηρίζοντας μάλιστα ψευδείς και συκοφαντικούς τους ισχυρισμούς του αντιπάλου της.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Ο ΑΣ ΠΑΟΚ καταγγέλλει ως απολύτως ψευδή και συκοφαντικά τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας είτε ως δηλώσεις είτε ως επίσημη ανακοίνωση του ΑΣ Φίλιππος Βέροιας, σχετικά με δήθεν επεισόδια τα οποία πραγματοποιήθηκαν πριν και κατά τη διάρκεια του αγώνα χάντμπολ Ανδρών μεταξύ του Φιλίππου Βέροιας και του ΠΑΟΚ το προηγούμενο Σάββατο στην πόλη της Βέροιας.
Επί πέντε ημέρες περιμέναμε οποιαδήποτε όχληση από οποιαδήποτε αρχή η οποία πιθανώς θα ασπαζόταν όσα η διοίκηση του Φιλίππου Βέροιας κατήγγειλε.
Κάτι τέτοιο δεν έγινε και πώς να γίνει άλλωστε για έναν αγώνα με λευκό φύλλο αγώνα, λευκή την έκθεση του παρατηρητή, της ΔΕΑΒ και της αστυνομίας.
Τα ευφάνταστα σενάρια παραγόντων της τοπικής ομάδας τα οποία οι ίδιοι φρόντισαν να διοχετεύσουν σε οπαδική αθλητική ιστοσελίδα και η επαίσχυντη ανακοίνωση που ακολούθησε, η οποία κατηγορούσε τη διοίκηση, τους αθλητές και τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ, προφανώς εξυπηρετούσε τους Αθηναίους φίλους των παραγόντων της τοπικής ομάδας.
Ο ΠΑΟΚ παρόλα αυτά εξακολουθεί να αντιμετωπίζει με φιλικά αισθήματα το Σωματείο του Φιλίππου Βέροιας και τους φιλάθλους του, αλλά δεν πρόκειται να ανεχθεί να λασπώνονται αδίκως το όνομα του ΠΑΟΚ και των φιλάθλων του.
Για τον ΠΑΟΚ το θέμα λήγει εδώ, ελπίζοντας ότι δε θα χρειασθεί να επανέλθουμε».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

Tους κακομοιριδες τους μπαοκ γιατι τους κατηγορειτε σιγα μην καναν επεισοδεια αλλωστε οπου πανε γινεται λουλουδοπολεμος αχου μωρε κατηγορειτε αυτο το αθωο σωματειο! Ουστ γυφτοι μπουγατσοκιμαδες.