Το μεσημέρι της Τετάρτης πραγματοποιήθηκε η σύσκεψη στα γραφεία της Ομοσπονδίας του χάντμπολ στην οποία συζητήθηκε η άρνηση των Ολυμπιακών Ακινήτων να δώσουν κάποιο γήπεδο για την διεξαγωγή του Φάιναλ Φορ του Κυπέλλου του χάντμπολ, αλλά και τα μέτρα ασφαλείας για τα ντέρμπι των πλέι οφ του πρωταθλήματος.
Ωστόσο αυτό που «καίει» τις ομάδες είναι ότι δεν υπάρχει χώρος εντός Αθηνών για να πραγματοποιηθεί το Φάιναλ Φορ και θα προσπαθήσουν να ασκήσουν τις απαραίτητες πιέσεις στα Ολυμπιακά Ακίνητα ώστε να απαντήσουν μέχρι το τέλος της εβδομάδας εάν έχει βρεθεί ένα διαθέσιμο γήπεδο.
Η ΑΕΚ από την πλευρά της έχει καταθέσει την άποψη πως αν δεν βρεθεί άμεσα ένα γήπεδο Ολυμπιακών προδιαγραφών που θα μπορεί να φιλοξενήσει κόσμο και να διεξαχθούν ωραίοι αγώνες θα είναι προτιμότερο να μεταφερθεί σε κάποιο μέρος (αναγκαστικά) εκτός Αττικής. Προτιμότερες περιοχές για αυτό θα είναι η Θράκη, τα Χανιά ή ακόμα και κάπου προς τη Χαλκίδα.
Νεότερα πάνω στο θέμα περιμένουν στην ΑΕΚ μέχρι το τέλος της εβδομάδας ώστε να αρχίσουν να κινούνται και οι διαδικασίες αφού οι ημερομηνίες των αγώνων του Φάιναλ Φορ έχουν οριστεί για τις 14-15 Μαΐου.
Σχετικά με τον αγώνα των πλει οφ, ανάμεσα σε ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, συμφωνήθηκε να υπάρξει συνεργασία, όλων των εμπλεκομένων φορέων με την Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, για την ομαλή διεξαγωγή του συγκεκριμένου παιχνιδιού.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
