Ρεπό είχαν σήμερα οι παίκτες του Ατρόμητου. Ο Γιώργος Δώνης, θέλησε οι παίκτες του να ξεκουραστούν μετά το ματς με τον Ολυμπιακό και τη νίκη, χάρη στην οποία οι Περιστεριώτες παρέμειναν στη Σούπερ Λίγκα και γι αυτό τους άφησε ελεύθερους.
Οι παίκτες της ομάδας του Περιστερίου, έτσι, έχουν την ευκαιρία να επαναφορτίσουν τις μπαταρίες τους και να επανέλθουν στις προπονήσεις αύριο, Τετάρτη, ενόψει του αγώνα με την Καβάλα.
Σε αυτόν τον αδιάφορο, βαθμολογικά αγώνα, αλλά ένα πολύ δυνατό τεστ ενόψει τελικού, ο Γιώργος Δώνης δεν θα έχει στη διάθεσή του μόνο τον Μάρεκ Σαγκανόφσκι, ο οποίος βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
