Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Γεωργιάδης: Όνειρο η Εθνική

Όνειρο που έγινε πραγματικότητα χαρακτήρισε την κλήση του στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα ο νεαρός μεσοεπιθετικός του Πανσερραϊκού


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Το βραβείο για το καλύτερο γκολ της 28ης αγωνιστικής παρέλαβε ο Γιώργος Γεωργιάδης. Ο νεαρός μέσος του Πανσερραϊκού τόνισε πως η κλήση του στην Εθνική αποτελεί όνειρο για αυτόν και είναι ικανοποιημένος που αυτό έγινε πραγματικότητα. Τόνισε επίσης πως η χαρά του για την βράβευση είναι συγκρατημένη, καθώς η ομάδα του υποβιβάστηκε.

«Η χαρά μου είναι συγκρατημένη καθώς η βράβευση γίνεται την ώρα που η ομάδα μας υποβιβάζεται. Στα τελευταία παιχνίδια ο Πανσερραϊκός έδειξε ένα καλό πρόσωπο και ίσως αν γινόταν πιο σωστές επιλογές η ομάδα αυτή τη στιγμή να μην είναι στη θέση που είναι τώρα.

Παίρνω το βραβείο από έναν άνθρωπο που πραγματικά είναι η ιστορία της ομάδας μας. Αν και δεν τον είδα ποτέ να αγωνίζεται, όλες οι Σέρρες ξέρουν την ιστορία του Γιώργου Πανταζή, του μπαλαδόρου που ξεσήκωνε τον κόσμο με τα υπέροχα γκολ που σημείωνε» δήλωσε αρχικά ο 23χρονος άσος αναφερόμενος στον Γιώργο Πανταζή, ο οποίος έκανε τη βραβευση.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην κλήση του στην Εθνική από τον Φερνάντο Σάντος:«Ήταν ένα όνειρο που είχα από παιδί και φέτος έγινε πραγματικότητα. Η στιγμή που φόρεσα τη φανέλα της Εθνικής μας και αγωνίστηκα για την Ελλάδα ήταν κάτι το μοναδικό. Αυτή η σαιζόν είχε και καλές και δύσκολες στιγμές.

Είμαι ευχαριστημένος από την απόδοση μου καθώς αγωνιστικά ήταν μια από τις καλύτερες και ευελπιστώ κάθε χρόνο να είναι έτσι».




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ