Ο Βραζιλιάνος μέσος της Λίβερπουλ, Λούκας Λέιβα, αποκάλυψε πως θα προτιμούσε να φύγει από την Λίβερπουλ, αν δεν πρόκειται να πάρει περισσότερες ευκαιρίες την νέα χρονιά, με την Κορίνθιανς να είναι ο πιθανότερος προορισμός του.
Ο πρώην ποδοσφαιριστής της Γκρέμιο δεν διέψευσε δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για πιθανή επιστροφή του στην Βραζιλία με τον Λέιβα να δηλώνει, σύμφωνα με την The Sun: «Θα πρέπει να δείτε τι σχεδιάζει ο Μπενίτεθ, ωστόσο ο πρόεδρος της Κορίνθιανς γνωρίζει πως ενδιαφέρομαι και τι θέλω».
Η αποχώρηση του Τσάμπι Αλόνσο έδωσε ελπίδες στον 22χρονο Βραζιλιάνο μέσο, ο οποίος τύγχανε της υποστήριξης του Ράφα Μπενίτεθ παρά τις μέτριες εμφανίσεις του.
Ωστόσο, η επικείμενη απόκτηση του Αλμπέρτο Ακουιλάνι από την Ρόμα, περιορίζουν τις πιθανότητες να βρει ο Λέιβα θέση στην βασική ενδεκάδα.
Ο Λούκας Λέιβα έφτασε στην Λίβερπουλ το 2007 ως ένας από τους πιο ταλαντούχους Νοτιαμερικανούς ποδοσφαιριστές όντας ο νεαρότερος ποδοσφαιριστής που κέρδισε το βραβείο της Χρυσής Μπάλας στην Βραζιλία.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
