Ανακοίνωση με την οποία εξαπολύει επίθεση στον Γιώργο Δαλούκα εξέδωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου. Σε αυτήν, οι «ερυθρόλευκοι» τον χαρακτηρίζουν αναξιόπιστο ως διαιτητή και άνθρωπο που «με την ψευδή κατάθεσή του προσπάθησε να καλύψει το πραγματικό αφεντικό του».
«Το Σεπτέμβριο του 2010 όλη η Ελλάδα έμαθε ότι ο κύριος Γιώργος Δαλούκας ήταν αναξιόπιστος ως διαιτητής.
Το Μάρτιο του 2011 όλη η Ελλάδα έμαθε για δεύτερη φορά ότι και ως άνθρωπος είναι αναξιόπιστος, αφού με την ψευδή κατάθεσή του προσπάθησε να καλύψει το πραγματικό «αφεντικό» του.
Αλήθεια, τι επάγγελμα κάνετε κύριε Δαλούκα που σας δίνει τη δυνατότητα να έχετε εύσωμους συνοδούς ή και αυτούς τους πληρώνει το «αφεντικό»;
Καλά θα κάνετε λοιπόν κύριε Δαλούκα να μη μιλάτε πολύ διότι δυσχεραίνετε τη θέση σας και πολύ σύντομα θα βρεθείτε να απολογείστε ως κατηγορούμενος».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΑΛΛΟΣ Ο ΒΟΛΟΣ,,,ΑΛΛΟΣ Ο ΜΠΕΟΣ....ΑΥΤΑ ΒΛΕΠΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΕΜΠΛΕΞΕ ΜΕ ΤΟΝ ΓΑΥΡΟΜΑΡΙΔΑΚΗ...ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΕΝΤΟΙΜΟΣ ΠΑΙΧΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ.....ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΑΙΞΗ ΕΥΡΩΠΗ...ΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΘΑ ΕΠΑΙΖΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΗ....ΞΕΧΑΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ ΤΙ ΕΖΗΣΕ...ΓΑΥΤΟ ΤΟ ΝΕΟ ΣΛΟΓΚΑΝ [ΠΑΡΑΓΚΑΣ] Ο.Σ.Φ.Π..ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΑΙ ΒΟΛΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΛΟΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΠΗΔΗΧΤΟΥΝ.....ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΜΠΕΟ ΦΙΡΦΙΡΗ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ.....
ΣΤΑ ΧΑΛΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΣΑΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΤΙ ΤΥΠΟΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΜΠΕΟ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΞΕΧΝΑΜΕ ΛΙΓΟ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΑΣ..................ΑΧΙΛΛΕΑ ΜΗΝ ΤΑ ΠΑΡΑΤΑΣ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΓΙΝΕΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΣ.-
κοίτα στυλ ούτε φωτομοντέλο να ήταν ο άτιμος!
Αυτό το ΓΟΥΡΟΥΝΑΚΙ είναι σαν μερικούς - μερικούς που θέλουν να κάνουν τους επιχειρηματίες αλλά το μαγαζάκι το ανοίγουν στο όνομα της γυναίκας τους ( για να μην πλέκουν με εφορία - ΟΑΕΕ- ελέγχους κτλ). Ετσι λοιπόν δεν βγαίνουν να λένε ή να αντικρούουν τα διάφορα που λέγονται( ή σε ότι τους κατηγορούν) αλλά βάζει μπροστά την ΟΜΑΔΑ ( σαν τη γυναίκα) να βγάλει το φίδι από την τρύπα. ( και μετά την χωρίζει κιόλας ). ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟΣ ΑΝΤΡΟΥΑ ( που λέει και ο φίλος Σαμαράς)................ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ. Ε...! ρε κάτι αντράκια που βγάζει το ΕLLADA.