Quantcast
NEWS
87 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Οι διάλογοι Αδαμίδη-Οναΐντια

Τι ειπώθηκε στη συζήτηση ανάμεσα στον πρόεδρο της ΑΕΚ και τον μάνατζερ του Μπλάκο


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Στη συζήτηση ανάμεσα στον Σταύρο Αδαμίδη και τον Γκουστάβο Οναΐντια, ο πρόεδρος της ΑΕΚ ξεκαθάρισε πως η πρόταση που κατατέθηκε στον Αργεντινό είναι αντάξια της προσφοράς του, βάσει των οικονομικών δυνατοτήτων της ΠΑΕ, με τον εκπρόσωπο του «Ζορό» να δείχνει πως αντιλαμβάνεται το πρόβλημα αλλά να θέλει να εξασφαλίσει το καλύτερο για τον πελάτη του. Αυτά φέρεται να ειπώθηκαν από τις δύο πλευρές, με την «Sportday» να αποκαλύπτει τους διαλόγους των δύο ανδρών: «Σεβόμαστε ότι δεν μπορείτε να προσφέρεται καλύτερο συμβόλαιο, αλλά σεβαστείτε και εσείς το γεγονός ότι στα 28 του ο Ίσμαελ θέλει τριετές συμβόλαιο και μάλιστα το υψηλότερο δυνατό», είπα αρχικά ο Οναΐντια, για να προσθέσει: «Ο χρόνος θα δείξει αν έχουμε τις σωστές αξιώσεις και αν έχουμε δίκιο που ζητάμε το συμβόλαιο που αξίζει».

Τον λόγο πήρε ο Αδαμίδης, για να πει: «Η ομάδα βρίσκεται σε πολύ δύσκολη καμπή. Δεν έχουμε χρήματα και η επόμενη σεζόν θα είναι ακόμα πιο δύσκολη. Αναγνωρίζουμε την προσφορά του Μπλάνκο, για αυτό και κάνουμε αυτή την πρόταση την οποία εμείς κρίνουμε πολύ καλή, δεδομένων των συνθηκών. Πρέπει να κοιτάξουμε την ομάδα και αν προτείνουμε υψηλότερο συμβόλαιο στον Μπλάνκο, θα έχουμε πρόβλημα», φέρεται να είναι κάποια από τα λόγια του Αδαμίδη, για να απαντήσει ο Οναΐντια:

«Μπορούμε να αντιληφθούμε το οικονομικό πρόβλημα. Αν δεν υπήρχε άλλωστε, δεν θα υπήρχαν και καθυστερήσεις στις πληρωμές ή δεν θα υπήρχε κίνδυνος για την αδειοδότηση. Αλλά πολύ πρόσφατα, εν μέσω οικονομικής κρίσης, προσφέρατε 1,2 εκ. ευρώ στον Σκόκο. Σεβόμαστε τον τρόπο που εκτιμάτε την αξία των ποδοσφαιριστών της ομάδας, αλλά επιτρέψτε μου να πιστεύω ότι η προσφορά του Ίσμαελ δεν συγκρίνεται με άλλου παίκτη αυτή την τετραετία». Από κει και πέρα, επιβεβαίωσε για ακόμα μία φορά πως το θέμα δεν έχει λήξει οριστικά και ουσιαστικά ο Οναΐντια ζήτησε χρόνο για να ψάξει και άλλες προτάσεις, αφού τόνισε στην Sportday: «Δεν απάντησα ούτε θετικά, ούτε αρνητικά στον κ. Αδαμίδη. Κατανοούμε απολύτως τη δύσκολη κατάσταση της ΑΕΚ, αλλά είναι λογικό να ψάχνω καλύτερη πρόταση για τον παίκτη. Ο Μπλάνκο θέλει να μείνει για αυτό δεν απορρίψαμε την πρόταση. Το θέμα είναι ανοιχτό. Δεν μου είπε ο πρόεδρος ότι η πρόταση αποσύρεται», ήταν μερικά από τα λεγόμενα του Οναΐντια, ο οποίος τόνισε πως ο Μπλάνκο έχει προτάσεις από Ρωσία, Μεξικό και Ισπανία (και Παναθηναϊκό.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ