Σάλο προκάλεσε στην Τρίπολη η είδηση που ήθελε τον Θανάση Παπάζογλου, επιθετικού του Αστέρα, να γράφει στη προσωπική του ιστοσελίδα στο twitter: «μετράω μέρες στην Τρίπολη! Δεν παλεύεται με τίποτα! Θυμίζει LOST η πόλη, αλλά το καλό είναι ότι σε 2 μήνες θα φύγω».
Με δηλώσεις του, όμως, στην αθλητική ιστοσελίδα, arcadiasports.gr, ο Παπάζογλου, τόνισε πως έπεσε θύμα χάκερ και πως δεν έχει λογαριασμό στο twitter.
«Σας μιλάω ειλικρινά, δεν έχω λογαριασμό στο twitter! Έχω πέσει θύμα κάποιου ο οποίος χρησιμοποίησε το όνομά μου. Έγραψε αυτά τα σχόλια, τα οποία δε με εκφράζουν. Δε θα μιλούσα άσχημα για την πόλη, δε θα δημιουργούσα πρόβλημα στην ομάδα. Ήρθα για να παίξω ποδόσφαιρο και όχι για εκδρομή», τόνισε.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
