Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Εδώ είναι Τρίκαλα

Ο ΑΟΤ, «πάτησε» τον ΠΑΣ Γιάννινα(1-0) και τον υποχρέωσε στη δεύτερη ήττα του στο πρωτάθλημα - Καλύτεροι οι «Σακαφλιάδες», απέκτησαν σημαντικό προβάδισμα για την είσοδό τους στα πλέι-οφ


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Την όγδοη σερί νίκη της στο πρωτάθλημα της Football League πέτυχε ο ΟΑΤ, απέναντι στον πρωτοπόρο ΠΑΣ Γιάννινα. Η ομάδα του Γιώργου Βαζάκα, μπροστά σε 7.000 φιλάθλους του, ήταν καλύτερη, επέβαλε το ρυθμό της και χάρη σε γκολ του Μινγκα στο 20' πήρε τη νίκη με 1-0 και κρατάει τη τύχη στα χέρια της, όσον αφορά την είσοδο της στα πλέι-οφ.

Σε ένα παιχνίδι με πολλά νεύρα, σκληρά μαρκαρίσματα και τέσσερις αναγκαστικές αλλαγές, τα Τρίκαλα, είχαν την απόλυτη υπεροχή στο ματς. Τη κατοχή της μπάλας και τις κλασικές ευκαιρίες για να πετύχουν κάποιο γκολ είχαν μόνο οι «Σακαφλιάδες».

Και ουσιαστικά, στη δεύτερη καλή τους φάση μπροστά από την εστία του Κηπουρού, άνοιξαν το σκορ. Ήταν το 20ο λεπτό του αγώνα, όταν ο Μίνγκας εκμεταλλεύτηκε τραγικό λάθος του Κώτσιου και με ωραίο πλασέ άνοιξε το σκορ για τον ΑΟΤ.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα, ούτε στο δεύτερο ημίχρονο, όταν η ομάδα του Γιώργου Βαζάκα οπισθοχώρησε και έδωσε χώρους στον «Άγιαξ» της Ηπείρου, κατάφερε να απειλήσει την εστία του Πουρή.
Και σε αυτό, ευθύνεται σε μεγάλο βαθμό η απουσία ενός επιθετικού «backup» του Μπακαγιόκο, ο οποίος είναι τραυματίας. Καμία αλλαγή του Στεφάν Ντεμόλ δεν βοήθησε επιθετικά τον ΠΑΣ. Ούτε ο Ντε Βινσέντι που έπρεπε μάλιστα να αποβληθεί και για αντιαθλητικό μαρκάρισμα πάνω στον Μανουσάκη, αλλά ούτε ο Φουρτάδο που δεν ακούμπησε την μπάλα σε αυτά τα τριάντα λεπτά που αγωνίστηκε.

Τα Τρίκαλα, επέστρεψαν στις νίκες, μετά την ήττα με 2-0 από τον Πιερικό στη Κατερίνη, έφτασαν τους 50 βαθμούς, ξαναπέρασαν στη Πέμπτη θέση του βαθμολογικού πίνακα και εδραιώθηκαν στις θέσεις που οδηγούν στα πλέι-οφ.

Αντίθετα, ο ΠΑΣ γνώρισε τη δεύτερη ήττα του στο πρωτάθλημα, ενώ έχασε τεράστια ευκαιρία να αυξήσει τη διαφορά από τον δεύτερο Παναιτωλικό, που «στραβοπάτησε» τη Κυριακή, εντός έδρας με τη Καλλιθέα.

Τρίκαλα (Γιώργος Βαζάκας): Πουρής, Μπουκουβάλας, Σαββίδης, Κόρμπος, Χρήστου, Κοντογουλίδης (70' λ.τ Ένοκ), Μανουσάκης, Μίνγκας, Μπριλάκης, Μπαλού (26' λ.τ Ριζογιάννης), Σαρακατσάνος.

ΠΑΣ Γιάννινα (Στεφάν Ντεμόλ): Κηπουρός, Ντάσιος, Μιχαήλ, Πάντος, Κώτσιος, Κειτά, Ανδράλας (30' λ.τ Ντε Βινσέντι), Κυριάκος, Σιαλμάς, Σκούφαλης (67' Φουρτάδο), Τζάνης.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Λιαχούδης (Μακεδονίας)
ΒΟΗΘΟΙ: Θανασακούδης, Μερκενίδης (Μακεδονίας)

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Football League

29η αγωνιστική

Σάββατο 2 Απριλίου 2011
Ηλιούπολη - Δόξα Δράμας 0-2 (24', 34' Χλωρός)

Κυριακή 3 Απριλίου 2011
Παναιτωλικός - Καλλιθέα 0-0
Πανθρακικός - ΟΦΗ 1-0 (41' Σουλτανίδης)
Ιωνικός - Αναγέννηση Καρδίτσας 1-0 (76' Δελήμπασης)
Αγροτικός Αστέρας - Θρασύβουλος 0-0
Πιερικός - Λεβαδειακός 2-2 (26' Δήμου, 40' Πέντα - 13' Mπάρκογλου, 17' Ναπολεόνι)
Διαγόρας - Βέροια 1-0 (42' Σαλαμαστράκης)

Δευτέρα 4 Απριλίου 2011
Τρίκαλα - ΠΑΣ Γιάννινα 1-0 (20' Μίνγκας)
Εθνικός Πειραιώς - Εθνικός Αστέρας (19:00, CONN-X)

Η βαθμολογία(μετά από 29 αγώνες)
1. ΠΑΣ Γιάννενα 65
2. Παναιτωλικός 62
3. ΟΦΗ 56
4. Λεβαδειακός 52
5. Τρίκαλα 50
6. Διαγόρας 49
7. Δόξα Δράμας 44
8. Πανθρακικός 37
9. Βέροια 37
10. Πιερικός 34
11. Ιωνικός 33
12. Ηλιούπολη 32
13. Θρασύβουλος 32
14. Εθνικός 31*
15. Αγροτικός Αστέρας 31
16. Εθνικός Αστέρας 29*
17. Αναγέννηση Καρδίτσας 24
18. Καλλιθέα 18

* Έχουν από ένα ματς λιγότερο




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ