Τα κορίτσια της ΑΕΚ κατάφεραν έστω και δύσκολα να ξεπεράσουν το εμπόδιο του Ανατόλια και αναρριχήθηκαν στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα έτσι. Σε αυτό το ματς στη Νέα Φιλαδέλφεια η Σόνια Μπορόβιντσεκ έδωσε σημαντική βοήθεια στην ομάδα της και σκόραρε σε πολύ κρίσιμα σημεία. Για αυτό το λόγο η Σλοβένα κεντρική κατάφερε να ξεπεράσει και τη Μόλναρ του Παναθηναϊκού και αναδείχθηκε πολυτιμότερη παίκτρια της 6ης αγωνιστικής της β φάσης του πρωταθλήματος, έχοντας 8 πόντους με 5 άσους, 12/29 επιθέσεις και 1 μπλοκ.
Συγκεκριμένα, η Μποροβίντσεκ συγκέντρωσε τις 8 από τις συνολικά 16 προτιμήσεις των δημοσιογράφων που συμμετείχαν στην σχετική ψηφοφορία, τις 6 πήρε η Μόλναρ και άλλες 2 η συμπαίκτριά της στο «τριφύλλι» Χατζηνίκου.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
