Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Ψυχρολουσία στο 97' για Μαρσέιγ

Η ομάδα της Μασσαλίας προηγήθηκε 2-0, αλλά, η ομάδα του Στρασβούργου κατάφερε και πήρε τον βαθμό, 2-2, στις καθυστερήσεις


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

LIGUE 1- 22η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Μαρσέιγ-Στρασμπούρ 2-2
(14' Γκρίνγουντ, 47' Γκουϊρί/ 74' Νάνασι, 90'+7' Πανιτσέλι)

Μια εβδομάδα μετά τη συντριβή 5-0 από την Παρί Σεν Ζερμέν και λίγες μέρες μετά την απόλυση του Ντε Τζέρμπι, η Μαρσέιγ υποδέχτηκε την Στρασμπούρ με υπηρεσιακό προπονητή. Προηγήθηκε 2-0, αλλά την ψυχρολουσία δεν τη γλίτωσε, με την ομάδα του Στρασβούργου να φεύγει με βαθμό, 2-2, από το "Βελοντρόμ".
Στο τέταρτο λεπτό, οι φιλοξενούμενοι απείλησαν, σε κεφαλιά του Γκόντο, που έβγαλε ο γκολκίπερ Ρούλι της Μαρσέιγ. Στο 14ο λεπτό, οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ, με τον Γκουϊρί να πασάρει στον Γκρίνγουντ και τον Άγγλο να κάνει το 1-0. Στη συνέχεια, μέσα σε 30 δευτερόλεπτα, δυο φορές ο γκολκίπερ των φιλοξενούμενων αρνήθηκε το γκολ στον Ομπαμεγιάνγκ. Όμως, ο Ολλανδός τερματοφύλακας ευθύνεται για τη φάση του 47ου λεπτού, όπου ο Γκουϊρί έκανε το 2-0 για τη Μαρσέιγ. Μέχρι το παιχνίδι να μπει στο τελευταίο 20λεπτο, οι γηπεδούχοι διαχειρίζονταν το προβάδισμά τους χωρίς προβλήματα. Όμως, στο 74ο λεπτό, ο Νάνασι σούταρε, η μπάλα κόντραρε, ξεγέλασε τον Ρούλι και η Στρασμπούρ μείωσε. Στις καθυστερήσεις, ο Παλμιέρι ανέτρεψε τον Γιασίν, ο διαιτητής έδειξε την άσπρη βούλα και ο Πανιτσέλι ευστόχησε στην εκτέλεση πέναλτι, για το τελικό 2-2.
Τρεις αγωνιστικές χωρίς νίκη συμπλήρωσε η Μαρσέιγ και βρίσκεται 11 βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Παρί. Δυο βαθμούς μακριά από την πρώτη εξάδα η ομάδα του Στρασβούργου.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ