Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Τα είπαν ΠΑΟΚ και Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονιάς

Συζήτησαν σε θετικό κλίμα για τη νέα Τούμπα


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Αντιπροσωπεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ βρέθηκε στα γραφεία της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας για τα επόμενα βήματα στο πρότζεκτ της νέας Τούμπας.

Σε δηλώσεις του μετά τη συνάντηση, ο Μάριος Τσάκας στάθηκε στο θετικό κλίμα και στη διάθεση σύμπλευσης που διαπιστώθηκε από όλες τις πλευρές: «Νομίζω ότι βρισκόμαστε στην ίδια πλευρά, με πολύ θετική διάθεση να προχωρήσει αυτή η συνεργασία.

Η συζήτηση ξεκίνησε από την ανάπλαση της περιοχής της Τούμπας, ώστε όλη η πόλη της Θεσσαλονίκης να μπορέσει να υποδεχτεί μια σύγχρονη υποδομή μέσα σε έναν ευχάριστο και ζωντανό χώρο, που θα λειτουργεί επτά ημέρες την εβδομάδα προς όφελος των πολιτών και της τοπικής κοινωνίας.

Σκοπός μας είναι να δημιουργήσουμε ένα νέο τοπόσημο για τη Θεσσαλονίκη, έναν χώρο που θα αποτελεί πόλο έλξης για τους κατοίκους και τους επισκέπτες».




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ