Έπειτα από 21 ολόκληρα χρόνια, ο Λεμπρόν Τζέιμς, για πρώτη φορά, δεν θα συμπεριληφθεί σε καμία από τις κορυφαίες πεντάδες του NBA, ούτε θα διεκδικήσει κάποιο ατομικό βραβείο για την εφετινή σεζόν.
Ο λόγος είναι διότι ο "Βασιλιάς" συμπλήρωσε 18 παιχνίδια φέτος, στα οποία δεν αγωνίστηκε. Ο Λεμπρόν δεν έπαιξε στην ήττα των Λέικερς, από τους Σπερς.
Βάσει κανονισμών, για να συμπεριληφθεί κάποιος παίκτης στα ετήσια βραβεία, αλλά και στις κορυφαίες πεντάδες, θα πρέπει να έχει αγωνιστεί σε τουλάχιστον 65 παιχνίδια της regular season, αριθμό που πλέον ο 41χρονος δεν μπορεί να πιάσει.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

