Η ΠΑΕ ΑΕΚ δημοσιοποίησε το βίντεο με τα 21 σοβαρά λάθη εις βάρος της τα οποία όπως τονίζει έφεραν ωμή αλλοίωση αποτελέσματος στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.
Αναλυτικά η θέση της ΑΕΚ και το βίντεο:
Η σφαγή της ΑΕΚ με 21 χτυπήματα - Το «μακελειό» από ... τον Μάκελι με κάθε λεπτομέρεια
Όπως προαναγγέλθηκε στην από 19.33' σήμερα ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ στην επίσημη ιστοσελίδα της, παραθέτουμε βίντεο με τις 21 συνολικά σοβαρές λάθος διαιτητικές αποφάσεις σε βάρος της ΑΕΚ, με αποκορύφωμα το πέναλτι - εφεύρεση που της στέρησε την καθαρή νίκη απέναντι στον Ολυμπιακό.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!


Έχει κι άλλες φάσεις, δεν είναι μόνο αυτές....
Αηδία. Σιχαμάρα. Κύριε Ηλιόπουλε το βίντεο αυτό να μη μείνει μεταξύ μας. Διαμοιράστε το. Τα ΜΜΕ που διαθέτει ο κύριος Μελισσανίδης να το δείχνουν μέχρι να το δουν όλοι. Από χθες νιώθω ότι με έκλεψαν και ακόμα χειρότερα. Νιώθω περήφανος για την ομάδα μου. Τίποτα δεν τελείωσε. Η αλητεία δεν θα περάσει.
Επίσης, στο 61:45 δείχνει το ρολόι του και στο 66' ακριβώς ξεκινάει το ματς πάλι… 4 λεπτά ακριβώς. Πού βρήκε τα άλλα 7 και έδωσε 11 λεπτά, δεν ξέρω.
Λογικά απ'το VAR, στο χτύπημα εκτός φάσης...αααα ξέχασα - αυτά δε τα ελέγχει το VAR
Ισχύει,το σωστό θα ήταν 8 λεπτά,αλλά με τα άλλα αισχη που έγιναν αυτό το περάσαμε στο ντουκου
Στο δοκάρι του Πινέδα υπάρχει σπρώξιμο και πέσιμο του Κοστίνια πάνω στον Μουκουντί, αυτό νομίζω είναι πιο πολύ πέναλντι από αυτό που πήρε ο γαύρος!!!
Μπράβο στην ΠΑΕ αυτό το βίντεο δείχνει πραγματικά την σφαγή που έγινε .Διότι όχι μόνο δείχνει της φάσεις ξεκάθαρα αλλά δείχνει και το μήνυμα που παίρνει η κάθε ομάδα από την αρχή του παιχνιδιού .Στην μια ομάδα δείχνει ότι μπορείς να κάνεις ότι θέλεις χωρίς να φοβάσαι και μην ανησυχείς δεν βλέπω τίποτα ,και στην άλλη ότι πρόσεχε τι κάνεις γιατί θα σφυρίζω και αυτά που δεν υπάρχουν ,έτσι δεν σε αφήνει να παίξεις αυτό που μπορείς αλλά προσέχεις και μάζευεσαι ξέροντας ότι με το... ΣΥΝΕΧΕΙΑ παραμικρό θα τιμωρηθείς χωρίς έλεος .Μπράβο στην ΠΑΕ και πάλι στείλτετο να το παίξουν παντού να το δει όλος ο κόσμος...
Απο χθες θέλω να γράψω διάφορα , αλλά όλο γράφω και σβήνω,δε μπορώ δυστυχώς
Το μόνο που θέλω να γράψω όμως τώρα εδώ είναι το : Μακάρι αυτή τη φορά να γίνει κάτι ... Με έχει κουράσει αυτή η κατάσταση με τους γαύρους , αλήθεια
Επιτελους, μπραβο, η ΠΑΕ τα εβγαλε στη δημοσιευση. Η επομενη κινηση ειναι καταγγελια? Σε θεσμικο οργανο? Στο Μαρινακισταν, 'η στη Ευρωπη? Θα δουμε αν οδηγησει αυτο πουθενα, 'η παλι θα μεινει σημειωση στα γαυρο-κατορθωματα του "Ευρωπαιου"