LIGA PORTUGAL- 20η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Σάντα Κλάρα-Εστορίλ 2-4
(52' Ντιόγκο Καλίλα, 64' Γκάμπριελ Σίλβα/ 33', 88' Μπεχράουι, 40' Μαρκές, 74' Γκιτάν)
Η Εστορίλ νίκησε 4-2 στην έδρα της Σάντα Κλάρα και στα έξι τελευταία παιχνίδια της, μετράει πέντε νίκες, έχοντας σκοράρει 19 φορές.
Στο Estádio de São Miguel, η ομάδα του Κάθρο άνοιξε το σκορ στο 33ο λεπτό, χάρη στην εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μαροκινού, γεννημένου στη Γαλλία, Γιανίς Μπεχράουι, και, επτά λεπτά αργότερα, η Σάντα Κλάρα διπλασίασε τα τέρματά της, με το πέμπτο εφετινό γκολ του Βενεζουελάνου στράικερ Αλεχάντρο Μαρκές.
Στην επανάληψη, η Σάντα Κλάρα κατάφερε να επιστρέψει με δυο γκολ σε 12 λεπτά. Αρχικά, οι γηπεδούχοι μείωσαν στο 52', με τον Μοζαμβικανό μπακ Ντιόγκο Καλίλα και, στο 64ο λεπτό, ο Βραζιλιάνος ακραίος φορ Γκάμπριελ Σίλβα έκανε το 2-2. Η Εστορίλ ανασυντάχθηκε, έκανε τον 2-3 με τον Αλγερινό ακραίο φορ Ραφίκ Γκιτάν και, στο 88', ο Μπεχράουι, με δεύτερο εύστοχο πέναλτι, διαμόρφωσε το τελικό 2-4. Στην όγδοη θέση η Εστορίλ, στο +2 από την επικίνδυνη ζώνη η Σάντα Κλάρα.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

