ΚΥΠΡΟΣ-20η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Εθνικός Άχνας-Πάφος: 2-1
(Γιούσης 6’, 88’/Λούκασεν 83’)
Τεράστια νίκη με 2-1 πέτυχε ο Εθνικός επί της Πάφου στο Δασάκι στο πλαίσιο της 20ής αγωνιστικής της Cyprus League by Stoiximan!
Η ομάδα της Άχνας πάτησε φρένο στον κατήφορο των 11 σερί ηττών και μάλιστα με εμφατικό τρόπο. Μετά τη νέα ήττα της, τρίτη στη σειρά, η Πάφος FC κινδυνεύει να απομακρυνθεί περισσότερο από την κορυφή με τη διαφορά αυτή τη στιγμή να βρίσκεται στους οχτώ βαθμούς (σ.σ αύριο η Ομόνοια αγωνίζεται με τη Freedom24 Krasava Ε.Ν.Υ).
Από την άλλη η ομάδα του Φερέιρα, με τους τρεις βαθμούς που πήρε έπιασε στους 17 βαθμούς τη Freedom24 Krasava Ε.Ν.Υ.
Ο Εθνικός πήρε προβάδισμα στο σκορ με τον Γιούση στο 6ο λεπτό, σε ένα πρώτο ημίχρονο που η Πάφος FC δεν μπόρεσε να απειλήσει ουσιαστικά και να σκοράρει.
Στο δεύτερο ημίχρονο η Πάφος FC προσπάθησε να αντιδράσει, είχε κάποιες καλές προϋποθέσεις, αλλά ήταν ο Εθνικός που έχασε τις καλύτερες ευκαιρίες.
Εν τέλει προς το τέλος της αναμέτρησης η ομάδα του Θελάδες ανέβασε στροφές και βρήκε το γκολ με τον Λουκάσεν στο 83ο λεπτό. Ωστόσο, ο Εθνικός ή καλύτερα ο Γιούσης δεν είπε την τελευταία του λέξη και με γκολ στο 89’ χάρισε μια μεγάλη νίκη στην ομάδα του.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

