Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Στον Πανναξιακό ο Δημήτρης Σιόβας

Ξανά συμπαίκτης με τον Μανωλά ο 37χρονος στόπερ


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Την Παρασκευή, ο Πανναξιακός ανακοίνωσε την προσθήκη του Δημήτρη Σιόβα στο ρόστερ της ομάδας.

Λίγο καιρό μετά την απόκτηση του Κώστα Μανωλά, η ομάδα της Νάξου πρόσθεσε στο δυναμικό της και τον 37χρονο Σιόβα. Οι δυο τους συνυπήρξαν στον Ολυμπιακό το διάστημα 2012-2014.

Η ανακοίνωση:

"Ο Πανναξιακός Αθλητικός Όμιλος καλωσορίζει με ιδιαίτερη χαρά τον Δημήτρη Σιόβα, διεθνή ποδοσφαιριστή με σπάνια διαδρομή και πολυετή εμπειρία στο ελληνικό και ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Ο αδελφικός φίλος και κουμπάρος του αρχηγού μας Κώστα Μανωλά θα συνεχίσει να είναι ενεργός ποδοσφαιριστής, φορώντας τη φανέλα του Πανναξιακού.

Ο Δημήτρης Σιόβας, ουσιαστικά τον τελευταίο ενάμιση χρόνο, όποτε το επέτρεπαν οι υποχρεώσεις του, βρισκόταν δίπλα στους αθλητές μας, προσφέροντας πολύτιμη στήριξη μέσα από τις γνώσεις και την κατάρτισή του. Η παρουσία του Δημήτρη Σιόβα, όπως και αυτή του Κώστα Μανωλά, δεν είναι απλώς ποδόσφαιρο.

Είναι όραμα, είναι στήριξη και είναι αγάπη για την ομάδα και το νησί μας. Δημήτρη, σε ευχαριστούμε θερμά και σου ευχόμαστε υγεία, δύναμη και πολλές επιτυχίες! Η Νάξος σε αγκαλιάζει!".




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ