Μετά από δυο σερί ήττες στη EuroLeague, η Χάποελ Τελ Αβίβ έπεσε από την κορυφή και βρέθηκε στη τρίτη θέση.
Η ισραηλινή ομάδα υποδέχθηκε την Μπάγερν Μονάχου, ηττήθηκε και, σύμφωνα με το ισραηλινό Μέσο sport 5, ο Δημήτρης Ιτούδης κράτησε στα αποδυτήρια τους παίκτες της Χάποελ για δυο ώρες και τους μίλησε.
Η πρόσφατη αγωνιστική εικόνα της Χάποελ δεν αρέσει καθόλου στον ιδιοκτήτη της ομάδας και ο Όφερ Γιανάι φρόντισε να το δείξει. Σε έκτακτη σύσκεψη, στην οποία βρέθηκαν ο διευθύνων σύμβουλος, ο προπονητής Ιτούδης και το τεχνικό του επιτελείο, ο ιδιοκτήτης της Χάποελ Τελ Αβίβ τόνισε, μεταξύ άλλων, πως "η κατάσταση δεν μπορεί να συνεχιστεί, και αν συνεχιστεί - θα υπάρξουν σοκ, με την κατάσταση όλων να διακυβεύεται".
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

