Δεν ξεκίνησε με το καλύτερο τρόπο η προετοιμασία της Λάρισας, για τη κρίσιμη, στη Νέα Σμύρνη, με τον Νέο Πανιώνιο. Αγώνας που κατά ένα μεγάλο ποσοστό θα ξεκαθαρίσει ή θα περιπλέξει κι άλλο τα πράγματα στην ουρά της βαθμολογίας.
Ο Ζοέλ Τσιμπάμπα, δεν επέστρεψε από την άδεια που είχε εξασφαλίσει και γι αυτό κλήθηκε, ήδη σε απολογία. Αυτή, δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνει ο Κονγκολέζος άσος, μιας και έχει σημβεί ξανά στο παρελθόν.
Απόντες, από το σημερινό πρόγραμμα των «βυσσινί», ήταν και οι Γιάν Μπλάζεκ και Νίκος Νταμπίζας. Ο πρώτος αισθάνθηκε ένα σφίξιμο στη γάμπα, ενώ ο δεύτερος κληρονόμησε» ένα διάστρεμμα ελαφριάς μορφής από το ματς με τον Παναθηναϊκό, χωρίς η κατάστασή του να εμπνέει καμία απολύτως ανησυχία.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
