Επίσημη θέση στα όσα ακούγονται πήρε με ανακοίνωση που εξέδωσε ο Γιώργος Δαλούκας. Ο πρώην διαιτητής διέψευσε πως είχε συνάντηση με τον Βαγγέλη Μαρινάκη ενώ ξεκαθάρισε πως δεν έστειλε επιστολή στην ΕΠΟ ή την UEFA. Πάντως δεν ανέφερε πουθενά αν τελικά δέχθηκε πιέσεις για να στήσει ματς αλλά δεν πήρε θέση και το θέμα με τον Αχιλλέα Μπέο.
Η ανακοίνωση του Δαλούκα:
«Μετά τον θόρυβο που δημιουργήθηκε γύρω από το όνομά μου και την αναφορά σε ονόματα παραγόντων του ποδοσφαίρου θα ήθελα να δηλώσω τα εξής : ουδέποτε συναντήθηκα ή συζήτησα με τον κ. Μαρινάκη το οποιοδήποτε θέμα ποδοσφαιρικού ή μη περιεχομένου. Επίσης , ουδέποτε έστειλα επιστολή τόσο σε Ε.Π.Ο. όσο και σε U.E.F.A. που να αφορά πιθανή εμπλοκή μου σε οποιοδήποτε παιχνίδι . Όσον αφορά τα περί απειλών σε βάρος μου έχω ήδη ενημερώσει την Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας.
Θέλω να παρακαλέσω τα Μ.Μ.Ε να μην αναμειγνύουν το ονομά μου σε οποιεσδήποτε ιστορίες παρόμοιας μορφής με αυτές που έχουν δεί το φώς της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες καθώς σε όλα μου τα χρόνια υπήρξα έντιμος και συνεπής στις υποχρεώσεις μου, οικογενειακές, επαγγελματικές και αγωνιστικές.
Ευχαριστώ εκ' των προτέρων
ΓΕΩΡΓΙΟΣ Α.ΔΑΛΟΥΚΑΣ»
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Αρχίζει ήδη να πέφτει...βαρύ σκοτάδι με την ανακοίνωση του Δαλούκα. Τελικά, να δείτε ότι ο μόνος που θα έχει πρόβλημα, θα είναι ο...Κούγιας!