Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ διαθέτει ένα πολύ καλό υλικό και κάθε αγωνιστική τα στατιστικά δείχνουν το συγκεκριμένο γεγονός και με αριθμούς. Για την 5η αγωνιστική της β φάσης του πρωταθλήματος της Α1 βόλεϊ γυναικών η Ένωση συνεχίζει να έχει αθλήτρια στην πρώτη θέση της επίθεσης. Φυσικά μιλάμε για τη Σόνια Μπορόβιντσεκ. Η 31χρονη διαγώνια βρίσκεται στην κορυφή με το ποσοστό της να φτάνει στα 65%.
Ενώ και στην υποδοχή ξεχωρίζει η Χαρά Σάκκουλα με 47% που βρίσκεται στη δεύτερη θέση, όπως και η Μαρία Λαμπρινίδου στα μπλοκ (48).
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

Ο ΑΛΗΤΗΣ Ο ΧΧ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΛΙ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ. ΑΚΟΥΣ ΕΚΕΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ. ΕΤΣΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΕ? ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ Α ΡΕ ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ