Quantcast
NEWS
2 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

«Δεν είμαστε όλοι νταβατζήδες»

Την παρέμβαση των θεσμικών οργάνων περιμένει ο ιδιοκτήτης του Ατρόμητου με αφορμή τις πρόσφατες αποκαλύψεις  


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Τα τελευταία γεγονότα στο χώρο του ποδοσφαίρου με την ύπαρξη κασετών οφείλουν να απασχολήσουν σοβαρά τα θεσμικά όργανα σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη του Ατρόμητου, Γιώργο Σπανό, ο οποίος τόνισε πως δεν είναι όλοι οι παράγοντες νταβατζήδες για να μπαίνουν στο ίδιο τριπάκι με τους υπόλοιπους.

Σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό Sentra FM 103.3, ο Σπανός τόνισε: "Έχουν δει το φως της δημοσιότητας διάλογοι που μόνο κακό κάνουν και δυσφημούν το ελληνικό ποδόσφαιρο. Από εκεί και πέρα, οι θεσμοί πρέπει να κάνουν την δουλειά τους. Δεν μπορούμε όλοι οι παράγοντες να μπαίνουμε στο ίδιο τριπάκι με κάποιους που λειτουργούν ως νταβατζήδες στο ελληνικό ποδόσφαιρο".

Ο Σπανός αναφέρθηκε και στην απόδοση των ποδοσφαιριστών του Ατρόμητου στην εντός έδρας ήττα από τον Νέο Πανιώνιο λέγοντας: "Το κλίμα δεν είναι όσο οικογενειακό έχει βγει. Στα αποδυτήρια είπα στους παίκτες μου ότι θα πρέπει να αποφασίσουν σε ποια ομάδα θέλουν να παίζουν ποδόσφαιρο και με ποιους προέδρους θέλουν να είναι. Θέλουν ομάδες που θα τους έχουν στην φάπα και δεν θα τους πληρώνουν; Είναι υποχρεωμένοι σε ένα ελληνικό πρωτάθλημα που είναι αστείο, διότι αστείο το θεωρώ να αποδίδετε. Αν τηρούνταν οι ποδοσφαιρικοί Νόμοι, δεν θα έπαιζαν πάνω από 5 ομάδες μας στην Ευρώπη. Θα δουλεύουν σε ομάδες που θα τους έχουν στην σφαλιάρα, αν συνεχίσουν έτσι. Αντί για χρήματα θα παίρνουν... φιλάκια. Σίγουρα ήταν ένα κακό αποτέλεσμα αυτό με τον Πανιώνιο. Ο Ατρόμητος έχει ποιότητα και ρόστερ για να ξεφύγει από την επικίνδυνη θέση. Από δικά μας λάθη έχουμε βρεθεί σε αυτή την κατάσταση. Κατ' επανάληψη δείχνουμε μια αδυναμία στην διαχείριση του αποτελέσματος. Δεν με απασχολεί το πρόγραμμα που έχουμε, οφείλουμε να μείνουμε. Ομάδες σαν τον Ατρόμητο τις έχει ανάγκη το ελληνικό ποδόσφαιρο".

Για την ρεβάνς στον ημιτελικό Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό Βόλου, ο Σπανός δήλωσε: "Προτεραιότητα σε αυτή την φάση είναι το παιχνίδι με τον Εργοτέλη. Διαφορετικό είναι το Κύπελλο με το πρωτάθλημα. Δεν θα αφήσουμε την ευκαιρία να περάσουμε στον τελικό ανεκμετάλλευτη".

 




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ