Το τμήμα χάντμπολ της ΑΕΚ ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας της με τον Ρουί Σίλβα. Πλέον η ομάδα βρίσκεται σε αναζήτηση τεχνικού για το δεύτερο μέρος της σεζόν.
H ανακοίνωση της ΑΕΚ:
Η ΑΕΚ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον Ρουί Σίλβα, στον οποίο και εύχεται τα καλύτερα για τη συνέχεια της καριέρας του.
Οι Ράφα Ριμπέιρο και Γιάννης Ανταλής, αναλαμβάνουν χρέη υπηρεσιακού προπονητικού διδύμου.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!


Αλέξης Αλβανός. Ο μόνος που έχει πάρει τίτλο με τον γαύρο να συμμετέχει στο πρωτάθλημα.
Τον συμπαθώ και τον εκτιμώ απεριόριστα ως παίκτη (ήταν το πουλέν μου μαζί με Μπαλωμένο και Τσαούση στη μεγάλη ομάδα) και ως άνθρωπο ακόμη περισσότερο. Νομίζω πως ήταν λάθος να αναλάβει τόσο νωρίς την ΑΕΚ και μάλιστα μετά από τέτοια επιτυχία/αποτυχία στο καπάκι. Πράγματι, ο μόνος που τα κατάφερε με τον γαύρο μέσα, όμως χωρίς να θέλω να μειώσω τη συνδρομή του, η ΑΕΚ δεν πήρε όσο εύκολα έπρεπε εκείνο το πρωτάθλημα και νομίζω ο κόσμος ήταν καταλυτικός παράγοντας.... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Επίσης έχω την εντύπωση - από την εμπειρία του triple - πως ίσως του πάει πιό πολύ το backup ως assistant παρά του πρώτου.
Βέβαια τα χρόνια πέρασαν, αλλά χωρίς συνέχεια σε εκείνη την εμπειρία νομίζω πιο πολύ σκέφτεσαι με την καρδιά παρά με τα πραγματικά δεδομένα. Φυσικά όλα αυτά μπορεί και να αλλάξουν ...
Η γνώμη μου είναι πως αυτή τη στιγμή η ομάδα χρειάζεται κόουτς που να μπορεί αφ΄ενός να διαχειριστεί το ποιοτικό αλλά λεγεωνάριο ρόστερ και αφ΄ετέρου να βγάλει τη σκλήράδα πως "εγώ είμαι ΑΕΚ και δεν χάνω άλλο τίτλο από τον γαύρο".
Δηλαδή έναν εγωισμό αθλητικό που δυστυχώς έλλειψε πολύ πέρυσι και από τον κόουτς - τον καλύτερο μετά την 1η του Δημητρούλια - αλλά και απο τους παίκτες (και λείπει ακόμη).
Ετσι αδερφε μου συμφωνω αν και πολυ δυσκολα θα αφησει αυτο που αγαπαει περισσοτερο, τις ακαδημιες. Επιπλεον οι Ελληνες του αθληματος ανεξαρτητως ποστου θα βαλουν και πλατη οταν χρειαστει δεν θα κοιταξουν μονο το μαρουλι οπως οι ξενοι συναδελφοι τους (με το δικιο τους κ αυτοι καθως ειναι μονο επαγγελματιες).
Μπραβο στον Αλεξιου. Σοφτ και ΑΕΚ δεν πανε μαζι.
Ο Αρβανίτης που είναι που την πήγαινε καλά την ομάδα τότε και με μικρότερο μπάτζετ από τώρα.φερνουμε τον έναν φέρνουμε τον άλλον...
Δεν ξέρω αν ο Γιάννης είναι ακόμη fit για αυτό το επίπεδο και το "νέο" χάντμπολ, ξέρω πως ξέρει χάντμπολ και αγαπάει την ομάδα ! (πληρώνει και εισιτήριο για να τη βλέπει ! έτσι τιμάει η σύγχρονη ΑΕΚ τα στελέχη της).
Στη Νίκαια (Α1). Δεν είμαι σίγουρος πως θα μπορούσε να δουλέψει αποδοτικά με το ρόστερ που έχουμε, ποιοτικό μεν αλλά μεγάλο σε ηλικία και λεγεώνα ξένων. Ο Αρβανίτης ήταν προπονητής που έβγαζε στο... ΣΥΝΕΧΕΙΑ παιχνίδι πολύ ψυχή και ένταση (μάγκες γαρ) και φυσικά άμυνα 6-0 :)
Καλή χρονιά με υγεία!Με την ΑΕΚ δεν πλήττεις ποτέ,άνοιξα τώρα που έχω διάλειμμα στο γραφείο το κινητό να περάσει λίγο η ώρα και τελικά απ'το πουθενά έσκασε είδηση.
ς)Το έχουν πει και τα παιδιά εδώ(κυρίως ο dm)το βλέπαμε και στο γήπεδο παιζόταν το παιχνίδι και είτε ήμασταν μπροστά στο σκορ είτε χάναμε ο Σίλβα στον πάγκο μηδέν οξέα,μηδέν λιπαρά(περισσότερη ένταση είχε ο βοηθός του)εν αντιθέσει με τον Βύρωνα,που σε κάθε ματς παίζει και αυτός μαζί με τα κορίτσια 60 λεπτά.
Μια κίνηση που έπρεπε να είχε γίνει εδώ και καιρό ή μάλλον μια κίνηση που δεν έπρεπε να είχε γίνει το καλοκαίρι.Παροτι συμπαθής δεν έβγαζε εξ αρχής καμία εμπιστοσύνη ότι είναι προπονητής και... ΣΥΝΕΧΕΙΑ προσωπικότητα για το καράβι της ΑΕΚ(μεγάλα καράβια μεγάλες φουρτούνες,πρέπει ο καπετάνιος να είναι μπαρουτοκαπνισμενο
Ήθελε ένα ηλεκτροσόκ η ομάδα,η χρονιά ακόμα παίζεται σε πρωτάθλημα και κύπελλο είμαστε μέσα.Μακάρι να γίνει η καλύτερη δυνατή επιλογή και ιδανικά πάνω σε αυτή την επιλογή,να χτιστεί ένα πλάνο έστω και διετές πάνω στο πλαίσιο που λέει και ο dm στο τέλος.
Δεν ξέρω ποιός θα έρθει, αν θα είναι καλύτερος ή αν θα μπορέσει να σώσει κάτι από τη χρονιά ή και - μακάρι - όλη τη χρονιά.
Πάντως αυτός ο τύπος δεν έδειξε τίποτα ούτε μέσα στο γήπεδο ούτε εκτός. Κάθε άλλο.
Και πολύ το άργησε η διοίκηση αλλά έστω τώρα.
Και Έλληνες προπονητές πάντως υπάρχουν καλοί και πολύ καλοί. Ο Μπουζόν ήταν περίπτωση αλλά... ΣΥΝΕΧΕΙΑ δυστυχώς έγινε ό,τι έγινε με ευθύνη και του ίδιου (περισσότερο του ίδιου νομίζω).
Παρεμπιπτόντως ό γαύρος έκανε σοβαρή κίνηση οργάνωσης του τμήματός του και πρέπει η διοίκηση να το δεί σοβαρά.
Καλη χρονια. Φημες αναφερουν πως αντι για καλαντα και ευχες απειλησες την διοικηση πως δεν θα ξαναπαρεις διαρκειας αν δεν φυγει ο Καρντοσο... By the way δεν θυμαμαι ποτε να ειδα επισημη ανακοινωση διαζυγιου με Μπουζον ενω το συμβολαιο του ληγει καλοκαιρι 26. Λες να το ζησουμε κ αυτο;
η αλήθεια είναι πως αν έχει πιεί τα Χριστούγεννα τα μποζολέ του και είναι σε ευθυμία έρχεται και παίρνει και το ντάμπλ !
Καιρός ήταν. Η πιο soft και loser ΑΕΚ που θυμάμαι είναι δημιούργημα του