Στη Σάρλοτ θα συνεχίσει να αγωνίζεται ο Πεπ Μπιέλ. Η ομάδα του MLS ανακοίνωσε την απόκτηση του Ισπανού μεσοεπιθετικού από τον Ολυμπιακό και έτσι μονιμοποιείται στις ΗΠΑ. Ο δανεισμός του Μπιέλ έληξε στο τέλος της σεζόν, ωστόσο η ομάδα από τις ΗΠΑ κατέβαλε την οψιόν αγοράς για να τον κάνει αποκλειστικά δικό της. Ο Ισπανός υπέγραψε έως τον Δεκέμβριο του 2027, ενώ υπάρχει και οψιόν για ακόμη ένα έτος.
Ο Μπιέλ έκανε πολύ καλή σεζόν με τη Σάρλοτ, έχοντας 29 συμμετοχές, 11 γκολ και 11 ασίστ σε 2.165 λεπτά συμμετοχής μέσα στο 2025 (τον τελευταίο ενάμιση μήνα ήταν τραυματίας) και η ομάδα των ΗΠΑ ήθελε να τον διατηρήσει στο ρόστερ της.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

