Τα ξημερώματα της Τρίτης (06/01) οι Ρόκετς πανηγύρισαν την 22η νίκη τους στη σεζόν σε 33 παιχνίδια της regular season, λυγίζοντας στο φινάλε τους Φοίνιξ Σανς στο Χιούστον!
Μεγάλος πρωταγωνιστής για τις «ρουκέτες» ήταν ο Κέβιν Ντουράντ, με τον Αμερικανό σούπερ σταρ να πετυχαίνει buzzer beater τρίποντο και να χαρίζει το ροζ φύλλο στην ομάδα του!
Μετά το τέλος του αγώνα, δεν δίστασε να... πετάξει το καρφί του στην πρώην ομάδα του, η οποία θυμίζουμε το περασμένο καλοκαίρι τον παραχώρησε με ανταλλαγή.
«Είναι ωραίο να παίζεις εναντίον μιας ομάδας που σε έδιωξε από τον οργανισμό και σε κατηγόρησε για όλα τα προβλήματα που είχε», δήλωσε χαρακτηριστικά ο «KD»!
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

