Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Πρόκριση στα πέναλτι για το Μάλι των δέκα παικτών!

Το Μάλι των δέκα ποδοσφαιριστών από το 26’ λύγισε με 3-2 τη Τυνησία στα πέναλτι(1-1 κ.δ) και πανηγύρισε μια τεράστια πρόκριση


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΘΝΩΝ ΑΦΡΙΚΗΣ-ΦΑΣΗ ΤΩΝ 16

Μάλι-Τυνησία: 1-1 (3-2 πεν.)

(Σιναγιόκο πεν. 90+6’/ Σαουάτ 88’)

Ιστορία έγραψε το βράδυ του Σαββάτου (03/01) το Μάλι. Η ομάδα του Τομ Σεντφιέτ ήταν το αουτσάιντερ στους «16» του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής απέναντι στην Τυνησία, όμως πέτυχε έναν μικρό άθλο και πανηγύρισε στα πέναλτι (3-2) την πρόκριση στα προημιτελικά, εκεί όπου την περιμένει η Σενεγάλη!

Η Τυνησία είχε τη μεγάλη ευκαιρία να προχωρήσει στη διοργάνωση, έχοντας το αριθμητικό πλεονέκτημα από το 26', όμως δεν είχε υπολογίσει στο πάθος και τη θέληση του αντιπάλου. Σκόραρε στο 88', δέχτηκε την ισοφάριση στις καθυστερήσεις με πέναλτι που δόθηκε για χέρι του παλιού μας γνώριμου, Γιασίν Μεριά, ενώ στην παράταση «μπλοκαρίστηκε».

Από τη στιγμή που το ματς πήγε στη διαδικασία των πέναλτι ήταν όλα πιθανά, οπότε η έκπληξη ολοκληρώθηκε! Το Μάλι με δύο αποκρούσεις του Ντιαρά πήρε το πολυπόθητο εισιτήριο για τους «8» με 3-2 και έστειλε σπίτι τους Τυνήσιους! Όπως... συνηθίζει στη διοργάνωση, προχωρά χωρίς ακόμα να έχει επικρατήσει σε κανονική διάρκεια αγώνα.

Το Μάλι κατάφερε να περάσει αήττητο από τη φάση των ομίλων, όμως από την άλλη πλευρά ήταν η μοναδική ομάδα που δεν πανηγύρισε τρίποντο. Η απώλεια του τιμωρημένου Χαϊνταρά ήταν κομβικής σημασίας κόντρα στην Τυνησία, η οποία μόνο για τη σταθερότητά της δεν έχει ξεχωρίσει μέχρι τώρα στη διοργάνωση.

 




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ