Δεν έκρυψε την ικανοποίησή του ο Ούρκο Πάρντο για τις δηλώσεις του Γιάννη Μώραλη περί αγοράς του από την Ραπίντ Βουκουρεστίου. Ο Ισπανός γκολκίπερ του Ολυμπιακού με δηλώσεις του λίγο μετά το τέλος του αγώνα με τον Εργοτέλη εξέφρασε την ικανοποίησή του και παράλληλα τόνισε για μια ακόμα φορά ότι επιθυμία του είναι να παραμείνει στους «ερυθρόλευκους».
«Θέλω να μείνω στον Ολυμπιακό. Ευχαριστώ τον κ. Μώραλη αν το είπε αυτό. Μου έδωσαν δύναμη και αυτοπεποίθηση τα όσα μου είπε ο κύριος Μαρινάκης, αν και πρέπει οι παίκτες να παίζουν κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες» ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του Ισπανού πορτιέρο.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
