Quantcast
NEWS
1 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Ραβούσης: Μόνο ενωμένη προχωρά η ΑΕΚ

Το τιμώμενο πρόσωπο της αποψινής βραδιάς, Πέτρος Ραβούσης, μιλάει για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, το παρελθόν και το μέλλον

Τον Πέτρο Ραβούση θα τιμήσει απόψε η ΠΑΕ ΑΕΚ, πριν την έναρξη του αγώνα με τον ΠΑΟΚ και ο πρώην παίκτης και προπονητής της Ένωσης μίλησε στο match program του αγώνα για όλα όσα έζησε, το «σήμερα» και το αύριο. Αναλυτικά:

Πως κρίνετε την πρωτοβουλία της διοίκησης να βραβεύσει τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές;

«Θεωρώ πολύ θετική την πρωτοβουλία της διοίκησης να αναγνωρίσει την προσφορά μας στην ΑΕΚ και να μας τιμήσει, αν και πάντα πίστευα ότι αυτή η ομάδα έδωσε πολλά περισσότερα σε εμάς τους ποδοσφαιριστές από όσα δώσαμε εμείς σε αυτήν».

Που πιστεύετε ότι θα κριθεί το αποψινό ντέρμπυ με τον ΠΑΟΚ;

«Ξεκάθαρα στην πειθαρχία. Είναι ένα στοιχείο που παίζει πολύ μεγάλο ρόλο στο σύγχρονο ποδόσφαιρο και ειδικά όταν δεν υπάρχουν πολλοί μεγάλοι παίκτες, να κάνουν τη διαφορά με μια τους κίνηση. Όποια ομάδα παρουσιαστεί πιο πειθαρχημένη μέσα στον αγωνιστικό χώρο θα επικρατήσει».

Ποια εμφάνιση από όσες κάνατε με τη φανέλα της ΑΕΚ θεωρείτε την καλύτερη;

«Δεν θα ήθελα να ξεχωρίσω κάποια, γιατί το κάθε παιχνίδι είχε τη δική του χαρά και υπήρχαν διαφορετικά στοιχεία. Για εμένα έπαιζε μεγάλο ρόλο το ότι σαν ποδοσφαιριστής είχα τη δυνατότητα να πανηγυρίσω άμεσα την κάθε νίκη με τους συμπαίκτες μου στο γήπεδο».

Υπάρχει κάποιος παίκτης από την τωρινή ομάδα που να ξεχωρίζετε;

«Ασφαλώς και υπάρχουν καλοί ποδοσφαιριστές και είναι λάθος να γινόμαστε ισοπεδωτικοί και να λέμε ότι δεν αξίζει κανείς να παίζει στην ΑΕΚ. Δυστυχώς δεν διαθέτουμε πολλούς παίκτες που να κάνουν τη διαφορά, οπότε δίνουμε βάση στο σύνολο. Στο σύγχρονο ποδόσφαιρο όμως δεν έχεις πια τη δυνατότητα να οργανώσεις την ομάδα κάνοντας υπομονή 2-3 χρόνια, γιατί όλοι θέλουν αποτελέσματα άμεσα».

Ποιο μήνυμα θα θέλατε να περάσετε στον κόσμο της ΑΕΚ;

«Οι φίλαθλοι πρέπει να καταλάβουν ότι η ΑΕΚ, η οποία πολύ λίγες φορές διέθετε οικονομικά ισχυρούς παράγοντες, έφερε επιτυχίες όταν όλοι οι συντελεστές ήταν ενωμένοι. Η δική μας γενιά τα πήγε καλά γιατί είχε μεγάλη στήριξη από τον κόσμο μας. Στη δύσκολη περίοδο που διανύουμε δεν έχουμε την πολυτέλεια να αναλωνόμαστε σε αντιπολιτεύσεις».




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ