Έγινε γνωστή η ενδεκάδα της ΑΕΚ για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο. Ο Μάρκο Νίκολιτς ξεκινά με τον Στρακόσα στα δοκάρια, τους Βίντα-Φιλίπε Ρέλβας στην άμυνα και τους Ρότα-Πενράις στις πλευρές. Οι Μαρίν, Πινέδα, Λιούμπισιτς θα κινούνται στον άξονα, οι Ζοάο Μάριο - Καλοσκάμη στα άκρα και ο Λούκα Γιόβιτς στην κορυφή.
Αναλυτικά η σύνθεση της Ένωσης: Στρακόσα, Ρότα, Βίντα, Φιλίπε Ρέλβας, Πενράις, Μαρίν, Πινέδα, Λιούμπιτσιτς, Ζοάο Μάριο, Καλοσκάμης, Γιόβιτς.
Στον πάγκο: Αγγελόπουλος, Μπρινιόλι, Πήλιος, Γκρούγιτς, Κουτέσα, Κοϊτά, Ελίασον, Μάνταλος, Οντουμπάτζο, Κοσίδης, Περέιρα, Χρυσόπουλος.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!


Φίλε Valar λες να μην ξέρει ο προπονητής τι πρέπει να κάνει και ξέρεις εσύ και μάλιστα να λες αν είναι δυνατόν. 2-0 ξεκούραστα και ας ελπίσουμε ότι θα κυλίσει έτσι και το δεύτερο
Koυτέσα και Ελίασον απλά για να συμπληρωθεί η 18άδα; Είναι δυνατόν να μην παίζει ένα από τα 3 εξτρέμ. Σαν προπονητής του καφενέ μου φαίνεται πολύ κουλό, ειδικά με κατώτερη δυναμικής ομάδα από Φιορεντίνα και Σαμψούντα. Αλλά εμπιστοσύνη στον κ Νίκολιτς, απλά την γνώμη μου εκφράζω
Αδερφέ έχεις το κρίσιμο παιχνίδι την Πέμπτη με Κραϊόβα. Σωστά βάζει 3 ξεκούραστους που δεν παίζουν Ευρώπη+ πενραις και ανάλογα την εξέλιξη μπορεί κάποιους ακραίους+ Μάνταλο. Μην ξεχνάμε ότι έχουμε μόνο Γιοβιτς μπροστά και ίσως χρειαστεί ξεκούραση με κάποιον από τους υπάρχοντες επιθετικούς.
και ευτυχώς που είμαι και προπονητής καφενέ, ο Λιουμπι κάνει ματσάρα! 2 ασσίστ! Ποιος θα το περίμενε! Γιατί dislike ρε αδέρφια μια γνώμη είπαμε. Ελπίζω τουλάχιστόν να πάρει χρόνο Κουτέσα και Ελίασον , έστω ένα 20 λεπτο, για να ανεβάσουν ρυθμούς!
Πάμε ΑΕΚΑΡΑ!!
Καλή επιτυχία στην ομάδα μας.
Επιτέλους έχουμε και γεμάτο πάγκο.
Φαντάζομαι τον Λιούμπιτσιτς θέλει να τον χρησιμοποιήσει όπως τον Γκατσίνοβιτς πίσω από τον επιθετικό , σε ρόλο "Αραούχο". Και η αλήθεια είναι είναι ότι ταιριάζει γάντι αυτός ο ρόλος στον Λιούμπιτσιτς.