Σε προφορική συμφωνία με τον Αχιλλέα Πούγγουρα έχει έρθει ο ΟΦΗ, προκειμένου να ενισχύσει το κέντρο άμυνας, ενόψει του δεύτερου μισού της σεζόν.
Από το καλοκαίρι, ο 30χρονος κεντρικός αμυντικός είναι χωρίς ομάδα, μετά την αποχώρησή του από τη Σίβασπορ.
Μέσα στην ημέρα, ο Πούγγουρας θα βρεθεί στο Ηράκλειο, ώστε να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει συμβόλαιο 1.5 έτους.
Ο Πούγγουρας μετράει 22 συμμετοχές με τη Βέροια, 97 με τον Παναθηναϊκό και, στην Τουρκία, έπαιξε σε 41 παιχνίδια με τη φανέλα της Σίβασπορ.
Πριν από λίγες μέρες, ο ΟΦΗ έκλεισε τον Βέλγο επιθετικό Άαρον Ισέκα, που επιστρέφει στην κρητική ομάδα.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

