Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Πήρε το ντέρμπι με ανατροπή η Παριζάν

Η Παρτίζαν επιστρέφοντας από το -16 και με σπουδαίο Ουάσινγκτον, επικράτησε του Ερυθρού Αστέρα με 79-76 


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Η Παρτίζαν έδειξε σημάδια ζωής, γύρισε από το -16 (44-60, 29′) και επικράτησε με 79-76 του Ερυθρού Αστέρα στο μεγάλο σερβικό ντέρμπι της 15ης αγωνιστικής της EuroLeague.

Οι ερυθρόλευκοι του Βελιγραδίου κατάφεραν να χτίσουν διψήφια διαφορά στην τρίτη περίοδο, με τον Τζόρνταν Νουόρα να παίρνει μπρος για τα καλά και να σημειώνει 13 από τους 21 πόντους της ομάδας σε εκείνο το διάστημα. Ωστόσο, οι ασπρόμαυροι του Βελιγραδίου δεν κατέθεσαν τα όπλα και τρέχοντας επιμέρους 22-12, πλησίασαν σε απόσταση αναπνοής (71-72) στα 2’52” πριν το φινάλε.

Ντουέιν Ουάσινγκτον και Ταϊρίκ Τζόουνς διαμόρφωσαν το 75-73 με 1’22” στο χρονόμετρο. Ο Τζάρεντ Μπάτλερ είχε 1/2 βολές κι ένα τρίποντο για το 75-76 στα 68″, αλλά ο Ουάσινγκτον είπε την τελευταία λέξη με δίποντο κι ένα ζευγάρι βολών. Ο Μπάτλερ πήρε ένα πολύ μακρινό τρίποντο στα 3″ πριν την εκπνοή για να ισοφαρίσει, αλλά αυτό κατέληξε air-ball.

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 15-18, 35-39, 49-60, 79-76.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ