Αν και αρχικά υπήρχαν πληροφορίες ότι δεν θα παραστεί, ο Μανόλο Χιμένεθ βρέθηκε τελικά στην αίθουσα Τύπου της Τούμπας μετά την ήττα του Άρη από τον ΠΑΟΚ, δίνοντας μια σύντομη αλλά σαφή τοποθέτηση. «Σήμερα θα ήθελα να σας διευκρινίσω ότι δεν θέλω να απαντήσω σε ερωτήσεις. Θα ήθελα να επικεντρωθώ σε όσα δείχνουν οι εικόνες από συγκεκριμένες φάσεις στο παιχνίδι. Θεωρώ ότι τα παιχνίδια πρέπει να παίζονται εξίσου, όχι για κάποιους ναι και άλλους όχι. Όταν ο κόσμος δει το επικίνδυνο παίξιμο στον Ρόουζ… Κατανοητό ότι δεν είδε τη φάση, αλλά το VAR για δεν τον καλεί να το δει; Για ποιον είναι το VAR; Για τους πλούσιους ή τους φτωχούς; Πρέπει να είναι για όλους.
Στη δεύτερη φάση με τον Ράτσιτς και πώς τον… στραγγαλίζουν. Αυτό το αμφισβητούμενο πέναλτι που δίνεται εις βάρος του Διούδη, το βλέπει. Το άλλο, όμως όχι. Πρέπει να είμαστε πιο σοβαροί. Κρίνονται πράγματα για όλους. Μετά από όλα αυτά, είναι δύσκολο για μία ομάδα να μείνει συγκεντρωμένη σε ένα ματς. Αυτές οι τρεις φάσεις πριν το ημίχρονο, είχαν ως αποτέλεσμα να χάσουμε το μυαλό μας.
Ο ΠΑΟΚ έχει ποιοτικούς παίκτες, αλλά δεν στέκομαι στο αγωνιστικό κομμάτι. Αυτές οι τρεις φάσεις έκριναν το τελικό αποτέλεσμα. Κοιτάξτε τις φάσεις που αναφέρομαι και πείτε μου αν έχω δίκιο ή όχι. Επαναλαμβάνεται η ιστορία με την κόκκινη που δεν δόθηκε στον Μπάμπα την περασμένη Τετάρτη», είπε αναλυτικά.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

