Με την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου, ο Βόλος είναι, κατάφωρα, αδικημένος από τη διαιτησία, όπως υποστηρίζει ο Αχιλλέας Μπέος, ο οποίος χαρακτήρισε "χειρουργική", τη διαιτησία του Τσακαλίδη, στο 1-1 με τη Κηφισιά στο Πανθεσσαλικό.
Σε ανάρτησή του, ο δήμαρχος Βόλου και πρόεδρος της ομάδας αναφέρει τα εξής: "Αντικειμενικά η χθεσινή εμφάνιση της ομάδας του Βόλου στον αγώνα με την Κηφισιά δεν ήταν καλή και ίσως και η ισοπαλία που τελικά πήρε να ήταν περισσότερο από ό,τι άξιζε. Όμως άλλο είναι αυτό και άλλο η " χειρουργική " διαιτησία του Τσακαλίδη! Χρόνια είχα να δω τέτοια διαιτησία, τέτοιο σφάξιμο με… βαμβάκι!
Για όσους γνωρίζουν από ποδόσφαιρο ήταν εμφανές ότι ο μόνος στόχος του συγκεκριμένου διαιτητή ήταν να μην κερδίσει ο Βόλος. Δεν έχει νόημα να προχωρήσω σε επισημάνσεις και λεπτομερείς αναλύσεις. Θα ήταν κουραστικό.
Απλώς εκφράζω την απογοήτευση και την ντροπή μου που εν έτει 2025 στο ελληνικό ποδόσφαιρο σφυρίζουν ακόμη Τσακαλίδηδες. Και επισημαίνω ότι η ολοκλήρωση του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος βρίσκει την ομάδα του Βόλου κατάφωρα αδικημένη".
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

