Τα 150 γκολ, με τη φανέλα της Σάντος, έφτασε ο Νεϊμάρ, ο οποίος πέτυχε χατ τρικ, στο 3-0 επί της Γιουβεντούτε, κρατώντας την ομάδα του πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού, μια αγωνιστική πριν την ολοκλήρωση του Brasileirao.
Λίγες εβδομάδες πριν την έναρξη της μεταγραφικής περιόδου, ο 33χρονος Βραζιλιάνος άσος μπορεί, ως ελεύθερος, να μιλήσει με ομάδα της αρεσκείας του, με τον ίδιο να υποστηρίζει ότι η Σάντος αποτελεί προτεραιότητά του.
Σε δηλώσεις του, ο Νεϊμάρ ρωτήθηκε για το μέλλον του και είπε το εξής: "Θα είναι αυτό το τελευταίο μου παιχνίδι με τη Σάντος; Δεν ξέρω, πραγματικά δεν ξέρω. Σκέφτομαι μόνο να ολοκληρώσω αυτή τη στιγμή και το Μπραζιλεϊράο. Η καρδιά μου; Θα είναι πάντα με τη Σάντος, είναι η προτεραιότητά μου…".
PRIORIDADE É O SANTOS!
— Lance! (@lancenet) December 4, 2025
Questionado sobre a renovação de contrato com o clube, Neymar deixou claro que quer continuar no Peixão e que não tem a intenção — nem pensa — em outro time para 2026.
Quer ver o craque na Vila Belmiro na próxima temporada, torcedor?#Redes7 pic.twitter.com/ogXbT3x8fF
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

