Σε κλίμα συγκίνησης, οργή και οδύνης πραγματοποιήθηκαν οι κηδείες των δύο νεαρών αστυνομικών που έχασαν τη ζωή τους στην συμπλοκή στην περιοχή του Ρέντη. Συγγενείς και φίλοι συνόδευσαν στη τελευταία τους κατοικία των 22χρονο Γιώργο Σκυλογιάννη αλλά και τον 23χρονου Ιωάννη Ευαγγελινέλη συγκλονισμένοι μη μπορώντας να πιστέψουν αυτό το τραγικό γεγονός τραγουδώντας τον Εθνικό Ύμνο.
Συγκλονιστική ήταν και η στιγμή της άφιξης δεκάδων αστυνομικών της Ομάδας ΔΙΑΣ με τις μηχανές τους. Τότε ο κόσμος βγήκε από την εκκλησία και το προαύλιο και τους χειροκρότησε.
Μάλιστα στην κηδεία του Γ.Σκυλογιάννη το «παρών» έδωσε και ο γ υπουργείου Προστασίας του Πολίτη Γ.Τασούλας και ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. Λ.Οικονόμου.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

ΧΑΘΗΚΑΝ ΔΥΟ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΩΘΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΠΙΟ ΑΣΦΑΛΕΙΣ,ΕΧΘΕΣ ΣΤΟ ΟΑΚΑ ΜΕΡΙΚΑ ΚΟΠΡΟΣΚΗΛΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΑΜΑΥΡΩΣΑΝ ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΔΥΟ ΠΑΙΔΙΩΝ,ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΖΩΑ,ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΠΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΗΘΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΑΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΩΝ ΑΤΟΜΩΝ,ΒΡΙΖΑΝ ΝΕΚΡΟΥΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΣΙΩΠΗΛΟΙ ΓΙΑ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΛΕΠΤΟΥ ΣΙΓΗ....ΛΟΙΠΑΜΕ ΠΟΥ ΕΙΜΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΥΣ,ΑΝ ΔΕΝ ΦΥΓΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΤΗΣΩ ΣΤΟ... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΓΗΠΕΔΟ...ΑΙΩΝΙΑ ΥΜΝΗ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ,ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ!
Φιλε και εγω χθες στην 2 ημουν αλλα δεν εβγαλα μιλια στο ενα λεπτο οπως και πολλα αλλα παιδια μεσα στους οργανωμενους!Απο τους 4000 περιπου που ημασταν εκει την μ@λ@κι@ την κανανε 300-400 ατομα!Αυτοι υπαρχουν παντου και σε ολες τις ομαδες!Δυστηχως... Εγω ειδα παιδια απο την ιδια την original να τους κανουν νοημα να σταματησουν αλλα οπως καταλαβαινεις δεν μπορεις και να πλακωθεις με τον αλλο... Ας ειναι ελαφρυ το χωμα....
Ναι αλλα αυτοι οι 300-400 θα επρεπε να απομονοθουν κ ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΑΣ. ΝΤΡΟΠΗ κ ΑΙΣΧΟΣ στους αχρηστους αεργους που εβρισαν νεκρους.
Μπραβο για το κουραγιο σου να πεις την αληθεια
Yparxei logos pou dwthike idiaiterh varythta se auto to sygkekrimeno ergatiko atyxhma? Mou thymizei thn UEFA pou epevale to 1 leptou sighs gia ta thymata ths 11hs septemvriou eno den epetrepe to 1 leptou sighs gia ta thymata ths Yugoslavias to 99, Afghanistan to 2001 kai Iraq to 2003. Ergatika atyxhmata symvainoun kathe mera me nekrous (poly perisoterous nekrous ap'oti thrynei h astynomia, kai auta dolofonies einai afou den tirountai oi ergasiakes synthikes apo tous ergodotes. Autous tous ksexname kathe mera. Polloi apo esa thymaste mono autous pou theloun na thymaste. Tora gia tous mpatsous os organa prostasias tou politi kai alles tetoies mparoufes pou diavazo edw as to afisoume kalytera.
++++ το καθε επαγγελμα εχει τους κινδυνους του. λυπαμαι για τα παιδια οσο θα λυπομουν αν επαιφτε απ το ραφι ενα βιβλιο και σκοτωνε εναν βιβλιοθηκαριο.
ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΤΑ ΖΩΑ ΣΤΗΝ 2-4 ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΑΝ ''ΜΠΑΤΣΟΙ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ'' ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΛΕΠΤΟΥ ΣΙΓΗΣ, ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΛΗΣΤΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΒΡΕΙ ΑΔΕΣΠΟΤΗ ΣΦΑΙΡΑ ΑΠΟ ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ.
θα συμφωνουσα μαζι σου αν γινοταν ενος λεπτου σιγη για καθε εργατικο ατυχημα που συμβαινει καθε βδομαδα στις οικοδομες, στα ναυπηγεια και στα καθε ειδους συγχρονα κατεργα ανα την ελλαδα.
Άνθρωπε από την 6-8,ζώο από την 2-4 εδώ. Εγώ λοιπόν,που έχω πέσει θύμα ένοπλης ληστείας στο σπίτι μου με τραυματισμό ηλικιωμένου,που έχω φάει το ξύλο της αρκούδας από μπάτσους σε δρόμους και σε τμήματα,που μου έχουν περάσει χειροπέδες, που μου έχουν κολλήσει 2 φορές όπλο στο κεφάλι,που με έχουν τραβήξει σε 10 διαφορετικά τμήματα 100 φορές απρόκλητα και αναίτια,που έχω φάει στη μάπα τόσα χημικά τόσα χρόνια και που μου φέρονται λες και είμαι σκουπίδι σε κάθε ευκαιρία, θα συνεχίσω να... ΣΥΝΕΧΕΙΑ φωνάζω ΜΠΑΤΣΟΙ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ πάντα και παντού. Περιμένω στο επόμενο εργατικό δυστύχημα σε κάποια οικοδομή,σε κάποιο εργοστάσιο που κάποια παιδιά θα μείνουν ορφανά,μια γυναικά χήρα και μια μάνα θα κλαίει το παιδί της,εσείς οι ΑΝΘΡΩΠΟΙ να κρατήσετε ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του, χωρίς να το έχετε μάθει από την τηλεόραση... Υ.Γ. Συλλυπητήρια στις οικογένειες των νεκρών και ΜΟΝΟ.
Αθάνατοι Και μακάρι να πιάσουν τους δολοφόνους οι συνάδελφοί τους και να εκδικηθούν. Ξέρουν αυτοί.
Ο Θεός να τους αναπαύσει και να δώσει δύναμη στους δικούς τους......
δεν υπαρχει θεος
ΦΩΝΑΞΑΤΕ ΜΠΑΤΣΟΙ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΣΤΗ 2 ΚΑΙ ΓΙΝΑΤΕ ΜΑΓΚΕΣ Ε? ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΝΑ ΠΩ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΑ ΕΙΠΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑΝ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΜΕΝΑ !! ΥΓ . Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΥΣ "ΜΑΓΚΕΣ" ΗΤΑΝ ΤΟ ΓΙΟΥΧΑΡΙΣΜΑ !!!ΟΛΟΥ!!! ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΟΥΣ !! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΕΙΑ ΣΑΣ
1ον : ελαφρύ να είναι το χώμα που σκεπάζει αυτούς τους προώρους ΗΡΩΕΣ. 2ον : κουράγιο στις οικογένειές τους και μακάρι να τους παρηγορεί η σκέψη ότι τα παιδιά τους ΕΙΝΑΙ πραγματικοί ήρωες που έκαναν περήφανες τις οικογένειές τους. και 3ον: μακάρι να πιάσει επιτέλους τόπο αυτή η θυσία και τα λαμόγια ( ο νωών νωείτο ) να βάλουν μυαλό και από ευθυξία να αφήσουν την ΕΛΛΑΔΑΡΑ ΜΑΣ στην ησυχία της για να βρει ξανά το δρόμο της. ΑΙΩΝΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΝΗΜΗ ΣΑΣ.... παλληκάρια
1ον : ελαφρύ να είναι το χώμα που σκεπάζει αυτούς τους προώρους ΗΡΩΕΣ. 2ον : κουράγιο στις οικογένειές τους και μακάρι να τους παρηγορεί η σκέψη ότι τα παιδιά τους ΕΙΝΑΙ πραγματικοί ήρωες που έκαναν περήφανες τις οικογένειές τους. και 3ον: μακάρι να πιάσει επιτέλους τόπο αυτή η θυσία και τα λαμόγια ( ο νωών νωείτο ) να βάλουν μυαλό και από ευθυξία να αφήσουν την ΕΛΛΑΔΑΡΑ ΜΑΣ στην ησυχία της για να βρει ξανά το δρόμο της. ΑΙΩΝΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΝΗΜΗ ΣΑΣ.... παλληκάρια
Οι συγκεκριμένοι ενδεχομένως δεν έπεσαν υπέρ Πατρίδος (οπως λεν ορισμενοι), όμως ήταν θύματα του σάπιου κράτους, της ασυδοσίας και του καθεστώτος ανασφάλειας και ατιμωρησίας που επικρατεί. Και επίσης, είναι πολύ θλιβερό να δολοφονούνται δυο νεα Ελληνόπουλα. Συνεπώς, οχι στην μπατσολαγνεία, πολλοί απο αυτούς είναι επίορκοι και πουλημένοι προδότες,(ανθελληνες, ρουφιανοι, μπατσοκοι κλπ) όμως δεν μπορούμε (και δεν εχουμε όφελος) να αρνηθούμε την πραγματικότητα ότι μερικοί απο αυτούς... ΣΥΝΕΧΕΙΑ είναι πραγματικα λεβεντες και παλλικαρια και τιμουν και το Εθνοσημο (ως οφειλαν να κανουν ολοι, που δυστυχως δεν κανουν γιατι φοβουντε μηπως απολυθουν και χασουν το μισθο των... 711 ευρω).
δεν ξερω τι να πω.... καθε σαββατοκυριακο πεφτει ξυλο στα ελληνικα γηπεδα με τα ματ και τωρα τους λυποσαστε; Εαν δεν αλλαξουμε μυαλα, δεν 8α αλλαξει τιποτα. Και εγω αστυνομος ειμαι αλλα οχι σε αστεια χωρα οπως την Ελλαδα. Εχω πολλα να πω, αλλα δεν αξιζει τον κοπο. Η Ελλαδα ειναι αρρωστη, και ολοι το βλεπουν και το γραφουν να μην που. Σημερα σκεφτεστε τα δυο παλικαρια, το σαββατοκυριακο οι αστυνομοι ειναι εχ8ροι σας. Ανεξαρτυτος ομαδα. Ολοι το ιδιο εισαστε, Ειμαστε μπ@@@ και ακριβως αυτο... ΣΥΝΕΧΕΙΑ αξιζουμε.
Γιατρός πότε σε είδε τελευταία φορά; ΤΙΜΗ και ΔΟΞΑ στα παλικάρια τα αδικοχαμένα. Αν δεν σου αρέσει η Ελλάδα άντε στο χωριό σου . Βρήκες μέρα να πεις τις @@@ σου. ΥΓ: Αυτό είνα για σένα. Από λάθος πήγε πιο κάτω.
Γιατρός πότε σε είδε τελευταία φορά; ΤΙΜΗ και ΔΟΞΑ στα παλικάρια τα αδικοχαμένα. Αν δεν σου αρέσει η Ελλάδα άντε στο χωριό σου . Βρήκες μέρα να πεις τις @@@ σου.
Aς αναπαυθουν οι ψυχες τους! Τιμη και δοξα! Ας πιαστουν αυτοί που τους το εκαναν...αν και αυτο δεν θα φερει πισω στη ζωη αυτα τα παλικαρια!!!!!!
kalo paradiso krima sta palikaria eimai k egw stin ilikia tous.............a re koproskula ama sas piasoun 8elete hlektrikh karekla sto foul!!!!!!!!!!!!!
ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ...????? ΤΙ ΛΟΓΙΑ ΠΑΡΗΓΟΡΙΑΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ...????? ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΑΝ ΕΤΣΙΑ ΔΙΚΑ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ......... ΠΟΣΟ ΜΑΛΚ...ΕΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΙΩΘΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΘΕ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΑΚΟΥΝ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΕΓΚΡΙΤΑ ΜΜΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΑΠΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗ ΣΚΛΗΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ...ΛΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΞΥΠΝΑΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΘΙΥΜΙΑ ΝΑ ΔΕΙΡΟΥΝ ΚΟΣΜΟ,... ΣΥΝΕΧΕΙΑ Η ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩΝ ΤΟΥΣ..... ΑΛΙ, ΣΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥΣ..ΑΥΤΟΙ ΠΟΝΑΝΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΟΝΑΝΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΞΕΧΑΣΤΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ.... ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ, ΠΑΛΙ ΘΑ ΑΚΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ ΟΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ, ΤΗΝ ΣΚΛΗΡΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ, ΤΗΝ ΑΥΘΑΔΕΙΑ ΤΟΥΣ Κ.Λ.Π. Υ.Γ. ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ, ΤΗΣ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΣΧΟΛΙΩΝ ΕΔΩ, ΔΕΝ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΗ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ...????
Tι σχέση έχουν οι διαδηλώσεις με το ότι κάποιοι κακοποιοί σκοτώσαν αστυνομικούς?? Καλη δύναμη στις οικογένειες των παιδιών.
Συλληπητηρια στις οικογενειες τους. Ειναι πραγματικα κριμα να χανωντε νεα παιδια και ειδικωτερα δολοφονημενα απο ανανδρα ανδροειδη στη εκτελεση του καθηκοντος, προστατευοντας ολους μας, σε ενα κοσμο που δυστυχως γινετε συνεχως χειροτερους. Ελαφρυ το χωμα της Ελλαδας μας που τους σκεπαζη και μακαρι να ειναι τα τελευταια θυματα των ανανδρων δολοφονων.
Αθανατοι. Νεα παλικαρια σαν κι εμας επεσαν προσπαθωντας να σωσουν οτι μπορουν απο την καταστραμενη κοινωνια μας. Τιμη κ δοξα.